Kämpegatan 53

Uddevalla 820 000 kr eller högstbjudande

Kämpegatan 53

Välkomna till Kämpegatan 53 och en stor enrumslägenhet, bekvämt belägen på första våning.
Välplanerade 52,5 kvm, ordentligt kök med matplats och ett vardagsrum med sovalkov. Sovalkoven är rymlig och ger plats för en dubbelsäng alternativt en mindre säng med nattduksbord. I vardagsrummet finns även utgång till en stor inglasad balkong, ett extrarum att använda under stora delar av året. Solläget går inte att klaga på, här njuter ni av solen från lunch till kväll under sommarhalvåret. Lägenheten har gott om förvaring i flera garderober och klädkammare. Utöver detta finns det två tillhörande lägenhetsförråd, ett lite större och ett mindre. Badrummet är helkaklat och har egen tvättmaskin.

Bekvämt stadsnära läge med tågstation i närområdet och promenadavstånd till Uddevalla centrum med kaféer, shopping, restauranger, bibliotek och mycket mer. Bostadsrättsföreningen är omtyckt, välskött och har trevliga grönområden med bland annat lekplats och gemensam grillplats.

Planlösning

Antal rum: 1
Boarea: 52.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Nej

Våning 1 (entréplan) av 8

HALL med laminatgolv.
- plats för avhängning
- längre in i hallen finns städskåp och två linneskåp

BADRUM med kaklade väggar och klinkergolv.
- renoverat i samband med föreningens stamrenovering under 2009/2010
- toalett
- duschplats
- handfat i kommod
- spegelskåp med belysning
- tvättmaskin, 2019

KÖK med matplats.
- målade skåpsluckor
- spis
- fläkt
- bänkdiskmaskin
- kyl/frysskåp
- samtliga vitvaror äldre
- plastmatta på golvet

VARDAGSRUM med rymlig sovalkov med plats för 160 cm bred säng.
- utgång till stor inglasad balkong
- laminatgolv

KLÄDKAMMARE

Byggnad

Boarea: 52.5 kvm
Byggnadsår: 1966-1968
Fönster: 3-glasfönster (isoler)
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden: På källarplan finns två tillhörande förråd. Ett större och ett mindre så kallat matkällarförråd. Där finns även gemensamma tvättstuga med torkrum och cykelförråd.
Renoveringar: Ny ytterdörr (säkerhetsdörr) installerades 2018

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Utförd
Datum: 2019-07-30
Energikonsumtion: 122 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 127 i HSB Brf Stickan
Pris: 820 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3075 kr/mån
Driftkostnad: 295 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 295 kr

I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-Tv. Kostnad för försäkring tillkommer.

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2019-08-23 .

Inre reparationsfond: 1 195 kr
Andel i förening: 0.20343%

Uteplats

Från vardagsrummet nås en rymlig inglasad balkong om cirka 10 kvm. Ett "extra rum" med solutsikt över den grönskande gården utanför och sol från lunch till kväll. Solgardiner och mattan på balkongen ingår.

Förening

Föreningsnamn: HSB Brf Stickan
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-0636
Hemsida: www.hsb.se/norrabohuslan/stickan
Kontaktperson: Suljo Kurtagic
Telefon Kontaktperson: 0522-790 82
Allmänt om föreningen: Föreningens fastigheter Uddevalla Hönseberget 1-3 färdigställdes 1966-1968

På fastigheterna finns tre bostadshus i nio våningar med tillsammans 16 trapphus med adresserna Samnerödsvägen 2 -10 jämna nummer och Kämpegatan 35 - 57 ojämna nummer. En fristående byggnad med förskoleverksamhet ingår också i föreningens bestånd.

Bekvämt gångavstånd till centrum med tåg- och bussanslutning i närområdet. Husen och trappuppgångarna är lättillgängliga och handikappanpassade med bland annat automatiska dörröppnare och rymliga hissar. Entréerna mot staden är antingen i markplan eller har ramp.
Anteckningar: Vicevärd: Rune Armsanius kan nås på telefon 0705-398 995
Föreningens ekonomi: Senaste höjningen skedde 2016-07-01 med 0,95% och budgeten för 2019/20 visar inget höjningsbehov.
Antal lägenheter: 367
Renoveringar: Föreningen har under senare år genomfört fönsterbyte (2015/2016), stambyte och elbyte (2009-2011) samt utbyggnad och inglasning av balkongerna. Grönytor, lekplats, grillplatser m.m. har iordningställts. Trapphusen har renoverats och nya entrédörrar med porttelefon/passagesystem har installerats samtidigt installerades elektroniska infotavlor med tvättstugebokning, fibernätverk och vindarna tilläggsisolerade (2014). Vidare har föreningen utökat med nya parkeringsplatser. Parkeringarna har också breddats och det har förberetts för ett antal motorvärmare och elbilsladdare. I samband med detta har man även iordningställt ytterligare grönytor och byggt en pergola samt utfört underhållsarbeten på förskolan (2017/2018). Under 2018 har en tidigare lokal byggts om till nya uthyrningsförråd samt samlingslokal för de boende. Byte av armaturer/belysningsstolpar till modernare LED-armaturer i hela området. Underhållsplan finns som årligen uppdateras. De närmaste 5 åren planeras bla följande större åtgärder: - översyn fasader - projektering för renovering av tvättstugorna - förstudier för att införa gemensam elmätning och för att installera solceller För utförligare information hänvisas till föreningens årsredovisning.
Parkering: 334 parkeringsplatser. Går att hyra för 240 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. I föreningens parkeringspolicy anges att varje lägenhet som disponerar bil, ska garanteras en plats inom området. Flera besöksparkeringar finns mot avgift i området.
Tv och bredband: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem Basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften till föreningen. I samtliga lägenheter finns även fiber installerat och lägenhetsinnehavaren får själv välja och bekosta uppkoppling.
Pantsättningsavgift: 473
Gårdsplats: Trevliga gröna gårdar med fina planteringar och stora välskötta gräsmattor. Föreningen har lekplats och en gemensam grillplats.
Övrigt: I föreningen finns en trevlig gästlägenhet att hyra. I den finns trinettkök, sovrum och allrum med matplats, dusch och toalett. Den kostar 300 kronor/natt eller 1500 kronor för en vecka och bokas via de nyinstallerade elektroniska infotavlorna.

Bilder

Plan 53an

Karta