Kantatvägen 5

Uddevalla 740 000 kr eller högstbjudande

Bostadsrättsföreningen Kören är en omtyckt förening med stora lägenheter. På 84 kvm kan man välja om man vill ha fyra rum som idag eller om det räcker med tre så löser man det genom att ta ner en vägg. I det stora, helkaklade badrummet ryms förutom badkar både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är ljus med fönster åt två håll och ett kök med en härligt stor matplats mot innergården. Balkongen som nås via vardagsrummet ligger åt samma håll. Här finns både markis och textilmatta och solen når hit under eftermiddag och kväll.

Föreningen har fördelaktiga månadsavgifter där det mesta ingår i såsom värme, vatten, bredband 250 Mbit, TV-utbud, telefoni, sopsortering samt hushållsel (elen mot årlig avstämning). Dessutom är det fri parkering på den allmänna parkeringsplatsen i området. För uthyrning finns parkeringsplats med elstolpe eller plats i kall- eller varmgarage. Separat kö till dessa platser.

För de boende finns även en rad gemensamma utrymmen att använda/hyra såsom fullutrustad gästlägenhet, hobbyrum och samlingslokal. Gårdarna är utrustade med lekplats, grillplatser och stora gräsmattor. Från området är det gångavstånd till affär, apotek, bibliotek, skolor, förskolor, vårdcentral, tandläkare och annan service. Bussarna till Uddevalla centrum går varje kvart från någon av områdets två busshållplatser.Planlösning

Antal rum: 4 varav 3 sovrum
Boarea: 84 kvm.
Hiss: Nej

Våning 3 av 3.

Detta är en så kallad 3/4:a som i dagsläget har fyra rum med möjlighet att göra ett större rum av de två mindre sovrummen. Praktiskt och flexibelt.


HALL med förvaring i två garderober
- laminatgolv

BADRUM
- kakel
- klinker med värme
- toalett
- handfat i kommodmöbel
- spegel med belysning och eluttag
- badkar
- tvättmaskin från Asko, 2013
- torktumlare från Asko, 2013
- handdukstork


KÖK med plats för stort matbord
- spis från Electrolux , äldre
- fläkt/dragkåpa från Futurum, äldre
- kyl från Whirlpool, äldre
- frys från Husqvarna, äldre
- diskmaskin från Electro Helios, 2010
- laminatgolv

VARDAGSRUM med utgång till balkong
- parkettgolv

SOVRUM 1
- laminatgolv

SOVRUM 2
- laminatgolv

SOVRUM 3 med förvaring i sex garderober
- laminatgolv

Byggnad

Boarea: 84 kvm
Byggnadsår: 1968-71
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden: Till lägenheten hör ett rymligt förråd, detta finns lättillgängligt på samma våningsplan, precis utanför lägenheten.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Utförd
Datum: 2019-01-07
Primärenergital: 127

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 54 i RB BRF Kören i Uddevalla
Pris: 740 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 5951 kr/mån

I månadsavgiften ingår det mesta såsom värme, vatten, bredband 250 Mbit, TV-utbud, telefoni, hushållsel (elen mot årlig avstämning) samt sophämtning. Parkeringsplats inom det omärkta området i mån av plats.

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2020-08-21 .

Andel i förening: 0.42371%

Uteplats

Balkong i skönt västerläge med eftermiddag- och kvällssol. Textilmatta och markis finns och ingår i köpet.

Inom området finns ett antal bersåer där du har möjlighet att använda grillarna som finns där.

Parkering: På den allmänna parkeringen i området parkerar man kostnadsfritt. Parkeringsplats; med eluttag, går att hyra för 110 kr/mån. Garageplats i delen; kallgarage, går att hyra för 200 kr/mån. Garageplats i delen; varmgarage , går att hyra för 300 kr/mån. Moped/MCplats går att hyra, för 100:-/mån, Separat kö. Till samtliga varianterna är det separat kö.

Förening

Föreningsnamn: RB BRF Kören i Uddevalla
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-2343
Hemsida: www.uddevallahus11.n.nu
Kontaktperson: Roy Rindestrand
Telefon Kontaktperson: 0722353519
Allmänt om föreningen: Föreningen innehar tomträtt till fastigheterna Uddevalla Kören 1, 2 och 3 med adresser Motettvägen och Kantatvägen. I föreningen finns 267 lägenheter, 68 förråd och lokaler. Byggnaderna är uppförda 1968-1971.
Antal lägenheter: 267
Renoveringar: Stamrenovering utfördes 2006/2007 med nya ledningar till badrum och kök. I samband med detta renoverades samtliga badrum med nya ytskikt. Elen omdragen, med snabbsäkringsskåp samt jordade uttag. Byte till nya ytterdörrar, s.k säkerhetsdörrar Ränndalar och elslingor renoverades/byttes ut 2010/2011. Fönsterbyte genomfördes under 2018 Under våren 2020 installerades lås. Nu med tags till huvudentréern, soprum samt tvättstuga.
Parkering: På den allmänna parkeringen i området parkerar man kostnadsfritt. Parkeringsplats; med eluttag, går att hyra för 110 kr/mån. Garageplats i delen; kallgarage, går att hyra för 200 kr/mån. Garageplats i delen; varmgarage , går att hyra för 300 kr/mån. Moped/MCplats går att hyra, för 100:-/mån, Separat kö. Till samtliga varianterna är det separat kö.
Tv och bredband: Föreningen har tecknat ett gruppavtal för varje lägenhet som ingår i månadsavgiften i detta ingår; bredband 250Mb, Iptelefoni och TV via Telia.
Pantsättningsavgift: 465
Gårdsplats: Gröna, välskötta innergårdar med fina planteringar, gemensamma grillplatser och lekplatser. Boule är en populär fritidssysselsättning. På den västra delen av Motettvägen finns en boulebana där ett antal boende, på den varma årstiden varje onsdag, ställer upp för en stunds spel. Trivselkommitten, anordnar olika aktiviteter under året som anslås i trappuppgångarna. Lämna gärna in olika förslag på aktiviteter till områdesexpeditionens postlåda.
Gemensamma utrymmen: Brf Kören är en trevlig bostadsrättsförening där många gemensamma utrymmen finns till låns/uthyrning. Här har ni exempelvis:
- Hobbyrum utrustat med hyvelbänk i källaren Motettvägen 26 - 28. Där finns även ett litet hemmagym.
- Föreningslokal att hyra (delvis kostnadsfritt) för föreningens medlemmar finns i källaren Motettvägen 26.
- På Motettvägen 6 finns en gästlägenhet att hyra för 350 kr/natt. Det finns även en festlokal att hyra.
- Mopedplats går att hyra i mopedrummet i garagelängan vid Kantatvägen.
- Boulebana finns i området.
- Bordtennisrum finns på Motettvägen 9-11 och Motettvägen 14-16.
- Släpkärra med kåpa går att hyra för 100 kr/dag.

Det finns flera tvättstugor med torkrum i området. Vid inflyttningen blir du anvisad vilken tvättstuga du får använda av fastighetsskötarna eller av någon ur styrelsen

Två återvinningshus finns i området, ett på Motettvägen och det andra på Kantatvägen.
Övrigt: Felanmälan dagtid: Felanmälan i Uddevallahus nr 11, sker mellan kl 09.30-10.00 expedition på Motettvägen 1, telefon 0522-753 11, eller på mobiltelefon 070-632 84 82 eller 070-544 54 68 under arbetstid . Felanmälan icke arbetstid: Felanmälan efter arbetstid. Riksbyggen Dag & Natt tel 0771-86 08 60. Det är nära till stadsdelens centrum med affär, apotek, bibliotek, skolor, förskolor, vårdcentral, tandläkare och annan service. Kommunikationerna med centrum, Torp och övriga delar av staden fungerar klanderfritt och buss går ofta varje kvart från någon av områdets två busshållplatser. Gårdarna är utrustade med lekplats, grillplatser och stora gräsmattor. Området har två stora parkeringsplatser samt ett kall och varm garage men är givetvis bilfritt i övrigt. Mer information om bostadsrättsföreningen finns på www.uddevallahus11.n.nu

Övrigt

TV:

Tillträde kan ske november/december 2020

Bilder

Karta