Kämpegatan 51

Uddevalla 1 410 000 kr eller högstbjudande

Kämpegatan 51

Sex skäl att välja Hönseberget - ett mycket omtyckt och efterfrågat område!

o Bekvämt stadsnära läge med tågstation i närområdet och promenadavstånd till Uddevalla centrum med mysiga kaféer, shopping, restauranger, bibliotek och mycket mer.
o En bostadsrättsförening som är välskött med trevliga grönområden, lekplats och gemensam grillplats samt en trevlig gästlägenhet att hyra.
o Hiss i alla husen.
o Stamrenovering gjord med helkaklade badrum.
o Balkonger som har blivit ett extra boutrymme. Stora, inglasade och i ett väderstreck som ger sol från lunchtid fram till kvällen.
o Fritt från insyn och utsikt över staden.

Nu kan vi erbjuda en 2:a på våning 7 med utsikt ner över stan med klocktornet och Uddevallabron i blickfånget. Lägenheten renoverades under 2010 då köket totalrenoverades, nya golv lades och parkettgolvet i vardagsrummet slipades och betsades i en mörkbrun färg som går fint ihop med golvet övriga rum. Samma år renoverades också lägenheten badrum.

En rymlig lägenhet om hela 62 kvm plus en stor inglasad balkong som blir ett mycket trevlig extra utrymme under stor del av året. Balkongen är belägen i sydvästläge vilket innebär att ni njuter av solen från lunch tills den går ner sent på kvällen. Magiska solnedgångar med färgsprakande himmel utlovas!

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 62.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Ja

Våningsplan 7 av 9.

HALL med förvaring i skjutdörrsgarderob.
- laminatgolv

KÖK med matplats. Köket renoverades 2010 med ljusa skåpluckor och svart laminerad bänkskiva.
- inbyggnadsugn, 2010
- spishäll, 2010
- integrerad diskmaskin, 2010
- kyl/frysskåp, äldre
- laminatgolv

SOVRUM med laminatgolv.

BADRUM med kaklade väggar och klinkergolv. Badrummet renoverades under 2010 i samband med bostadsrättsföreningens stamrenovering.
- vikbara duschväggar
- toalett
- handfat
- spegelskåp med belysning
- infällda, dimbara spotlights i tak
- förberett för tvättmaskin

VARDAGSRUM med utgång till inglasad balkong.
- mörkbetsad ekparkett

Byggnad

Boarea: 62.5 kvm
Byggnadsår: 1966-1968
Fönster: 3-glasfönster, 2015-2016
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden: Till lägenheten hör ett källarförråd och ett mindre så kallat matkällarförråd.
På entréplanet finns cykelrum, tvättstugor och postboxar.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Utförd
Datum: 2019-07-30
Energikonsumtion: 122 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 119 i HSB Brf Stickan
Pris: 1 410 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3562 kr/mån (värme & vatten & kabel TV ingår i avgiften)

I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-Tv. Hushållsel tillkommer om ca 250:-/mån samt försäkring om ca 80:-/mån.

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2019-10-21 .

Inre reparationsfond: 855 kr
Andel i förening: 0.23568%

Uteplats

Rymlig inglasad balkong i sydvästläge. Strålande solläge med sol från lunch till kväll. Textilmatta och rullgardiner ingår.

Parkering: Bostadsrättsföreningen har 334 parkeringsplatser för uthyrning. Dessa kostar för närvarande 240 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. I föreningens parkeringspolicy anges att varje lägenhet som disponerar bil, ska garanteras en plats. Flera besöksparkeringar finns mot avgift i området.

Förening

Föreningsnamn: HSB Brf Stickan
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-0636
Hemsida: www.hsb.se/norrabohuslan/stickan
Kontaktperson: Suljo Kurtagic
Telefon Kontaktperson: 0522-790 82
Allmänt om föreningen: Föreningens fastigheter Uddevalla Hönseberget 1-3 färdigställdes 1966-1968

På fastigheterna finns tre bostadshus i nio våningar med tillsammans 16 trapphus med adresserna Samnerödsvägen 2 -10 jämna nummer och Kämpegatan 35 - 57 ojämna nummer. En fristående byggnad med förskoleverksamhet ingår också i föreningens bestånd.

Bekvämt gångavstånd till centrum med tåg- och bussanslutning i närområdet. Husen och trappuppgångarna är lättillgängliga och handikappanpassade med bland annat automatiska dörröppnare och rymliga hissar. Entréerna mot staden är antingen i markplan eller har ramp.
Anteckningar: Vicevärd: Rune Armsanius kan nås på telefon 0705-398 995
Föreningens ekonomi: Senaste höjningen skedde 2016-07-01 med 0,95% och budgeten för 2019/20 visar inget höjningsbehov.
Antal lägenheter: 367
Renoveringar: Föreningen har under senare år genomfört fönsterbyte (2015/2016), stambyte och elbyte (2009-2011) samt utbyggnad och inglasning av balkongerna. Grönytor, lekplats, grillplatser m.m. har iordningställts. Trapphusen har renoverats och nya entrédörrar med porttelefon/passagesystem har installerats samtidigt installerades elektroniska infotavlor med tvättstugebokning, fibernätverk och vindarna tilläggsisolerade (2014). Vidare har föreningen utökat med nya parkeringsplatser. Parkeringarna har också breddats och det har förberetts för ett antal motorvärmare och elbilsladdare. I samband med detta har man även iordningställt ytterligare grönytor och byggt en pergola samt utfört underhållsarbeten på förskolan (2017/2018). Under 2018 har en tidigare lokal byggts om till nya uthyrningsförråd samt samlingslokal för de boende. Byte av armaturer/belysningsstolpar till modernare LED-armaturer i hela området. Underhållsplan finns som årligen uppdateras. De närmaste 5 åren planeras bla följande större åtgärder: - översyn fasader - projektering för renovering av tvättstugorna - förstudier för att införa gemensam elmätning och för att installera solceller För utförligare information hänvisas till föreningens årsredovisning.
Parkering: 334 parkeringsplatser. Går att hyra för 240 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. I föreningens parkeringspolicy anges att varje lägenhet som disponerar bil, ska garanteras en plats inom området. Flera besöksparkeringar finns mot avgift i området.
Tv och bredband: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem Basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften till föreningen. I samtliga lägenheter finns även fiber installerat och lägenhetsinnehavaren får själv välja och bekosta uppkoppling.
Pantsättningsavgift: 473
Gårdsplats: Trevliga gröna gårdar med fina planteringar och stora välskötta gräsmattor. Föreningen har lekplats och en gemensam grillplats.
Övrigt: I föreningen finns en trevlig gästlägenhet att hyra. I den finns trinettkök, sovrum och allrum med matplats, dusch och toalett. Den kostar 300 kronor/natt eller 1500 kronor för en vecka och bokas via de nyinstallerade elektroniska infotavlorna.

Övrigt

Tillträde är flexibelt och kan ske inom 1-3 månader

Bilder

Karta