Samnerödsvägen 4

Uddevalla 1 600 000 kr eller högstbjudande

Samnerödsvägen 4

Välkomna till Samnerödsvägen och denna trevligt planerade lägenhet med fönster åt två håll och en stor inglasad balkong som nås från både vardagsrummet och ett av de två sovrummen. Här finns även kök med matplats och ett helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stamrenovering. Lägenheten har annars genomgående äldre skick och stil - dags att renovera. Som bidrag lämnas en reparationsfond på 7 088 kr.

Bekvämt stadsnära läge med tågstation i närområdet och promenadavstånd till Uddevalla centrum med mysiga kaféer, shopping, restauranger, bibliotek och mycket mer

Planlösning

Antal rum: 3 varav 2 sovrum
Boarea: 74.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Ja

Våningsplan 1 av 7.

Rumsbeskrivning: HALL med plastmatta på golvet
- förvaring i fyra garderober och två linneskåp

KÖK med matplats. Köket är utrustat med
- spis, äldre
- kyl/frysskåp
- frysskåp, äldre
- plastmatta

VARDAGSRUM med ekparkettgolv
- utgång till inglasad balkong

SOVRUM med linoleummatta
- inglasad balkong

SOVRUM med linoleummatta
- förvaring i två garderober

Helkaklat DUSCHRUM med klinkergolv
- renoverat vid stamrenoveringen 2009-2011
- duschplats
- toalett
- handfat
- förberett för tvättmaskin

Byggnad

Boarea: 74.5 kvm
Byggnadsår: 1966 - 1968
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övriga byggnader: Till lägenheten följer ett källarförråd och ett mindre så kallat matkällarförråd. Gemensam tvättstuga med torkrum finns på entréplanet där även cykelförråd samt postboxar finns.

Energideklaration

Energikonsumtion: 115 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 19 i HSB Brf Stickan
Pris: 1 600 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4237 kr/mån (värme & vatten & kabel TV ingår i avgiften)
Driftkostnad: 300 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 300 kr

Kostnad för hemförsäkring tillkommer

Inre reparationsfond: 7088 kr
Andel i förening: 0.28033%

Uteplats

Från vardagsrummet och ett av sovrummen nås en rymlig inglasad balkong om cirka 10 kvm. Ett extra rum med sol från lunchtid fram till kvällen. Solgardiner och mattan på balkongen ingår. Huset ligger högt och även om lägenheten är belägen på våning 1 har man har härifrån en trevlig utsikt över grönområdet framför huset och ut mot stan och Uddevalla bron

Förening

Föreningsnamn: HSB Brf Stickan
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-0636
Hemsida: www.hsb.se/norrabohuslan/stickan
Kontaktperson: Suljo Kurtagic
Telefon Kontaktperson: 0522-790 82
Allmänt om föreningen: Föreningens fastigheter Uddevalla Hönseberget 1-3 färdigställdes 1966-1968

På fastigheterna finns tre bostadshus i nio våningar med tillsammans 16 trapphus med adresserna Samnerödsvägen 2 -10 jämna nummer och Kämpegatan 35 - 57 ojämna nummer. En fristående byggnad med förskoleverksamhet ingår också i föreningen bestånd.

Bekvämt gångavstånd till centrum med tåg- och bussanslutning i närområdet. Husen och trappuppgångarna är lättillgängliga och handikappanpassade med bland annat automatiska dörröppnare och rymliga hissar. Entréerna mot staden är antingen i markplan eller har ramp.
Anteckningar: Vicevärd: Rune Armsanius kan nås på telefon 0705-398 995
Föreningens ekonomi: Ingen avgiftshöjning för kommande verksamhetsår juli 2018 - juni 2019 senaste höjningen skedde 2016-07-01 med 0,95%
Antal lägenheter: 367
Renoveringar: Föreningen har under senare år genomfört fönsterbyte (2015/2016), stambyte och elbyte (2009-2011) samt utbyggnad och inglasning av balkongerna. Grönytor, lekplats, grillplatser m.m. har iordningställts. Trapphusen har renoverats och nya entrédörrar med porttelefon/passagesystem har installerats samtidigt installerades elektroniska infotavlor med tvättstugebokning, fibernätverk och vindarna tilläggsisolerade (2014). Vidare har föreningen utökat med nya parkeringsplatser. Parkeringarna har också breddats och det har förberetts för ett antal motorvärmare och elbilsladdare. I samband med detta har man även iordningställt ytterligare grönytor och byggt en pergola samt utfört underhållsarbeten på förskolan (2017/2018). Under 2018 har en tidigare lokal byggt som till nya uthyrningsförråd samt samlingslokal för de boende. Föreningen planerar att under 2019 renovera ytterligare två hissar.
Parkering: 334 parkeringsplatser. Går att hyra för 240 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. I föreningens parkeringspolicy anges att varje lägenhet som disponerar bil, ska garanteras en plats inom området. Flera besöksparkeringar finns mot avgift i området.
Tv och bredband: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Com Hems basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften till föreningen. I samtliga lägenheter finns även fiber installerat genom Uddevalla Energi stadsnät. Stadsnätet är öppet och ger dig tillgång till ett brett utbud av marknadsledande tjänsteleverantörer. Du väljer själv din leverantör och de tjänster du är intresserad av via beställningsportalen Z-market (http://uddevalla.zmarket.se). Tjänsterna bekostas själv av den boende.
Pantsättningsavgift: 465
Gårdsplats: Trevliga gröna gårdar med fina planteringar och stora välskötta gräsmattor. Föreningen har lekplats och en gemensam grillplats.
Övrigt: I föreningen finns en trevlig gästlägenhet att hyra. I den finns trinettkök, sovrum och allrum med matplats, dusch och toalett. Den kostar 300 kronor/natt eller 1500 kronor för en vecka och bokas via de nyinstallerade elektroniska infotavlorna.

Bilder

Karta