Exercisvägen 3

Uddevalla 1 730 000 kr

Enbart 2st 3:or kvar på Exercisvägen!

Nu endast 2 st kvar av de 18 lägenheterna. En nybildad förening i byggnader som tidigare har tillhört regementet.
Exercisvägen byggdes till en början som officerarbostäder och nu ett sekel senare har dessa byggnader fått möjligheten att vidarebefordra en genuin historia. Nu i boendeform som bostadsrätter.

Lägenheterna bjuder på ett boende med stor karaktär med bl.a. sin gedigna takhöjd, vackra listverk och snickerier och de bevarade gamla trägolven.
Under 2018 har en modernisering skett med fullutrustade kök, helkaklade badrum, nya elcentraler m.m.

Visst låter det spännande?!
Ta chansen nu att förvärva en av Uddevallas charmigaste bostadsrätt!

Gott strategiskt läge, stadsnära, goda pendlingsmöjligheter och bussförbindelser, samt att det finns strövområden i Regementsparken på andra sidan gatan.

Stora vindsförråd
Gemensamma utrymmen och grönområde som angränsar perfekt för att umgås eller ta er en omgång kubb på gräsmattan.

FAST PRIS TILLÄMPAS
Bostadsrättslägenheterna kommer att säljas till fasta priser, därav kommer ett kösystem att tillämpas. Den som första anmäler sitt intresse har därmed först tur till att välja vilken av lägenheterna som önskas att köpas. Kösystemet/Listorna kommer att delas in i respektive 1rok/2rok/3rok.
VÄLKOMMEN MED DIN INTRESSEANMÄLAN OCH VISNINGSBOKNING!

Planlösning

Antal rum: 3 varav 2 sovrum
Boarea: 97.5 kvm.
Hiss: Nej

Våningsplan 2 av 3.

Rumsbeskrivning: Hela lägenheten har genomgående nyslipade massiva trägolv. Behandlade med matt lack.

Rymlig hall med plats för kontorshörna vid hallfönstret.

Kök med plats för matbord, här är köket placerat mot grönskan bakom huset. Köket är utrustat med:
- induktionshäll, Cylinda
- varmluftsugn i högskåp, Cylinda
- inbyggd kolfilterfläkt i överskåp, Thermex
- inbyggd Micro i högskåp, Cylinda
- diskmaskin, 60cm, Cylinda
- kyl/frys, Cylinda
- skafferi i högskåp

Rymligt vardagsrum vilket vetter mot baksidan.

Sovrum med 2 klädkammare/garderober, beläget mot husets entrésida.

Sovrum med 2 klädkammare/garderober, beläget mot husets entrésida.

Helkaklad badrum med vitt kakel på vägg och mörkgrå klinker på golv.
Badrummet är utrustat med:
- Tvättställ
- Toalett
- Duschplats

Byggnad

Typ av byggnad: Lägenhetshus om 3 bostadsvåningar
Boarea: 97.5 kvm
Byggnadsår: 1919
Övriga byggnader: Vindsförråd tillhörande varje lägenhet finns på våningsplan 4 (varje lägenhet har således två förråd). Förråden på vinden är stora och rymliga med gott om förvaringsmöjligheter.
Gemensam tvättstuga finns i husens källare, tillhörande torkrum med effektiva fläktar.

Energideklaration

Energikonsumtion: 140 kWh/m2 år.
Energiklass: E

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 15 (1101) i BRF Honnör
Pris: 1 730 000 kr
Avgift: 5421 kr/mån (värme & vatten & kabel TV ingår i avgiften)

Hushållsel samt hemförsäkring tillkommer.

Andel i förening: 6.73%

Uteplats

Föreningen har gott om grönytor runt huskropparna. Kanske kan det bli något trevligt av detta?! Tänk en egen odlingsplätt, avsedd bara för er, där ni kan anlägga ert egna lilla trädgårdsland.
Här kan ni i bostadsrättsföreningen tillsammans bestämma vad ni vill skapa!

Parkering: Föreningen tillhandahåller 18 parkeringsplatser, vilket avser en parkeringsplats per lägenhet till en tillkommande kostnad av 200kr/månaden. Det finns även 4 gästparkeringar i området.

Förening

Föreningsnamn: BRF Honnör
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 769635-4021
Gatuadress: Exercisvägen 1 A-B, 3
Postnummer: 451 34
Ort: Uddevalla
Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Honnör, fastigheten Uddevalla Halla-Stenbacken 1:101 i Uddevalla kommun med därpå byggnader som är uppförda 1913. Fastighetens adresser är Exercisvägen 1A - B och 3.

Nybildad bostadsrättsförening med ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter med nyttjanderätt och utan tidsbegränsning
Antal lägenheter: 18
Renoveringar: 1998-2001 utfördes renoveringar av husens plåttak samt fasad och dessutom byttes lägenhetsfönster. Våren 2018 har de utvändiga fönsterfodren målats och fönstrens ytterbågar har kittats om och målats. En noggrann översyn av taket och fasad har utförts och förbättringar har gjorts vid behov. Skorstenarna på taket har tidigare delvis använts för kakelugnarna i huset, de är dock inte i bruk idag. I skorstenarna går också ventilationssystemets frånluftskanaler. Genomgång av vetilationskanalerna har utförts så att inga kanaler ska vara tilltäppta eller igensatta. I samband med renoveringarna av lägenheterna 2017/2018 har nya vattenlås monterats i kök och badrum. Avloppsstammarna byttes 1998-2001, med undantag av 2 st. De två kvarvarande avloppsstammarna har under 2018 genomgått en relining. El: Vid renoveringen har lägenheterna försetts med nya elcentraler bestående av automatsäkringar och jordfelsbrytare. Samtliga lägenheter har jordade eluttag, Viss del ny el har dragits i samband med köks- och badrumsrenoveringarna.
Parkering: Föreningen tillhandahåller 18 parkeringsplatser vilket går att hyra för 200kr/månaden. Det finns även 4 gästparkeringar i området.
Tv och bredband: Tv: Ett grundutbud ingår i månadsavgiften och de kanalerna är: SVT1, SVT2, TV3, TV4, Kanal 5 och Kanal 6. Boxer går att beställa. Internet: Öppen fiber från Telia där valmöjlighet finns mellan flera leverantörer. Via Telias öppna fiber kan paketlösningar göras vilket inkluderar TV, bredband och IP-telefoni.
Gårdsplats: Här finner ni en trivsam innegård med utrymme för umgäng och grillplats. Fastigheten har grönområden belägna både vid husens entrér och mer insynskyddade uteplaser på husens baksidor.
Gemensamma utrymmen: Tillhörande stort vindsförråd följer varje bostadsrättslägenhet. Gemensam tvättstuga finns i husens källare, denna utrustad med nya tvättmaskiner och torktummlare. Tillhörande tvättstugan finns även ett torkrum med effektiva fläktar.
Övrigt: Portarna till uppgångarna öppnas med portkod eller nyckel.

Övrigt

TV: Grundutbud ingår i månadsavgiften. Svt 1, Svt 2, Tv3, Tv4, Kanal 5, Tv6. Möjlighet till att teckna sig för kanalpaket via Boxer eller Telia öppen Fiber.
Bredband: Telia öppen fiber finns indraget. Ta kontakt med Telia för mer information om abonnemang och priser.
Fastighetskarta

Karta