Fyrmästaregatan 18B

Uddevalla 930 000 kr eller högstbjudande

Gavellägenhet nära centrum!

En gavellägenhet längst upp i huset med fönster åt tre håll som ger ett fint ljus i lägenheten. Inglasad balkong med vid utsikt. Lägenheten är till viss del i originalskick, så här kan du skapa en riktigt fin lägenhet med ett verkligt kanonläge. Här bor Du i ett lugnt och skyddat område med en kort promenad till Hasselbacken och centrum. Välskött och trivsam bostadsrättsförening. Välkommen på visning!

Planlösning

Antal rum: 2 varav 1 sovrum
Boarea: 60.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Nej

HALL med klinkersgolv, en garderob och avhängningsyta.

Inre HALL med laminatgolv och klädkammare. Här står även ett frysskåp i dagsläget.

KÖK med plastmatta och matplats. Äldre inredning med spis, spisfläkt och liten kyl.

VARDAGSRUM med parkettgolv och utgång till den inglasade balkongen.

Helkaklat BADRUM med badkar, fönster, wc och tvättställ.

SOVRUM med parkettgolv och två garderober med överskåp.

Byggnad

Typ av byggnad: Trevåningshus med källare
Boarea: 60.5 kvm
Byggnadsår: 1954
Uppvärmning: Fjärrvärme. Ingår i månadsavgiften.
Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett förråd och ett mindre matkällarförråd, dessa finns på källarplanet där även cykelförråd och tvättstuga med torkrum finns. Nytt soprum på gården.

Medlemsavgift tillkommer vid köp av bostadsrätten. Avgiften betalas per person och denna andel återbetalas vid utträde ur föreningen.

Styrelsen arbetar aktivt på medlemmarnas uppdrag med att skapa en boendemiljö som präglas av trivsel och miljömedvetenhet. Styrelsen tittar på möjligheterna att bli mer energieffektiva för att på så sätt bidra till en bättre miljö och hitta åtgärder för att minska kostnaderna utan att det inverkar på boendemiljö och trivsel.Renoveringar: 1996, utfördes stamrenovering i föreningen, el i fastigheten samt lägenheterna omdragna.
2007 byggdes balkongerna till och glasades in.
Under senare år har föreningen har utfört gårdsarbeten, bland annat nyanlagd lekplats och utökad antalet parkeringsplatser.
Underhåll av fönsterbleck.
Installation av nya tvättmaskiner i 16-huset.
Installation av ny vattenpump.
Nya sopkärl för hushållsavfall.

Gym är under iordningställande i 16-huset.
Relining - anbud är på gång.
Fönsterbyte planeras ske under 2019. Provmontage pågår i 16-huset.

Rum

Planlösning

HALL med klinkersgolv, en garderob och avhängningsyta.

Inre HALL med laminatgolv och klädkammare. Här står även ett frysskåp i dagsläget.

KÖK med plastmatta och matplats. Äldre inredning med spis, spisfläkt och liten kyl.

VARDAGSRUM med parkettgolv och utgång till den inglasade balkongen.

Helkaklat BADRUM med badkar, fönster, wc och tvättställ.

SOVRUM med parkettgolv och två garderober med överskåp.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 112 i HSB Brf Håljuteberget
Pris: 930 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3704 kr/mån

Inre reparationsfond: 3 438 kr
Andel i förening: 0.81355%

Uteplats

Inglasad balkong

Parkering: I föreningen finns 119 parkeringsplatser och man kan omgående få tillgång till en plats om man önskar. Avgift 200 kr/månad. Separat kö till en andra parkeringsplats, samt till parkering med eluttag och garage (finns endast 14 st garage)

Förening

Föreningsnamn: HSB Brf Håljuteberget
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-0701
Hemsida: www.hsb.se/norrabohuslan
Allmänt om föreningen: Föreningens fastighet Uddevalla-Håljuteberget 1 färdigställdes 1954.
På fastigheten finns det 3 bostadshus i 3 våningar med tillsammans 15 trapphus med adresserna Fyrmästaregatan 16 A-J, 18 A-B och 20 A-C

Anteckningar:
Föreningens ekonomi: Årsavgiften höjdes senast 2016 med 3 %. Budgeten för 2018/2019 uppvisar inget höjningsbehov.
Antal lägenheter: 139
Antal lokaler: 1
Renoveringar: 1996, utfördes stamrenovering i föreningen, el i fastigheten samt lägenheterna omdragna. 2007 byggdes balkongerna till och glasades in. Under senare år har föreningen bla utfört: - Ny lekplats - Utökat antalet parkeringsplatser - Underhåll av fönsterbleck - Installation av nya tvättmaskiner i 16-huset - Installation av ny vattenpump - Nya sopkärl för hushållsavfall Under verksamhetsåret 2017-18 har följande större underhålls- och investeringsåtgärder utförts: - Stamspolning och filmning av avlopp - Sms-parkering - Laddningsmöjligheter för elskoter - Stadgeenlig fastighetsbesiktning har utförts av styrelsen Övrigt: - Gym i 16-huset färdigställt aug 2019. Kommande underhåll som planeras under 2019/2020: - Relining av avlopp pågår - Byte av fönster inkl balkar pågår - Fasadrenovering - Entrédörrar - Kodlås - Källardörrar - Garageportar Mer information finns i föreningens årsredovisningar.
Parkering: I föreningen finns 119 parkeringsplatser och man kan omgående få tillgång till en plats om man önskar. Avgift 200 kr/mån. Separat kö till en andra parkeringsplats, samt till parkering med eluttag och garage (finns 14 st).
Tv och bredband: Gruppavtal har tecknats med ComHem för bredband, telefoni och basutbud för kabelTV i angiven månadsavgift.
Pantsättningsavgift: 465
Gårdsplats: En grönskande och trevlig innergård med lekplats i mitten. Tillåtet att grilla är det vid den gemensamma uteplatsen där uppställd grill finns.
Gemensamma utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd och ett mindre matkällarförråd, dessa finns på källarplanet där även cykelförråd och tvättstuga med torkrum finns. Nytt soprum på gården.
Övrigt: Medlemsavgift tillkommer vid köp av bostadsrätten. Avgiften betalas per person och denna andel återbetalas vid utträde ur föreningen. Styrelsen arbetar aktivt på medlemmarnas uppdrag med att skapa en boendemiljö som präglas av trivsel och miljömedvetenhet. Styrelsen tittar på möjligheterna att bli mer energieffektiva för att på så sätt bidra till en bättre miljö och hitta åtgärder för att minska kostnaderna utan att det inverkar på boendemiljö och trivsel.

Bilder

Karta