Kämpegatan 35

Uddevalla 1 825 000 kr eller högstbjudande

Kämpegatan 35

Välkomna till Kämpegatan 35 och en trerumslägenhet belägen högt upp i huset.
Här bor ni på åttonde våning med hela centrala Uddevalla som fond. Hänförande utsikt över centrum, hamninloppet och ut mot Uddevallabron. Planlösningen är välplanerad med kök och vardagsrum vägg i vägg, två sovrum med garderober och helkaklat badrum som renoverats i samband med föreningens stamrenovering. Från vardagsrummet finns utgång till den rymliga inglasade balkongen, ett härligt extra rum som kan användas stor del av året. För framtida renoveringar får ni här en bra start med en inre reparationsfond på 6 404 kr.

Bekvämt stadsnära läge med tågstation i närområdet och promenadavstånd till Uddevalla centrum med mysiga kaféer, shopping, restauranger, bibliotek och mycket mer. Bostadsrättsföreningen är omtyckt, välskött och har trevliga grönområden med bland annat lekplats och gemensam grillplats.

Planlösning

Antal rum: 3 varav 2 sovrum
Boarea: 78 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Ja

HALL med gott om förvaring i två garderober och ett linneskåp med lådor
- plats för avhängning
- plastmatta

Ljust BADRUM med öppningsbart fönster
- helkaklade väggar och klinkergolv, snyggt i neutrala färger
- renoverat i samband med bostadsrättsföreningens stamrenovering
- toalett
- handfat
- duschplats
- förvaringsskåp

KÖK med matplats
- spis, äldre
- fläkt, äldre
- kylskåp, cirka 2008
- frysskåp, cirka 2008

VARDAGSRUM med utgång till stor inglasad balkong
- ekparkettgolv

SOVRUM med plastmatta
- förvaring i två garderober

SOVRUM med plastmatta
- förvaring i tre garderober

Byggnad

Boarea: 78 kvm
Byggnadsår: 1966-1968
Fönster: 3-glasfönster (2015/2016)
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett källarförråd och ett mindre så kallat matkällarförråd. Båda finns på källarplanet.

Gemensam tvättstuga med torkrum finns på entréplanet där även cykelförråd samt postboxar finns.

Energideklaration

Utförd: Utförd
Energikonsumtion: 133 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 226 i HSB Brf Stickan
Pris: 1 825 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4610 kr/mån

Inre reparationsfond: 6 404 kr
Andel i förening: 0.30514%

Uteplats

Den rymliga inglasade balkongen är cirka 10 kvm - ett extra rum med sol från lunchtid fram till solen går ned! Sydvästläge. Solgardiner och mattan på balkongen ingår.

Förening

Föreningsnamn: HSB Brf Stickan
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-0636
Hemsida: www.hsb.se/norrabohuslan/stickan
Kontaktperson: Suljo Kurtagic
Telefon Kontaktperson: 0522-790 82
Allmänt om föreningen: Föreningens fastigheter Uddevalla Hönseberget 1-3 färdigställdes 1966-1968

På fastigheterna finns tre bostadshus i nio våningar med tillsammans 16 trapphus med adresserna Samnerödsvägen 2 -10 jämna nummer och Kämpegatan 35 - 57 ojämna nummer. En fristående byggnad med förskoleverksamhet ingår också i föreningens bestånd.

Bekvämt gångavstånd till centrum med tåg- och bussanslutning i närområdet. Husen och trappuppgångarna är lättillgängliga och handikappanpassade med bland annat automatiska dörröppnare och rymliga hissar. Entréerna mot staden är antingen i markplan eller har ramp.
Anteckningar: Vicevärd: Rune Armsanius kan nås på telefon 0705-398 995
Föreningens ekonomi: Senaste höjningen skedde 2016-07-01 med 0,95% och budgeten för 2019/20 visar inget höjningsbehov.
Antal lägenheter: 367
Renoveringar: Föreningen har under senare år genomfört fönsterbyte (2015/2016), stambyte och elbyte (2009-2011) samt utbyggnad och inglasning av balkongerna. Grönytor, lekplats, grillplatser m.m. har iordningställts. Trapphusen har renoverats och nya entrédörrar med porttelefon/passagesystem har installerats samtidigt installerades elektroniska infotavlor med tvättstugebokning, fibernätverk och vindarna tilläggsisolerade (2014). Vidare har föreningen utökat med nya parkeringsplatser. Parkeringarna har också breddats och det har förberetts för ett antal motorvärmare och elbilsladdare. I samband med detta har man även iordningställt ytterligare grönytor och byggt en pergola samt utfört underhållsarbeten på förskolan (2017/2018). Under 2018 har en tidigare lokal byggts om till nya uthyrningsförråd samt samlingslokal för de boende. Byte av armaturer/belysningsstolpar till modernare LED-armaturer i hela området. Underhållsplan finns som årligen uppdateras. De närmaste 5 åren planeras bla följande större åtgärder: - översyn fasader - projektering för renovering av tvättstugorna - förstudier för att införa gemensam elmätning och för att installera solceller För utförligare information hänvisas till föreningens årsredovisning.
Parkering: 334 parkeringsplatser. Går att hyra för 240 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. I föreningens parkeringspolicy anges att varje lägenhet som disponerar bil, ska garanteras en plats inom området. Flera besöksparkeringar finns mot avgift i området.
Tv och bredband: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem Basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften till föreningen. I samtliga lägenheter finns även fiber installerat och lägenhetsinnehavaren får själv välja och bekosta uppkoppling.
Pantsättningsavgift: 473
Gårdsplats: Trevliga gröna gårdar med fina planteringar och stora välskötta gräsmattor. Föreningen har lekplats och en gemensam grillplats.
Övrigt: I föreningen finns en trevlig gästlägenhet att hyra. I den finns trinettkök, sovrum och allrum med matplats, dusch och toalett. Den kostar 300 kronor/natt eller 1500 kronor för en vecka och bokas via de nyinstallerade elektroniska infotavlorna.

Bilder

plan k 6002181_1_IMG_6832_1.jpg 6002181_1_IMG_6844_1.jpg

Karta