Kämpegatan 35

Uddevalla 1 085 000 kr eller högstbjudande

Kämpegatan 35

Välkomna till Kämpegatan 35 och en ombyggd enrumslägenhet belägen högt upp i huset.
Här bor ni på åttonde våning med en strålande utsikt över centrum, hamninloppet och ut mot Uddevallabron. Planlösningen är välplanerad med ordentligt kök med matplats och ett vardagsrum med en sovrumsdel. Sovrumsdelen går båda att stänga kring och har invändiga fönster för ljusinsläpp och vädringsmöjlighet - smart! I vardagsrummet finns även utgång till en stor inglasad balkong, ett extrarum att använda under stora delar av året. Solläget går inte att klaga på, här njuter ni av solen från lunch tills solen går ner sent på kvällen. Lägenheten har gott om förvaring i flera garderober och klädkammare. Utöver detta finns det två tillhörande lägenhetsförråd, ett lite större och ett mindre. Badrummet är helkaklat och har egen tvättmaskin.

Bekvämt stadsnära läge med tågstation i närområdet och promenadavstånd till Uddevalla centrum med mysiga kaféer, shopping, restauranger, bibliotek och mycket mer. Bostadsrättsföreningen är omtyckt, välskött och har trevliga grönområden med bland annat lekplats och gemensam grillplats.

Planlösning

Antal rum: 1.5
Boarea: 44 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Ja

HALL med plats för klädavhängning och gott om förvaring
- två klädgarderober med utvändiga speglar
- ett linneskåp med hyllplan

Stort KÖK med plats för matbord. Retrokänsla med köksskåp och köksinredning såsom bakbord och kryddhylla sedan byggnadsåret. Både charmigt och praktiskt då skåpen utnyttjar hela utrymmet upp till taket. Köket har fräschats upp på senare år och är målat i en trivsam ljusgrå färg
- kyl/frysskåp, 2018
- spis, okänd ålder
- spisfläkt, okänd ålder
- diskmaskin, 2018
- städskåp

VARDAGSRUM med plats för både soffa och förvaring
- utgång till stor inglasad balkong

Smart SOVRUMSDEL med skjutdörr och öppningsbart fönster för både ljusinsläpp och vädringsmöjlighet
- plats för en 1,80 meter bred säng
- mörkläggningsgardin ingår

KLÄDKAMMARE med praktiskt inredning från ELFA
- heltäckningsmatta

Helkaklat BADRUM med klinkergolv. Badrummet renoverades i samband med bostadsrättsföreningens stamrenovering mellan 2009-2010
- spegelskåp med förvaring
- handfat med förvaring i kommod
- djupt badkar, duschväggar finns för den som önskar
- tvättmaskin, 2018
- toalett
- handdukstork

I lägenhetens samtliga rum ligger ett enhetligt laminatgolv

Byggnad

Boarea: 44 kvm
Byggnadsår: 1966-1968
Fönster: 3-glasfönster (isoler)
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett källarförråd och ett mindre så kallat matkällarförråd. Båda finns på källarplanet.

Gemensam tvättstuga med torkrum finns på entréplanet där även cykelförråd samt postboxar finns.

Energideklaration

Utförd: Utförd
Energikonsumtion: 133 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 225 i HSB Brf Stickan
Pris: 1 085 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 2626 kr/mån
Driftkostnad: 375 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 175 kr
  • Hushållsström: 200 kr

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2019-04-05 .

Andel i förening: 0.17366%

Uteplats

Från vardagsrummet nås en rymlig inglasad balkong med härligt solläge. Här har ni sol från lunch till när solen går ned - vilka solnedgångar Ni kommer se här! Och utsikten! Från våning 8:a har ni en fantastiskt utsikt över centrala delarna av Uddevalla, med både klocktornet och Uddevalla bron och hamninloppet i blickfånget. Denna balkong utskiljer sig även från de flesta andra då den inte är ihopbyggd med någon annan balkong så här har ni fönster åt tre håll. Rullgardiner och mattan på golvet ingår

Parkering: 334 parkeringsplatser. Går att hyra för 240 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. I föreningens parkeringspolicy anges att varje lägenhet som disponerar bil, ska garneras en plats inom området. Flera besöksparkeringar finns mot avgift i området.

Förening

Föreningsnamn: HSB Brf Stickan
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-0636
Hemsida: www.hsb.se/norrabohuslan/stickan
Kontaktperson: Suljo Kurtagic
Telefon Kontaktperson: 0522-790 82
Allmänt om föreningen: Föreningens fastigheter Uddevalla Hönseberget 1-3 färdigställdes 1966-1968

På fastigheterna finns tre bostadshus i nio våningar med tillsammans 16 trapphus med adresserna Samnerödsvägen 2 -10 jämna nummer och Kämpegatan 35 - 57 ojämna nummer. En fristående byggnad med förskoleverksamhet ingår också i föreningen bestånd.

Bekvämt gångavstånd till centrum med tåg- och bussanslutning i närområdet. Husen och trappuppgångarna är lättillgängliga och handikappanpassade med bland annat automatiska dörröppnare och rymliga hissar. Entréerna mot staden är antingen i markplan eller har ramp.
Anteckningar: Vicevärd: Rune Armsanius kan nås på telefon 0705-398 995
Föreningens ekonomi: Ingen avgiftshöjning för kommande verksamhetsår juli 2018 - juni 2019 senaste höjningen skedde 2016-07-01 med 0,95%
Antal lägenheter: 367
Renoveringar: Föreningen har under senare år genomfört fönsterbyte (2015/2016), stambyte och elbyte (2009-2011) samt utbyggnad och inglasning av balkongerna. Grönytor, lekplats, grillplatser m.m. har iordningställts. Trapphusen har renoverats och nya entrédörrar med porttelefon/passagesystem har installerats samtidigt installerades elektroniska infotavlor med tvättstugebokning, fibernätverk och vindarna tilläggsisolerade (2014). Vidare har föreningen utökat med nya parkeringsplatser. Parkeringarna har också breddats och det har förberetts för ett antal motorvärmare och elbilsladdare. I samband med detta har man även iordningställt ytterligare grönytor och byggt en pergola samt utfört underhållsarbeten på förskolan (2017/2018). Under 2018 har en tidigare lokal byggt som till nya uthyrningsförråd samt samlingslokal för de boende. Föreningen planerar att under 2019 renovera ytterligare två hissar.
Parkering: 334 parkeringsplatser. Går att hyra för 240 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. I föreningens parkeringspolicy anges att varje lägenhet som disponerar bil, ska garanteras en plats inom området. Flera besöksparkeringar finns mot avgift i området.
Tv och bredband: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Com Hems basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften till föreningen. I samtliga lägenheter finns även fiber installerat genom Uddevalla Energi stadsnät. Stadsnätet är öppet och ger dig tillgång till ett brett utbud av marknadsledande tjänsteleverantörer. Du väljer själv din leverantör och de tjänster du är intresserad av via beställningsportalen Z-market (http://uddevalla.zmarket.se). Tjänsterna bekostas själv av den boende.
Pantsättningsavgift: 465
Gårdsplats: Trevliga gröna gårdar med fina planteringar och stora välskötta gräsmattor. Föreningen har lekplats och en gemensam grillplats.
Övrigt: I föreningen finns en trevlig gästlägenhet att hyra. I den finns trinettkök, sovrum och allrum med matplats, dusch och toalett. Den kostar 300 kronor/natt eller 1500 kronor för en vecka och bokas via de nyinstallerade elektroniska infotavlorna.

Övrigt

Tillträde efter överenskommelse, förslagsvis mitten juli eller tidigare

Bilder

Kämpegatan planritning

Karta