Måltemyrsvägen 1A

Uddevalla 740 000 kr eller högstbjudande

Måltemyrsvägen 1A

Välkomna till Måltemyrsvägen och denna tvårumslägenhet på våning 2. Genomgångslägenhet med enhetliga golv och helkaklat badrum som renoverats i samband med föreningens stamrenovering. Från vardagsrummet nås balkong med utsikt över den välskötta gården och strålande solläge. Här njuter ni av solen från lunch till cirka kl. 21 under sommarhalvåret!

På Äsperöd bor ni i ett lugnt och naturnära bostadsområde med skogen intill knuten. I området finns förutom grönska och fina promenadstråk också förskola, grundskola samt täta bussförbindelser in till centrum.

Planlösning

Antal rum: 2 varav 1 sovrum
Boarea: 56 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Nej

HALL med laminatgolv
- gott om förvaring i fyra garderober

BADRUM med kaklade väggar och klinkergolv
- toalett
- duschplats
- handfat i kommod
- spegelskåp
- golvvärme, el
- förberett för installation av tvättmaskin

VARDAGSRUM med laminatgolv
- utgång till balkong

KÖK med laminatgolv
- kök med målade luckor
- spis, ålder okänd
- spisfläkt, 2015
- kylskåp, ålder okänd
- frysskåp, ålder okänd

SOVRUM med laminatgolv

Byggnad

Boarea: 56 kvm
Byggnadsår: 1959
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett källarförråd (2,5 m * 1,6 m) och ett mindre så kallat matkällarförråd, med hyllplan. Båda förråden finns på husets källarplan där även tvättstuga med torkrum finns.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd: Utförd
Datum: 2018-01-18
Energikonsumtion: 80 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 105 i HSB brf Äsperöd
Pris: 740 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3004 kr/mån
Driftkostnad: 430 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 105 kr
  • Hushållsström: 325 kr

I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-Tv

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2019-05-06 .

Inre reparationsfond: 1 271 kr
Andel i förening: 0.34846%

Uteplats

Från vardagsrummet nås balkong med soligt västerläge och utsikt över den grönskande innergården.

Förening

Föreningsnamn: HSB brf Äsperöd
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-0586
Kontaktperson: Lillemor Fridlund
Telefon Kontaktperson: 0768-669253
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheterna Uddevalla Stören 3,5-7. På fastigheten finns 14 bostadshus i 3 våningar som byggdes 1959-1963. Husen har tillsammans 33 trapphus med adresserna Måltemyrsvägen 1 -15 udda nummer samt Österled 1 - 17 udda nummer.

Vicevärdsexpedition finns på Måltemyrsvägen 5, på gaveln. Tel: 072-448 53 60
Föreningens ekonomi: Årsavgiften höjdes senast i juli 2019 med 3,5 %. Budgeten för 2019/2020 uppvisar inget höjningsbehov. Köpare betalar en medlemsavgift vid inträde och medlemsansökan till föreningen.
Antal lägenheter: 282
Renoveringar: De närmsta åren planerar styrelsen för följande större åtgärder: Byte av garageportar, fortsatt renovering av köksstammar i källarplan samt byte av fönsterbleck vid framkomna problem. I planen för 2022/2023 ligger takarbete och balkonger. Underhåll och renoveringar under 2018 och 2019: Filmning och statuskonstaterande av stammar vid samtliga fastigheter. Fortsatt spolning och byte av vissa stammar. Påbörjad plantering av rabatt, Österled 7. Dränering norra sidan, Måltemyrsvägen 3. Besiktning av garageportar och fönsterbleck. Underhåll och renoveringar from 2016 och 2017: Byte av dörrar i huvudentréerna samt uppfräschning av trapphus. Montering nytt passersystem. Genomspolning av värmesystem samt byte av samtliga termostater. Spolning och byte av vissa avloppsstammar. I iordningställande av övernattnings/uthyrningslägenhet. Målning av sopluckor. Ny uteplats och rabatt. Underhåll och renovering under 2014-2015: Asfaltsbeläggning på parkeringsplatser och allmänna ytor. Fortsatt upprustning och omplantering på rabatter och planteringar. Ny torkutrustning i fintvättstugor. Upprustning av lekplatser. Underhåll och målning på uteplatsen/grillplatsen. Dränering där det behövs. Utbyte av belysningsstolpar. Översyn av garageportar. Byte av sand i samtliga sandlådor Underhåll och renovering under 2012-2013: Gamla tvättmaskiner i de gemensamma tvättstugorna har bytts ut. Nya möbler samt målning i fritidslokalen. Brandvarnare har monterats i samtligal lägenheter. Rabatter och planteringar har setts över och förnyats. Ny dator till expeditionen har köpts. En del fönsterbleck i området har bytts ut. Fyra nya miljöskåp har införskaffats - för den nya sopsorteringens skull. En källardörr utbytt. Golven har målats i källargångarna. Grillplats är under upprustning. Underhåll och renovering under 2005-2006: Stamrenovering, renovering av badrum. Underhåll och renovering under 1993: Nytt tak, fönster samt balkonger.
Parkering: Föreningen har 205 parkeringsplatser och 67 garageplatser för uthyrning. Parkeringsplats går att hyra för cirka 100 kr/mån. Parkeringsplats med el, går att hyra för cirka 200 kr/mån och garageplats går att hyra för cirka 500 kr/mån. Till samtliga är det separat kö. Föreningen har även 24 avgiftsfria besöksparkeringar.
Tv och bredband: Ansluten till kabelnät från Com Hem. Basutbud för TV ingår i månadsavgiften. Föreningen har dragit in Telia fiber i husen och varje medlem kan nu välja det som leverantör, denna uppkoppling ingår ej i månadsavgiften, utan bekostas av de boende själv. Kontakt Telia för aktuellt utbud.
Pantsättningsavgift: 473
Gårdsplats: Grönskande, välskötta innergårdar med flera lekplatser.
Gemensamma utrymmen: I föreningen finns en trevlig kvarterslokal med bord, stolar samt köksdel med köksgeråd. Denna går att hyra för 200 kr/dygn för exempelvis barnkalas, mottagning efter dop, konfirmation och liknande. Uthyrningslägenhet på Måltemyrsvägen 1 B finns att hyra för 300 kr/dygn.

Bilder

Karta