Motettvägen 12

Uddevalla 800 000 kr eller högstbjudande

Motettvägen 12

Välkomna till Motettvägen och en fräsch, renoverad tvårumslägenhet!

Lägenheten har helrenoverats under 2016 med bland annat svart, snyggt kök med inbyggda vitvaror och bänkskivor i massiv ek, badrummet renoverades och helkaklades i samband med föreningens stamrenovering 2007, bekvämt med egen tvättmaskin. Från vardagsrummet nås inglasad balkong med härligt västerläge - här har ni sol till kvällen! Lägenheten är belägen på våning 3, högst upp i huset och det tillhörande förrådet finns lättillgängligt på samma våningsplan. Månadsavgiften är fördelaktig, det mesta ingår. 4460 kr inklusive värme, vatten, bredband, Tv-utbud, telefoni och hushållsel. Dessutom är det fri parkering i området, föreningen har även varm- och kallgarage (kö kan förekomma).

Här bor Ni i ett trevlig bostadsområde med gröna, välskötta innergårdar och närhet till både skog och natur. Friluftsområde kring Bjursjön finns på cykelavstånd. Mataffär, vårdcentral, skola, förskola samt bibliotek finns i närområdet och busshållplats finns några hundra meter från lägenheten.

Planlösning

Antal rum: 2 varav 1 sovrum
Boarea: 64.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Nej

Belägen högst upp i huset på våning 3, endast två våningar upp, då markplan räknas som våning 1.

Välkomnande HALL med laminatgolv

KÖK med svarta skåpsluckor och bänkskivor i massiv ek, renoverat 2016
- välplanerat kök med mycket förvaring och gott om arbetsytor
- kylskåp
- frysskåp
- induktionshäll
- inbyggnadsmicro
- inbyggnadsugn
- integrerad diskmaskin
- fläkt
- laminatgolv

VARDAGSRUM med laminatgolv
- utgång till inglasad balkong med kvällsol

SOVRUM med laminatgolv

BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv
- renoverat i samband med föreningens stamrenovering, 2006-2007
- duschplats
- handfat i kommod
- toalett
- tvättmaskin, 2016
- handdukstork
- golvvärme

Byggnad

Boarea: 64.5 kvm
Byggnadsår: 1968-1971
Fönster: 3-glasfönster (isoler), 2018
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett rymligt förråd, detta finns lättillgängligt på samma våningsplan, precis utanför lägenheten.

Energideklaration

Utförd: Utförd
Datum: 2019-01-08
Energiklass: E

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 165 i Riksbyggen Brf Kören
Pris: 800 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4460 kr/mån
Driftkostnad: 154 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 154 kr

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2019-04-23 .

Andel i förening: 0.3213%

Uteplats

Från vardagsrummet nås en inglasad balkong med härligt västerläge. Sol under dagen till sent på kvällen.

Förening

Föreningsnamn: Riksbyggen Brf Kören
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-2343
Hemsida: www.uddevallahus11.n.nu
Kontaktperson: Roy Rindestrand
Telefon Kontaktperson: 0722353519
Allmänt om föreningen: Föreningen innehar tomträtt till fastigheterna Uddevalla Kören 1, 2 och 3 med adresser Motettvägen och Kantatvägen. I föreningen finns 267 lägenheter, 68 förråd och lokaler. Byggnaderna är uppförda 1968-1971.
Föreningens ekonomi: Efter att antagit budgeten för kommande verksamhetsår, höjde föreningen avgiften med 2,5 % juli 2018
Renoveringar: Stamrenovering utfördes 2006/2007 med nya ledningar till badrum och kök. I samband med detta renoverades samtliga badrum med nya ytskikt. Elen omdragen, med snabbsäkringsskåp samt jordade uttag. Byte till nya ytterdörrar, s.k säkerhetsdörrar Ränndalar och elslingor renoverades/byttes ut 2010/2011. Fönsterbyte genomfördes under 2018
Parkering: På den allmänna parkeringen i området parkerar man kostnadsfritt i mån av plats. Parkeringsplats går att hyra. Till den parkeringen är det separat kö. Garageplats går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö.
Tv och bredband: Föreningen har tecknat gruppavtal med Com Hem. Bredband 100Mb, ip-telefoni och digitaltv ingår i månadsavgiften. Telia fiber finns i husen och varje medlem kan välja det som leverantör, denna uppkoppling ingår ej i månadsavgiften, utan bekostas av medlemmen själv.
Pantsättningsavgift: 465
Gårdsplats: Gröna, välskötta innergårdar med fina planteringar, gemensamma grillplatser och lekplatser.
Gemensamma utrymmen: Brf Kören är en trevlig bostadsrättsförening där många gemensamma utrymmen finns till låns/uthyrning. Här har ni exempelvis:
- Hobbyrum utrustat med hyvelbänk i källaren Motettvägen 26 - 28. Där finns även ett litet hemmagym.
- Föreningslokal att hyra (delvis kostnadsfritt) för föreningens medlemmar finns i källaren Motettvägen 26.
- På Motettvägen 6 finns en gästlägenhet att hyra för 350 kr/natt. Det finns även en festlokal att hyra.
- Mopedplats går att hyra i mopedrummet i garagelängan vid Kantatvägen.
- Boulebana finns i området.
- Bordtennisrum finns på Motettvägen 9-11 och Motettvägen 14-16.
- Släpkärra med kåpa går att hyra för 100:-

Det finns flera tvättstugor med torkrum i området. Vid inflyttningen blir du anvisad vilken tvättstuga du får använda av fastighetsskötarna eller av någon ur styrelsen

Två återvinningshus finns i området, ett på Motettvägen och det andra på Kantatvägen.
Övrigt: Mer information om bostadsrättsföreningen finns på www.uddevallahus11.n.nu Brf Uddevallahus nr 11 - en kort presentation Uddevallahus nr 11 ligger naturskönt på norra Uddevalla. Det är nära till stadsdelens centrum med affär, apotek, bibliotek, skolor, dagis, vårdcentral, tandläkare och annan service. Kommunikationerna med centrum, Torp och övriga delar av staden fungerar klanderfritt och buss går ofta varje kvart från någon av områdets två busshållplatser. Gårdarna är utrustade med lekplatser, grillplatser, trådlöst internet och stora gräsmattor. Området har två stora parkeringsplatser samt ett garage med både kall- och varmdel men är givetvis bilfritt i övrigt Boule är en populär fritidssysselsättning. På den västra delen av Motettvägen finns en boulebana där ett antal boende, på den varma årstiden varje onsdag, ställer upp för en stunds spel. En ondagkväll i mitten av augusti hade ett 10-tal personer mött upp. Lånelägenhet att hyra! Föreningen erbjuder sina medlemmar att boka lägenheten för sina gäster. Lägenheten finns i bottenvåningen på Motettvägen 6. Den är på ett rum och kök och har fyra bäddar. Det finns gott om utrymme att ställa in extrasäng. Bokning av lägenheten sker via Expeditionen på Motettvägen1, tel 0522-753 11. Lägenheten kostar 350 kr per dygn och får bokas i max 14 dagar i sträck. Den är fullt utrustad med porslin och husgeråd, däremot finns inte linnen och handdukar. Det åligger den som hyr lägenheten att se till att den blir städad

Bilder

motettvägen plan

Karta