Strömstadsvägen 10A

Uddevalla 1 350 000 kr eller högstbjudande

Gavel 4:a med öppen spis och inglasad balkong!

En verkligt trivsam fyrarummare med gavelläge och fönster åt tre håll! Här finns burspråk på gaveln, fungerande öppen spis i vardagsrummet, två toaletter, härlig inglasad balkong mm. Lägenheten ligger på våning 3. Lägenheten har två ingångar så att man kan ha ett rum separat (sk. uthyrningsrum) med eget wc för ex uthyrning, den egna tonåringen eller egna rörelsen etc.
En välordnad bostadsrättsförening där värme, vatten och fiber med tv och telefoni ingår i avgiften. Möjlighet till parkeringsplats.
Ett ypperligt centralt läge med med gångavstånd till det mesta i centrum med restaurangutbud, affärer, mataffär, vårdcentral samt buss- och tågkommunikationer.
Varmt välkommen på visning!

Planlösning

Antal rum: 4 varav 3 sovrum
Boarea: 96 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Nej

våning 3 av 4

Stor och rymlig HALL med parkettgolv.

VARDAGSRUM med parkettgolv, burspråk, fungerande öppen spis och utgång till den inglasade balkongen som har en vid utsikt längs Strömstadsvägen och ända ut till Blåkulla (kommunhuset).

SOVRUM med trägolv och tre garderober.

Helkaklat BADRUM med fönster, tvättstapel (tvättmaskin o torktumlare), wc, tvättställ och duschplats.

SOVRUM med trägolv och två garderober.

KÖK med laminatgolv och matplats. Kyl, frys, spis, spisfläkt och diskmaskin.

Inre HALL med en garderob.

SOVRUM med trägolv.

WC med plastmatta, wc och tvättställ.

Lägenheten har två ingångar så att man kan ha ett rum separat (sk. uthyrningsrum) med eget wc för ex uthyrning, den egna tonåringen eller egna rörelsen etc.

Byggnad

Boarea: 96 kvm
Byggnadsår: 1946
Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett stort vindsförråd. På källarplan finns ytterligare ett förråd, ett mindre, så kallat matkällarförråd.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 29 i HSB Brf Holm
Pris: 1 350 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 5666 kr/mån

inkl värme, vatten och fiber via telia. Inkl paketet Telia Lagom med tv-kanaler, internet 100/100 o fast telefoni.

Inre reparationsfond: 3318 kr
Andel i förening: 3.06047%

Uteplats

Stor härlig inglasad balkong (cirka 3,95 m x 2,10 m). Balkongen vetter mot syd/väst och har då sol från lunch fram till sen kväll. Både matta på golvet samt solgardiner medföljer.

Parkering: Parkeringsplats kostar ca 150 kr/månad.

Förening

Föreningsnamn: HSB Brf Holm
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-0727
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Uddevalla Rydholm 7. På fastigheten finns två bostadshus i fyra våningar med tillsammans sex trapphus med adresserna Strömstadsvägen 8A-C och 10A-C.
Anteckningar: Ordförande: Björn Gunnarsson, 070-663 8022 Vice värd: Christer Hällgren, 070-761 6619
Föreningens ekonomi: Budgeten för 2018/2019 uppvisar inget höjningsbehov.
Antal lägenheter: 48
Antal lokaler: 8
Renoveringar: Under tidigare verksamhetsår har föreningen genomfört följande större underhålls- och investeringsåtgärder: - Elrenovering bostadshusen, rivning av gamla elledningar vilka ersatts med nya som installerats tillsammans med två stycken elcentraler med jordfelsbrytare i vardera bostadshusens källare. Installation av närvarostyrda LED-armaturer i källare, vindar och trapphus i båda bostadshusen. Nya kabelskydd för inkommande matarledning till respektive bostadshus - Källardörr med motorlås, en styck säkerhetsdörr till källarentrén i respektive bostadshus. Utanpåliggande ståldörr med motorlåsning. - Underhållsarbete på taket till båda bostadshusen inklusive besiktning, ventilationstrumma i 8:an öppnades upp då ventil saknades i en kanal. Trasiga takpannor ersattes med nya. Besiktning av taken utfördes med anmärkning på nockpannor och nötta nockband. Detta åtgärdades under 2018 i övrigt var taken i god kondition. - Underhållsarbete, sänkt marknivå framför yttertrappan 8A. - Fiberinstallation med kollektivt abonnemang - Installation av porttelefon - Radonmätning har genomförts i föreningen med godkänt resultat. - Brandvarnare har köpts in till alla lägenheter och källarutrymmen. Styrelsen uppdaterar årligen underhållsplanen. Föreningen planerar inte för några större åtgärder under de närmsta åren
Parkering: Föreningen är medlem i Solbackens parkeringssamfällighet. Parkeringsplats går att hyra för 150 kr/mån. Till parkeringsplats är det separat kö.
Tv och bredband: Föreningen har Telia Fiber. Bredband 100/100, kanalpaket Lagom och bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften.
Pantsättningsavgift: 465
Gemensamma utrymmen: Gemensam tvättstuga med torkrum samt cykelförråd finns på källarplanet i båda bostadshusen.

Övrigt

Bredband: I månadsavgiften ingår en obligatorisk avgift fiber via telia. Inkl paketet Telia Lagom med tv-kanaler, internet 100/100 o fast telefoni.

Bilder

Karta