Västgötavägen 27

Uddevalla eller högstbjudande

CENTRALT- VÄSTGÖTAVÄGEN

Centralt läge i förening med en av stans lägsta månadsavgifter - 1 877 kr/mån.

Smakfull trea belägen på våning 4 av 4, ingen hiss, så här behövs pigga ben. Men vägen är mödan värd för här möts man av en totalrenoverad lägenhet i fördelaktigt hörnläge med öppen planlösning.
Här finns helkaklat badrum, tidlöst kök med köksö och låg månadsavgift – finns det mer man kan önska sig?
Jo, visst vill man ha balkong i söderläge, tvättutrustning, bubbelbadkar och spotlights i taket? Lugn, det finns allt detta också.

Här bor man i en välmående förening med kort gångavstånd till centrum, närhet till tågstation och hållplats för buss mot Trollhättan finns strax utanför dörren.

En fantastisk lägenhet att trivas i!

Planlösning

Antal rum: 3 varav 2 sovrum
Boarea: 64.9 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Nej

Våningsplan 4 av 4.

Ett totalrenoverat boende i toppskick!

Hela lägenheten renoverades 2016 då man samtidigt öppnade mellan kök och vardagsrum för att få en funktionell och modern planlösning med sociala ytor. Vid samma tillfälle gjordes badrummet större för att få plats med tvättmöjligheter. Neutrala färgval i alla ytskikt, kakel och klinkers i sobra färger, modern inredning och genomtänkta detaljer.

Den luftiga hallen har avhängning i den stora garderoben bakom skjutdörrar med spegel och belysning. I taket finns dimbar lampa och på golvet ligger ett ljust golv som återfinns i hela lägenheten och skapar en enhetlig känsla.

Ett ljust kök i modern stil med vita, blanka luckor som delvis är frostade, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Dimbara spotlights även här och en köksö som är praktiskt utrustad med eluttag och förvaring. Stort fönster vid köksön och ett mindre över arbetsbänken. Utgången till balkongen ligger centralt placerad i lägenheten och härifrån har man utsikt över hustaken precis som från övriga fönster i den öppna delen.

Köket går i ett med vardagsrummet och vid nästa fönster finns plats för ett större matbord. Här finns också plats för soff- och TVhörna.

Två rymliga sovrum med förvaring i garderober med skjutdörrar.

Sist men absolut inte minst tar vi en titt i badrummet. Helkaklat i grått och vitt. Lyxig känsla med golvvärme för fötterna, handdukstork och bubbelbadkar. Praktiskt med tvättmöjligheter i lägenheten - tvättmaskin med torktumlare och väggfast arbetsbänk ovanför.

Sammanfattningsvis kan man bara säga att detta är en välplanerad lägenhet där inget har lämnats åt slumpen – en fullträff helt enkelt!

PS Här finns några godbitar till; fönsterbrädor i sten, plisségardiner och elementskydd....mmmm.... en drömlägenhet!

Rumsbeskrivning:

HALL
- garderob med spegelskjutdörrar
- fasta vägghyllor
- ljusramp över garderoben
- dimbar taklampa

BADRUM
- kakel
- klinkers med golvvärme (el)
- toalett
- handfat i kommod
- spegel med belysning
- bubbelbadkar med duschvägg
- handdukstork (el)
- tvättmaskin med torktumlare från LG, 2016 med väggfast bänkskiva ovanför
- förvaring i vägghängt skåp
- dimbara spotlights i taket

KÖK i öppen planlösning mot vardagsrummet
- vita, blanka köksluckor, delvis frostade
- bänkskiva i laminat
- diskmaskin, integrerad, från IKEA, 2016
- induktionshäll från IKEA, 2016
- kolfilterfläkt från Falmec, 2016
- ugn från Bosch, 2016
- kyl/frys från Electrolux, 2016
- köksö med eluttag och förvaring

VARDAGSRUM med utgång till balkong

SOVRUM 1
- garderober med skjutdörrar
- mörkläggande plisségardin

SOVRUM 2
- garderober med skjutdörrar

Byggnad

Boarea: 64.9 kvm
Byggnadsår: 1957-58
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden: Föreningen har utfört stamrenovering, nya säkerhetsdörrar, utbyte av fönster, fasader tilläggsisolerad, balkongplattor & balkongräcken är renoverade. Byte har skett av fjärrvärmepanna, tvättmaskin, installation av nytt fastighetsnät (fiber)


Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett sk matkällarförråd.
Tillgång till gemensam tvättstuga med torkrum samt cykelrum.
Renoveringar: Föreningen har utfört stamrenovering, nya säkerhetsdörrar, utbyte av fönster, fasader tilläggsisolerad, balkongplattor & balkongräcken är renoverade. Byte har skett av fjärrvärmepanna, tvättmaskin, installation av nytt fastighetsnät (fiber)

Rum

Rumsbeskrivning


Energideklaration

Utförd: Utförd
Datum: 2009-09-09
Energikonsumtion: 97 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 23 (1302) i Brf Humlan
Avgift: 1877 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 50 kr
  • Hushållsström: 250 kr

I månadsavgiften ingår värme och vatten. Hushållsel tillkommer med ca 150:-/månad.

Andel i förening: 3.86922%

Uteplats

Balkong med trätrall belägen i skönt söderläge. På sommaren finns solen här från förmiddag till ca 16-tiden. Utgång från kök/vardagsrum.

Parkering: Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra för 87 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Finns även möjlighet att hyra av Uddevalla kommun, på parkeringen mittemot f.n 300:/mån

Förening

Föreningsnamn: Brf Humlan
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-0685
Kontaktperson: Jan Ellison
Telefon Kontaktperson: 073-0217164
Föreningens ekonomi: Efter att ha antagit budgeten för det kommande verksamhetsåret har styrelsen beslutat om oförändrade årsavgifter. Årsavgiften för 2018 uppgick i genomsnitt till 320 kr/kvm/år. Senaste avgiftsfri månad var april 2018.
Antal lägenheter: 23
Antal lokaler: 4
Renoveringar: För att bevara föreningens hus i gott skick utförs löpande reparationer av uppkomna skador samt planerat underhåll av normala förslitningar. Styrelsens bedömning är att nuvarande och framledes avsättning till underhållsfonden täcker de åtgärder som erfordras för bibehållande av byggnaden i brukbart och gott skick, dvs täcker löpande reparationer samt ger en fondkonsolidering på längre sikt för periodiskt underhåll även som oförutsedda reparationer. Styrelsen utför kontinuerligt erforderliga okulärbesiktningar av fastigheten för bedömning av framtida reparationer. Under 2019 planeras sedvanligt underhåll. Tidigare utfört underhåll: 2016 Låssystem 2014 Rörelsevakt i nytt soprum 2014 Byte ställdon värme 2014 Asfalterat gården 2014 Dränerat och nya brunnar 2013 Byte av motorvärmare 2013 Tvättmaskin

Övrigt

TV: Ansluten till ComHem kabeltv med f.n följande kanaler, dessa ingår i månadsavgiften: SVT 1,2 och 24. TV 3, 4, 6, 8, 9, 4+ ,TV Fyrstad reklam, Kanal 5 och NRK 1, UTV, MTV, Barnkanalen, TV 8, FOX Antennkabel med dessa kanaler finns indraget till ena sovrummet.
Bredband: ComHem kan väljas till bredband. Dessutom har föreningen dragit in Telia fiber i husen och varje medlem kan nu även välja det som leverantör, denna uppkoppling ingår ej i månadsavgiften, utan bekostas av Dig själv. Kontakta Telia, telefon 90200, för aktuella priser och mer information. Nuvarande ägare har även Telia Fiber och det uttaget har man dragit till Tv i vardagsrummet.

Bilder

Karta