Vindfällegatan 35

Uddevalla 745 000 kr eller högstbjudande

Vindfällegatan 35

Välkomna till Vindfällegatan 35 och en stor lägenhet om hela 95,5 kvm. Spännande och välplanerad planlösning i två våningsplan, med alla fyra sovrum och ett badrum samlat en trappa upp. Kök, vardagsrum med utgång till rymlig balkong och det andra badrummet finns på entréplanet. Totalt 5 rum och kök, perfekt för den stora familjen som letar efter en lägenhet med gott om plats!

Här bor Ni ett bostadsområde med grönskande, bilfria gårdar med lekplats för barnen. Föreningen har flera gemensamma utrymmen för de boende att nyttja - motionslokal, samlingslokal med pentry, solarium, bastu, snickeri samt både tvätt- och mekplatser i garagen. På gångavstånd finns mataffär, vårdcentral, skolor, förskolan samt busshållsplats med täta bussförbindelser till centrum. Området är naturnära med närhet till bland annat Bjursjön med trevliga promenadstråk, motionsspår, utomhusgym och badplats.

Planlösning

Antal rum: 5 varav 4 sovrum
Boarea: 95.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Nej

Våning 2 och 3. Entré till lägenheten från våning 2

ENTRÉPLAN

HALL med förvaring under trappan
- plastmatta

KÖK som renoverats med nya skåp och luckor på senare år. Ett kök med gott om utrymme och plats för matbord
- diskmaskin
- spisfläkt
- spishäll
- inbyggnadsugn
- inbyggnadsmikro
- fullhöjds kylskåp
- fullhöjds frysskåp
- vitrindel med belysning
- belysning under överskåpen
- plastmatta

BADRUM med egen tvättmaskin med torktumlarfunktion (2018)
- nyare plastmatta på golv och vägg
- badkar
- toalett
- handfat
- trätak med infällda spotlights
- belysning som tänds automatiskt

VARDAGSRUM med utgång till stor balkong
- laminatgolv

ÖVRE PLAN

HALL med förvaring i två garderober
- plastmatta på golvet

SOVRUM med plastmatta

SOVRUM med förvaring i 6 garderober (lösa, går att flytta om så önskas)

BADRUM med duschplats
- plastmatta på golv och vägg
- toalett
- förvaringsskåp
- handfat
- spegelskåp

SOVRUM med laminatgolv

SOVRUM med laminatgolv

Byggnad

Boarea: 95.5 kvm
Byggnadsår: 1981
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden: Till lägenheten hör ett rymligt förrådsrum som finns bekvämt med källarplanet i samma hus

Energideklaration

Utförd: Ej utförd

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 86 i RBF Uddevallahus 15
Pris: 745 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 5855 kr/mån
Driftkostnad: 585 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 193 kr
  • Hushållsström: 392 kr

I månadsavgift ingår värme, vatten och kabel-Tv.

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2019-07-05 .

Andel i förening: 0.5945%

Uteplats

Från vardagsrummet nås en stor, insynsskyddad balkong. Balkongen skall renoveras under hösten 2019. I samband med detta kommer också fönstren bytas ut.

Förening

Föreningsnamn: RBF Uddevallahus 15
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 716409-5882
emailAddress: kenneth@vindfallet.se
Hemsida: www.vindfallet.se
Kontaktperson: Kenneth Larsson
Telefon Kontaktperson: 0736-578379
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Uddevalla Vindfället 1-9 i Uddevalla kommun med därpå uppförda åtta stycken byggnader. Byggnaderna är uppförda 1980 och omfattar totalt 190 lägenheter.

Lägenhetsfördelning:
1 rum och kök 6st
2 rum och kök 29 st
3 rum och kök 110 st
4 rum och kök 25 st
5 rum och kök 20 st
Föreningens ekonomi: Inför den pågående renoveringen av fönster, tak, balkonger m.m har föreningen höjt månadsavgiften löpande. Senaste höjningen skedde 1 januari 2019 med 3 %.
Renoveringar: 2009: Underhåll av garage och gårdar 2013: Underhåll av tvättstugorna 2015: Byte av entré- och lägenhetsdörrar (genomfört) 2016: Loftgångar och fasader (utvändigt övrigt) För närvarande pågår renovering/underhåll av balkongerna, fönsterbyte och byte av tak på föreningens hus. Arbete pågår 2019-2021. Föreningen har aktivt arbetat för att nedbringa energiförbrukningar. Översyn har skett bland annat av elinstallationer och utrustningar, vilket föranlett åtgärder som sänkt elförbrukning som även resulterat i sänkta abonnerade effekter och därmed sänkta kostnader.
Parkering: Föreningen har ett varmgarage som finns vid infarterna till området. Tvätt- och mekplatser finns. Separat kö finns. Mopedrum finns i nedre garaget. Separat kö finns. Föreningen har även parkeringar med sms-betalning
Tv och bredband: Samtliga lägenheter är anslutning till Com Hem. Basutbud för Tv ingår i månadsavgiften. Lägenheterna är även anslutna till Telia Fiber med utbud bekostas av de boende själva.
Pantsättningsavgift: 465
Gårdsplats: Trevliga grönskande gårdar med fina planteringar och lekplats. Området är lugnt och barnvänligt och är därför avsett att vara bilfritt. Vid flyttningar, möbeltransporter m.m. är det dock tillåtet att med varsamhet köra på områdets interna gator.
Gemensamma utrymmen: I föreningens finns flera gemensamma utrymmen för de boende att nyttja.

- Barnvagnsrums:
Finns i varje entréplan.

- Tvättstugor:
Tre tvättstugor finns i området, på Vindfällegatan 12, 24 och 38. Bokning görs bekvämt från terminaler som finns på Vindfällegatan 12 och 38 eller via internet

- Motionsrum:
Föreningen har ett träningslokal för medlemmar som är öppen alla dagar i veckan mellan 08:00-21:00.

- Bastu:
Öppen för kvinnor tisdagar och fredagar, herrar onsdagar och lördagar mellan 16:00 - 21:00. Övrig tid går bastun att hyra.

-Snickeri/målerirum:
Föreningen har en lokal som man kan snickra och måla i, föreningen lånar även ut lite maskiner till dem som har lokalen.

- Bordtennisrum

- Solarium:
Här har du möjligheter att förbättra din solbränna. Kostnaden för 24 minuter är 20:-. Solariet är öppet mellan 07:00-21:00.

Information från föreningens hemsida.
Övrigt: - Separering av sopor och avfall sker på området. Det finns sophus vid infarten på området för plåt, papper, tidningar, glas, mjölkkartonger, hård plast, mm. Lägg inga sopor på marken, det fördyrar sophanteringen. - Styrelsen medgiver inte andrahandsuthyrning - Fastighetskötsel Fastighetsskötaren heter Thomas. Han har sin expedition på Vindfällegatan 2-10 mot vändzonen. Går att nås via mail vaktis@vindfallet.se. Sedan har han besökstid Mån-fre 8,45-09,00 och Mån-tors 15,30-16,00. Felanmälan görs till Riksbyggen på 0771-860 860 alt via riksbyggens hemsida www.riksbyggen.se Mail till styrelsen: brf15@vindfallet.se Mer information om föreningens finns på hemsidan: www.vindfallet.se

Bilder

Karta