Östbergsvägen 5

Uddevalla 2 600 000 kr eller högstbjudande

Gavelläge utan insyn!!

Välkomna till Östbergsvägen 5 och en gavellägenhet, belägen i sydvästläge på våning 4 med hela centrala Uddevalla som fond!

Hänförande utsikt över centrum, Bäveån och ut mot Uddevallabron. Dessutom privat, utan insyn från intilliggande hus. Ett verkligt toppenläge!

Luftig trerumslägenhet om hela 87 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora skjutbara glaspartier som öppnar upp mot balkongen som sträcker sig kring hela lägenheten. Solläget går inte att klaga på, här njuter ni av solen från lunch tills solen går ner sent på kvällen. Magiska solnedgångar! Lägenheten har två sovrum med flera garderober och gott om förvaring i klädkammare och ett utvändigt förråd med ytterligare utrymme. Denna rymliga lägenhet är ursprungligen en av föreningens fyrarumslägenheter vilket innebär att lägenheten har både badrum med egen tvättavdelning och en separat toalett. Möjlighet finns naturligtvis att bygga upp väggar om Ni önskar ett ytterligare rum.

På Östberget bor Ni med ett bekvämt i ett modernt hus från 2012 med fiber indraget och stor hiss. Stadsnära läge med tågstation i närområdet och promenadavstånd till Uddevalla centrum med mysiga kaféer, shopping, restauranger, bibliotek och mycket mer.

Planlösning

Antal rum: 3 varav 2 sovrum
Boarea: 87 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Ja

Våning 4 av 8

HALL plats för klädavhängning
- förvaring i klädkammare

KÖK och VARDAGSRUM i öppen planlösning och med utgång till balkongen genom stort skjutbart glasparti. Stora fönster med strålande utsikt mot centrala Uddevalla
- Myresjö kök med ljusa, fasade köksluckor, vitrindel med belysning och rostfria vitvaror.
- induktionshäll, Electrolux 2012
- inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, Electrolux 2012
- inbyggnadsmikro, Electrolux 2012
- spisfläkt, Franke 2012
- kylskåp i fullhöjd, Husqvarna 2017
- frysskåp i fullhöjd, Husqvarna 2017
- diskmaskin, Electrolux 2012

GÄSTTOALETT med klinkergolv och målade väggar
- toalett
- handfat

SOVRUM med utgång till balkongen
- gott om förvaring i fem garderober

SOVRUM med utgång till balkongen
- förvaring i två garderober

Helkaklat BADRUM med klinkergolv, bekvämt med egen tvättavdelning med arbetsbänk
- toalett
- handfat
- spegelskåp med belysning
- badkar
- handdukstork (el)
- tvättmaskin, Electrolux 2012
- torktumlare, Electrolux 2012

Genomgående i lägenheten ligger ett enhetligt ekparkettgolv, i fönstren finns anpassade lamellgardiner och persienner från Moogio.

Byggnad

Boarea: 87 kvm
Byggnadsår: 2012
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden: Till lägenheten finns en utvändigt förråd om 4 kvm, detta finns i förrådsbyggnad utanför husets entré.

Energideklaration

Utförd: Utförd
Energiklass: B

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1301 i Brf Östberget Fjordvyn
Pris: 2 600 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4953 kr/mån
Driftkostnad: 438 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 138 kr
  • Hushållsström: 300 kr

I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2019-06-26 .

Andel i förening: 3.67227%

Uteplats

Runt hela lägenheten sträcker sig en hela 26 meter lång balkong. Denna nås från ett stort skjutbart glasparti i vardagsrum/kök samt de båda sovrummen. Sydväst läge med under hela dagen tills den går ner på kvällen. Privat läge med strålande utsikt!

Parkering: Med lägenheten följer bilplats nr 5. Platsen har elstolpe och kostar 300 kr/månad.

Förening

Föreningsnamn: Brf Östberget Fjordvyn
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 769621-3870
Kontaktperson: Åsa Levau Johansson
Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Uddevalla Österåt 8 med en uppförd bostadsbyggnad omfattande 28 lägenheter.

2 rum och kök - 1 st
3 rum och kök - 14 st
4 rum och kök - 12 st
5 rum och kök - 1 st

Huset är anslutet till Uddevalla Energis fjärrvärmenät. Värmen distribueras som vattenburen värme till radiatorer och konvektorer. Lägenheten har mekanisk frånluftsventilation med tilluft via väderskyddade ytterväggsdon. Överskottsvärmen i frånluften återvinns med hjälp av värmepump och blir till varmvatten.

Föreningen är delaktig i Östbergets samfällighetsförening tillsammans med Brf Stadvyn och Brf Utsikten. Föreningens andel är 34,146 %. Samfälligheten förvaltar en gemensamhetsanläggning som omfattar markytor och p-platser i området.
Föreningens ekonomi: Styrelsen har beslutat om oförändrade månadsavgiften för kommande verksamhetsår.
Parkering: Föreningen har 28 parkeringsplatser. En plats som följer varje lägenhet. Kostnad för parkering är obligatorisk, 300 kr/månad.
Tv och bredband: Fastigheten är ansluten till fibernät, Uddevalla Energi stadsnät avseende bredband, telefoni och TV. Varje medlem tecknar avtal separat med tjänsteleverantör. I bostadsrättens månadsavgift ingår basutbud för TV.
Pantsättningsavgift: 465
Övrigt: På promenadavstånd finns tågstation, Uddevalla Östra med avgångar mot Uddevalla central, Göteborg och Strömstad. Tåg till Stenungsund tar ca 30 min. Tåg till Göteborg tar ca 70 min. Tåg till Strömstad tar ca 90 min. Buss nr 6, tar dig till Kampenhof på 7 min

Bilder

Karta