Kantatvägen 6

Uddevalla 900 000 kr eller högstbjudande

KANTATVÄGEN

Gavellägenhet med bekvämt läge på entréplan. En sk 3/4:a med inglasad balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Helkaklat, stort badrum med tvättmaskin. Kök i vinkel med rymlig matplats, köket renoverads 2009.

Området ligger naturskönt i norra Uddevalla. Det är nära till stadsdelens centrum med affär, apotek, bibliotek, skolor, förskolor, vårdcentral, tandläkare och annan service. Kommunikationerna med centrum, Torp och övriga delar av staden fungerar klanderfritt och buss går ofta varje kvart från någon av områdets två busshållplatser. Gårdarna är utrustade med lekplats, grillplatser och stora gräsmattor.Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Com Hem där det ingår bredband 100Mb, ip telefoni och digitaltv i varje lägenhet. Området har två stora parkeringsplatser samt ett kall och varm garage men är givetvis bilfritt i övrigt.

Planlösning

Antal rum: 4 varav 3 sovrum
Boarea: 84 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Nej

Praktiskt belägen på markplan

HALL med plastmatta och garderober med skjutdörrar i spegelglas.

KÖK som renoverades under 2009
- spis med häll, från ElectroHelios, ca 10 år
- köksfläkt, 2011
- kylskåp i fullhöjd från Electrolux, 2014
- frysskåp i fullhöjd från Electrolux, 2014
- diskmaskin från Cylinda, 2005

VARDAGSRUM med laminatgolv och utgång till balkong i skönt västerläge med eftermiddag och kvällssol, och bra överblick över lekplatsen på innergården.
SOVRUM 1, med laminatgolv och 1 garderob
SOVRUM 2, med laminatgolv och 1 garderob
(sovrum 1 och 2, går även att göra om till ett enda större rum, då väggen emellan är nedtagbar)

SOVRUM 3, med laminatgolv och garderober/linneskåp längs hela väggen

Helkaklat BADRUM med golvvärme.
Ytskikt från föreningens stamrevovering
- rymlig duschplats med invikbara duschväggar
- wc
- tvättställ i kommodmöbel
- tvättmaskin från Ariston, 2012
- torktumlare från Whirpool, ca 10 år
- handdukstork

Byggnad

Boarea: 84 kvm
Byggnadsår: 1968-1971
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övriga byggnader: Tvättstugor:
Vid inflyttningen blir du anvisad vilken tvättstuga du får använda av fastighetsskötarna. Tillträdet till tvättstugan sker med nyckel märkt T. I tvättstugan finns bokningstavlor där du bokar vilket tvättpass du vill använda med tvättcylinder.
Barnvagnsrum:
Barnvagnsrum finns i varje entréplan. Nyckel kan kvitteras ut hos fastighetsskötarna. I barnvagnsrummen får endast barnvagnar, rullstolar och rollatorer förvaras.
Cykelförråd:
Det finns ett antal cykelställ inom området, där eller i det cykelförråd du är anvisad kan din cykel parkeras.
Bordtennis:
Bordtennisrum finns på Motettvägen 11.
Hobbyrum:
Det finns ett hobbyrum utrustat med hyvelbänk i källaren Motettvägen 26 - 28. Nyckel till detta finns hos fastighetsskötarna.
Gym:
Det finns ett litet hemmagym med ett par cyklar och en multiträningsmaskin i källaren Motettvägen 16. Nyckel finns att köpa för på områdesexpeditionen för 200 kr. Åldersgräns 15 år utan målsmans sällskap.

Rum

Rumsbeskrivning

HALL med plastmatta och garderober med skjutdörrar

KÖK som renoverades under 2009
- spis, årtal okänt
- köksfläkt, 2011
- kyl/frys, 2009
- diskmaskin, 2005

VARDAGSRUM med laminatgolv och utgång till balkong i skönt västerläge (kvällsol)

SOVRUM med laminatgolv och garderober/linneskåp längs hela väggen

TV-RUM (detta rum går att dela av och då få 2 sovrum)

Helkaklat BADRUM med golvvärme.
Ytskikt från föreningens stamrevovering
- dusch
- wc
- tvättställ
- tvättmaskin, 2012
- handukstork

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Utförd
Datum: 2019-01-07
Energikonsumtion: 127 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 22 i RB BRF Kören i Uddevalla
Pris: 900 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 5647 kr/mån

I månadsavgiften ingår det mesta såsom värme, vatten, bredband 100 Mbit, TV-utbud, telefoni samt hushållsel (elen mot årlig avstämning). Parkeringsplats inom det omärkta området i mån av plats.

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2019-07-03 .

Andel i förening: 0.41801%

Uteplats

Inglasad balkong i skönt västerläge med eftermiddag- och kvällssol.
Balkongväggarna får målas i vitt.Tapetserarbord och borrmaskin kan lånas av fastighetsskötarna, om Ni vill hänga upp något mysigt på balkongen.
Balkonglådor:
Om man vill ha balkonglådor får de placeras på insidan av balkongräcket.
Paraboler:
Uppsättning av parabolantenner får inte ske i fastighetens konstruktion. Paraboler som sätts upp på annat sätt får inte sticka över balkongräcket med mer än hälften av parabolens yta.
Grillplatser:
Inom området finns ett antal bersåer där du har möjlighet att använda grillarna som finns där.

Parkering: På den allmänna parkeringen i området parkerar man kostnadsfritt i mån av plats. Parkeringsplats; med eluttag, går att hyra för 110 kr/mån. Garageplats i delen; kallgarage, går att hyra för 200 kr/mån. Garageplats i delen; varmgarage , går att hyra för 300 kr/mån. Moped/MCplats går att hyra, för 100:-/mån, Separat kö. Till samtliga varianterna är det separat kö.

Förening

Föreningsnamn: RB BRF Kören i Uddevalla
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-2343
Hemsida: www.uddevallahus11.n.nu
Kontaktperson: Roy Rindestrand
Telefon Kontaktperson: 0722353519
Allmänt om föreningen: Föreningen innehar tomträtt till fastigheterna Uddevalla Kören 1, 2 och 3 med adresser Motettvägen och Kantatvägen. I föreningen finns 267 lägenheter, 68 förråd och lokaler. Byggnaderna är uppförda 1968-1971.
Antal lägenheter: 267
Renoveringar: Stamrenovering utfördes 2006/2007 med nya ledningar till badrum och kök. I samband med detta renoverades samtliga badrum med nya ytskikt. Elen omdragen, med snabbsäkringsskåp samt jordade uttag. Byte till nya ytterdörrar, s.k säkerhetsdörrar Ränndalar och elslingor renoverades/byttes ut 2010/2011. Fönsterbyte genomfördes under 2018 Under våren 2020 kommer lås till huvudentréern, soprum samt tvättstuga att installeras.
Parkering: På den allmänna parkeringen i området parkerar man kostnadsfritt. Parkeringsplats; med eluttag, går att hyra för 110 kr/mån. Garageplats i delen; kallgarage, går att hyra för 200 kr/mån. Garageplats i delen; varmgarage , går att hyra för 300 kr/mån. Moped/MCplats går att hyra, för 100:-/mån, Separat kö. Till samtliga varianterna är det separat kö.
Tv och bredband: Föreningen har tecknat ett gruppavtal för varje lägenhet som ingår i månadsavgiften i detta ingår; bredband 250Mb, Iptelefoni och TV via Telia.
Pantsättningsavgift: 465
Gårdsplats: Gröna, välskötta innergårdar med fina planteringar, gemensamma grillplatser och lekplatser. Boule är en populär fritidssysselsättning. På den västra delen av Motettvägen finns en boulebana där ett antal boende, på den varma årstiden varje onsdag, ställer upp för en stunds spel. Trivselkommitten, anordnar olika aktiviteter under året som anslås i trappuppgångarna. Lämna gärna in olika förslag på aktiviteter till områdesexpeditionens postlåda.
Gemensamma utrymmen: Brf Kören är en trevlig bostadsrättsförening där många gemensamma utrymmen finns till låns/uthyrning. Här har ni exempelvis:
- Hobbyrum utrustat med hyvelbänk i källaren Motettvägen 26 - 28. Där finns även ett litet hemmagym.
- Föreningslokal att hyra (delvis kostnadsfritt) för föreningens medlemmar finns i källaren Motettvägen 26.
- På Motettvägen 6 finns en gästlägenhet att hyra för 350 kr/natt. Det finns även en festlokal att hyra.
- Mopedplats går att hyra i mopedrummet i garagelängan vid Kantatvägen.
- Boulebana finns i området.
- Bordtennisrum finns på Motettvägen 9-11 och Motettvägen 14-16.
- Släpkärra med kåpa går att hyra för 100 kr/dag.

Det finns flera tvättstugor med torkrum i området. Vid inflyttningen blir du anvisad vilken tvättstuga du får använda av fastighetsskötarna eller av någon ur styrelsen

Två återvinningshus finns i området, ett på Motettvägen och det andra på Kantatvägen.
Övrigt: Felanmälan dagtid: Felanmälan i Uddevallahus nr 11, sker mellan kl 09.30-10.00 expedition på Motettvägen 1, telefon 0522-753 11, eller på mobiltelefon 070-632 84 82 eller 070-544 54 68 under arbetstid . Felanmälan icke arbetstid: Felanmälan efter arbetstid. Riksbyggen Dag & Natt tel 0771-86 08 60. Det är nära till stadsdelens centrum med affär, apotek, bibliotek, skolor, förskolor, vårdcentral, tandläkare och annan service. Kommunikationerna med centrum, Torp och övriga delar av staden fungerar klanderfritt och buss går ofta varje kvart från någon av områdets två busshållplatser. Gårdarna är utrustade med lekplats, grillplatser och stora gräsmattor. Området har två stora parkeringsplatser samt ett kall och varm garage men är givetvis bilfritt i övrigt. Mer information om bostadsrättsföreningen finns på www.uddevallahus11.n.nu

Övrigt

TV: Föreningen har tecknat ett gruppavtal för varje lägenhet som ingår i månadsavgiften i detta ingår bredband 100Mb, Iptelefoni och digitaltv. Ska du köpa ny platt-TV med inbyggd digitalbox är det viktigt att se till att den passar med Comhems nät. Du kan också abonnera på Telia Digital-TV via Telias fibernät. Kontakta Telia, telefon 90200, för aktuella priser och mer information.

Bilder

Karta