Simhoppsvägen 3

Uddevalla 1 390 000 kr eller högstbjudande

Simhoppsvägen 3

Söker ni ett välplanerat litet parhus i omtyckt, lugnt och barnvänligt område? Här har ni det!

Välkomna till Simhoppsvägen 3 och ett parhus, bekvämt i bostadsrättsform men med villakänsla. Här bor Ni med trivsamt gavelläge vilket ger en egen trädgård, och två uteplatser - ett altandäck med skyddat läge mot baksidan och en uteplats vid entrén, med sol under större delen av dagen. Invändigt med praktiskt planlösning fördelat på två rum och kök. Vardagsrum med utgång till altanen, sovrum med klädkammare, kök med matplats och tvättstuga samt badrum. Det finns också en lucka upp till vinden, där det finns gott om förvaringsmöjlighet.

Till lägenheten hör en garageplats som ingår i månadsavgiften. I föreningen finns en fin kvartersstuga för uthyrning till exempelvis kalas, bastukväll eller andra aktiviteter där lite mer plats önskas. Möjlighet finns även för övernattande gäster att bo i stugan.

Bostadsområdet är lugnt och välskött med närhet till såväl bad som skog och natur. Bekvämligheter såsom förskola, skola (Åk 0-9), affär och vårdcentral finns i området. För den som vill låta bilen stå finns fina gång- och cykelvägar till bland annat Torp köpcentrum och badplats.

Tillträde kan ske månadsskiftet november/december 2019.

Planlösning

Antal rum: 2 varav 1 sovrum
Boarea: 63.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Nej

HALL med trägolv

BADRUM med plastmatta
- dusch
- toalett
- handfat
- handdukstork (el)
- fönster

KÖK med plastmatta
- spis, Electrolux 2018
- fläkt Essvent 1991
- diskmaskin, Miele 2018
- kyl/frysskåp, Husqvarna 1991
- skafferi
- bänkskiva i massiv ek

VARDAGSRUM med parkettgolv
- utgång till altan i nordvästläge

SOVRUM med laminatgolv
- förvaring i klädkammare

TVÄTTSTUGA
- garderob samt linneskåp
- tvättmaskin, Whirlpool 2019
- värmepanna
- tvättho
- arbetsbänk med överskåp
- torktumlare (ingår ej)

Byggnad

Boarea: 63.5 kvm
Byggnadsår: 1992
Uppvärmning: Elpanna, ingår i föreningen.

Energideklaration

Utförd: Utförd
Datum: 2018-06-18
Energiklass: F

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 2 i HSB Brf Simhopparen
Pris: 1 390 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4522 kr/mån

I månadsavgiften ingår vatten, bredband, tv-utbud, telefoni, sophämtning samt garageplats. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för uppvärmning/hushållsström samt försäkring om cirka 1 100 kr/månad. Nuvarande ägare, en familj om två vuxna och ett barn, har en årsförbrukning avseende el om cirka 10 800 kWh.

Andel i förening: 2.28841%

Uteplats

I anslutning till entrén finns en uteplats med sol under större delen av dagen.

Altandäck med utgång från vardagsrummet, beläget i nordvästligt läge. En härlig altan där du kan välja mellan sol och skugga större delen av dagen. Här njuter ni även av kvällssolen! Trädgård/gräsmatta att nyttja och sköta om, själva marken tillhör bostadsrättsföreningen och upplåts till bostadsrätten.

Förening

Föreningsnamn: HSB Brf Simhopparen
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 716444-9030
Kontaktperson: Eva Gabrielsson
Telefon Kontaktperson: 0768 191810
Allmänt om föreningen: Föreningens fastighet Uddevalla Simhopparen 8 färdigställdes 1992. I föreningen finns 17 bostadshus med tillsammans 34 lägenheter på adress Simhoppsvägen 1-67, ojämna nr. Fördelningen är följande:
2 rum & kök - 8 st
3 rum & kök - 16 st
4 rum & kök - 10 st
Lokaler - 1 st
Anteckningar:
Föreningens ekonomi: Årsavgifterna har inte förändrats på många år, senaste höjningen gjordes 2007, då med 4 %. Budgeten för 2018/2019 uppvisar inget behov av höjning.
Antal lägenheter: 34
Antal lokaler: 1
Renoveringar: Renoveringar utförda under 2017/2018: Byte av stuprör. Byte av en värmepanna. Stadgeenlig fastighetsbesiktning har skett i maj 2018. Styrelsen uppdaterar årligen underhållsplanen. De närmaste fem åren planerar styrelsen för följande större åtgärder: Ommålning och reparation av fasad planeras under 2019. Byte av tak. Taken kommer besiktas före. Byte av värmepannor i lägenheterna. Föreningen skall ta fram en plan för att genomföra pannbyte. Lekplatsen skall uppdateras under sensommaren 2019.
Parkering: Alla lägenheter har varsin garageplats. Utöver dessa finns totalt 21 st parkeringsplatser varav 15 st används som besöksplatser.
Tv och bredband: Fiberanslutning via Telia för bredband, telefoni och TV. Bredband samt basutbud för TV ingår i månadsavgiften.
Pantsättningsavgift: 465
Gårdsplats: Lugna, grönskande och bilfria gårdar med lekplats.
Gemensamma utrymmen: Föreningen har en lokal som man kan hyra. En fin kvartersstuga för uthyrning till exempelvis övernattande gäster, kalas eller andra aktiviteter där lite mer plats önskas. Samlingslokalen är 48 kvm. I kvartersstugan finns också bastu med dusch. Stugan kan hyras av medlemmar för 200 kr första dygnet, därefter 100 kr resterande dygn. Hyra för bastu är 20 kr/gång.

I föreningens redskapsbod finns redskap, gräsklippare m.m. för lån.
Övrigt: Föreningen har två gemensamma städdagar/år samt gemensam klippning (efter turlista) av föreningens gemensamma gräsytorna.

Bilder

nyast simhopps Fastighetskarta

Karta