Äsperödsvägen 10c

Uddevalla 700 000 kr eller högstbjudande

Välkommen till Äsperödsvägen och en trevlig tvårumslägenhet på första våning av tre. Den har en fin och rymlig inglasad balkong som vetter in mot den välskötta innergården.

Vill du bo i en stad, men ändå lantligt och nära naturen, i så fall kan stadsdelen Äsperöd vara det du söker - skog och mark utanför knuten.
På bara någon minut är du vid busskuren med täta förbindelser till centrum. Väljer du en promenad till stan så tar det ca 20 minuter på bra gång- och cykelvägar. I föreningen finns en trevlig kvarterslokal. Denna går att boka för tex; tillställning, kalas och även till enklare övernattning.

Planlösning

Antal rum: 2 varav 1 sovrum
Boarea: 57 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Nej

Våningsplan 1 av 3. Hiss finns ej.

HALL med plastmatta.
- hatthylla
- 1 dubbelgarderob med överskåp
- 2 enkelgarderober med överskåp

VARDAGSRUM med plastmatta och utgång till den inglasade balkongen.

KÖK med plastmatta.
- luckorna byttes ut 2007, Härjedalskök och monterades på de befintliga köksstommarna.
- bänkskivor av ek från 2007.
- Spis från Cylinda, äldre modell.
- spisfläkt från Husqvarna, äldre modell.
- kylskåp från Candy, 2013
- fristående frysskåp från Electrolux, äldre modell
- skafferiet med ventil

SOVRUM med laminatgolv, inlagt 2016.
- 1 enkelgarderob med överskåp
- 1 dubbelgarderob med överskåp

Helkaklat BADRUM med toalett, tvättställ, duschplats och vattenburen handdukstork. Badrummet har golvvärme. Ytskikten är från föreningens stamrenovering 1998.
Förberett för tvättmaskin

Byggnad

Boarea: 57 kvm
Byggnadsår: 1957
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övriga byggnader: På entréplan ligger de båda tillhörande förråden, ett ordinärt förråd samt ett s.k matkällarförråd.
Cykelrum finns även det på entréplan.
Gemensam tvättstuga med tillhörande torkrum finns i samma ingång.

Energideklaration

Utförd: Utförd
Energikonsumtion: 165 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 50 i RBF Iden i Uddevalla
Pris: 700 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3237 kr/mån

I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Driftskostnader som tillkommer: - hushållsel ca 125 kr/mån. Avser nuvarande ägares (2 pers) användning och kan komma att bli såväl högre som lägre för nästa ägare.

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2019-07-17 .

Andel i förening: 0.5874%

Uteplats

Inglasad balkong med utgång från vardagsrummet. Här har ni fin överblick över den gröna gården och den ligger i skönt söderläge.
Balkongen är rymlig med klinkergolv, vikbara glaspartier och solgardiner.

Parkering: Föreningen har 145 parkeringsplatser och 22 garageplatser för uthyrning. Parkeringsplatser finns både med och utan elstolpe. Plats med elstolpe kostar ca 120 kr/mån. Plats utan elstolpe kostar 70 kr/mån. Till båda parkeringsplats och garageplats är det separat kö. Besöksparkeringar finns i området.

Förening

Föreningsnamn: RBF Iden i Uddevalla
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-1493
emailAddress: brfiden@telia.com
Kontaktperson: Lennart Ericsson
Telefon Kontaktperson: 0522-19354
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheterna Iden 1 och 2 i Uddevalla kommun med därpå uppförda 4 st byggnader med 135 lägenheter och 9 lokaler. Byggnaderna är uppförda 1957-1959. Adresserna är Österled 19, Äsperödsvägen 4-14, 451 34 Uddevalla.
Föreningens ekonomi: Antagen budget för kommande verksamhetsår är fastställd så att föreningens ekonomi är långsiktigt hållbar. Årsavgiften höjdes senast 2018-07-01 med 2 %. Efter att ha antagit budget för kommande verksamhetsår har styrelsen beslutat om oförändrad avgift för 2019/2020.
Antal lägenheter: 135
Antal lokaler: 9
Renoveringar: Utfört underhåll: - Ombyggnad samlingslokal, 2018 - Byte av dörrar i huvudentréerna samt uppfräschning av trapphus, 2016-17 - Montering nytt passersystem, 2016-17 - Renovering av trapphus, installation av säkerhetsdörrar samt fönster och dörrar, 2015 - Installation av postboxar har skett i entréplan. - OVK-besiktning har också utförts. - Utbyggnad och inglasning av alla balkonger, 2003 - Stam- och badrumsrenovering, 2002 Planerat underhåll: - Asfaltering år 2020
Parkering: Föreningen har 145 parkeringsplatser och 22 garageplatser för uthyrning. Parkeringsplatser finns både med och utan elstolpe. Plats med elstolpe kostar ca 110 kr/mån. Plats utan elstolpe kostar 70 kr/mån. Till båda parkeringsplats och garageplats är det separat kö. Besöksparkeringar finns i området.
Tv och bredband: Ansluten till kabelnät från Com Hem. Basutbud för TV ingår i månadsavgiften. Telia fiber finns. Utbudet ingår inte i månadsavgiften utan bekostas själv av de boende om de väljer tjänster
Pantsättningsavgift: 473
Gårdsplats: Grönskande ock skyddade innergårdar med fina planteringar, lekplatser och gemensamma grillplatser.
Gemensamma utrymmen: I föreningen finns en trevlig kvarterslokal. Denna går att boka för tex; barnkalas, mottagning efter dop, konfirmation och även till enklare övernattning
Övrigt: Föreningen väljer varje år miljöansvariga som skall värna om och begränsa uttag av våra gemensamma naturresurser och säkerställa att vår närmiljö är trygg för våra boende. Detta betyder bl a att styrelsen prioriterar energibesparande åtgärder och uppmanar även de boende till individuellt sparande på energi (el och värme samt varmvatten). Det är också viktigt att de boende källsorterar så mycket som möjligt innan soporna slängs. Föreningen har själv goda källsorteringsmöjligheter och i övrigt hänvisas till kommunens återvinnings- och miljöstationer.

Övrigt

TV: Kanalpaket till Tv från ComHem ingår i månadsavgiften.
Bredband: Telia fiber finns. Utbudet ingår inte i månadsavgiften utan bekostas själv av de boende om de väljer tjänster

Bilder

Karta