Kämpegatan 49

Uddevalla 1 700 000 kr eller högstbjudande

Kämpegatan 49

Välkomna till Kämpegatan och en genomgångslägenhet med fantastisk utsikt från våning 7. Lägenheten är smakfullt renoverad under 2010-2011 med bland annat nytt kök och nya ytskikt. Badrummet renoverades under samma år i samband med föreningens stamrenovering. Genomgående ljusa, behagliga färger.

Bekvämt läge nära tågkommunikation och Uddevalla centrum med all tänkbar shopping, livsmedelsaffär, bibliotek och mycket mer!

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 79 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Ja

Våningsplan 7 av 9. Hiss finns.

Rumsbeskrivning:

Rymlig HALL med plats för avhängning samt förvaring i tre garderober. Ljust laminatgolv. Ny ytterdörr, s.k säkerhetsdörr.

Helkaklat BADRUM med klinkersgolv sedan föreningens stamrenovering. Dusch, toalett, tvättställ samt tvättmaskin (Hotpoint Ariston, från 2010). Fönster ger trevligt ljusinsläpp och vädringsmöjlighet.

KÖK med vita skåpsstommar, luckor och vitvaror från 2010 då köket totalrenoverades. Spis (Gorenje), diskmaskin (Bosch) samt side-by-side kyl/frysskåp (LG). Mörka laminatbänkskivor och kakel över bänkskåpen. Laminatgolv.

SOVRUM med laminatgolv samt förvaring i två garderober.

SOVRUM med laminatgolv samt förvaring i tre garderober.

VARDAGSRUM med parkettgolv och utgång till stor inglasad balkong.

Byggnad

Boarea: 79 kvm
Byggnadsår: 1966-1968
Fönster: 2015-16 fönsterbyte

Energideklaration

Utförd: Utförd
Datum: 2019-07-30
Energiklass: E

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 93 i HSB Brf Stickan
Pris: 1 700 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4651 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Driftskostnader som tillkommer: - hushållsel ca 150 kr/mån. Avser nuvarande ägares (1 pers) användning och kan komma att bli såväl högre som lägre för nästa ägare. - hemförsäkring exkl bostadsrättstillägg. Kollektivt bostadsrättstillägg är tecknat av föreningen och behövs ej för den enskilde bostadsrättslägenhetens hemförsäkring. Ta kontakt med ditt försäkringsbolag för offert.

Andel i förening: 0.3076%

Uteplats

Från vardagsrummet nås en rymligt inglasad balkong. Denna blir som ett extrarum med härlig utsikt över Uddevalla stad.
Balkongen är belägen i syd/västläge med sol från lunchtid tills solen går ned.
Solgardinerna och mattan på balkongen ingår.

Parkering: Bostadsrättsföreningen har 334 parkeringsplatser för uthyrning. Dessa kostar för närvarande 240 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. I föreningens parkeringspolicy anges att varje lägenhet som disponerar bil, ska garanteras en plats. Flera besöksparkeringar finns mot avgift i området.

Förening

Föreningsnamn: HSB Brf Stickan
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-0636
Hemsida: www.hsb.se/norrabohuslan/stickan
Kontaktperson: Suljo Kurtagic
Telefon Kontaktperson: 0522-790 82
Allmänt om föreningen: Föreningens fastigheter Uddevalla Hönseberget 1-3 färdigställdes 1966-1968

På fastigheterna finns tre bostadshus i nio våningar med tillsammans 16 trapphus med adresserna Samnerödsvägen 2 -10 jämna nummer och Kämpegatan 35 - 57 ojämna nummer. En fristående byggnad med förskoleverksamhet ingår också i föreningen bestånd.

Bekvämt gångavstånd till centrum med tåg- och bussanslutning i närområdet. Husen och trappuppgångarna är lättillgängliga och handikappanpassade med bland annat automatiska dörröppnare och rymliga hissar. Entréerna mot staden är antingen i markplan eller har ramp.
Anteckningar: Vicevärd: Rune Armsanius kan nås på telefon 0705-398 995
Föreningens ekonomi: Ingen avgiftshöjning för kommande verksamhetsår juli 2018 - juni 2019 senaste höjningen skedde 2016-07-01 med 0,95%
Antal lägenheter: 367
Renoveringar: Föreningen har under senare år genomfört fönsterbyte (2015/2016), stambyte och elbyte (2009-2011) samt utbyggnad och inglasning av balkongerna. Grönytor, lekplats, grillplatser m.m. har iordningställts. Trapphusen har renoverats och nya entrédörrar med porttelefon/passagesystem har installerats samtidigt installerades elektroniska infotavlor med tvättstugebokning, fibernätverk och vindarna tilläggsisolerade (2014). Vidare har föreningen utökat med nya parkeringsplatser. Parkeringarna har också breddats och det har förberetts för ett antal motorvärmare och elbilsladdare. I samband med detta har man även iordningställt ytterligare grönytor och byggt en pergola samt utfört underhållsarbeten på förskolan (2017/2018). Under 2018 har en tidigare lokal byggts om till nya uthyrningsförråd samt samlingslokal för de boende.
Parkering: 334 parkeringsplatser. Går att hyra för 240 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. I föreningens parkeringspolicy anges att varje lägenhet som disponerar bil, ska garanteras en plats inom området. Flera besöksparkeringar finns mot avgift i området.
Tv och bredband: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Com Hems basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften till föreningen. I samtliga lägenheter finns även fiber installerat genom Uddevalla Energi stadsnät. Stadsnätet är öppet och ger dig tillgång till ett brett utbud av marknadsledande tjänsteleverantörer. Du väljer själv din leverantör och de tjänster du är intresserad av via beställningsportalen Z-market (http://uddevalla.zmarket.se). Tjänsterna bekostas själv av den boende.
Pantsättningsavgift: 465
Gårdsplats: Trevliga gröna gårdar med fina planteringar och stora välskötta gräsmattor. Föreningen har lekplats och en gemensam grillplats.
Övrigt: I föreningen finns en trevlig gästlägenhet att hyra. I den finns trinettkök, sovrum och allrum med matplats, dusch och toalett. Den kostar 300 kronor/natt eller 1500 kronor för en vecka och bokas via de nyinstallerade elektroniska infotavlorna.

Övrigt

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Com Hems basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften till föreningen
Bredband: Fiber finns anslutet genom Uddevalla Energi stadsnät. Stadsnätet är öppet och ger dig tillgång till ett brett utbud av marknadsledande tjänsteleverantörer.

Bilder

Karta