Södertullsgatan 8

Uddevalla 920 000 kr eller högstbjudande

Söder! Centralt men lugnt och skyddat!

Välkommen till en 2:a med ett ypperligt läge på Söder med kort promenad in till centrumkärnan. Balkong i söderläge mot den gröna och lummiga innergården, helkaklat badrum renoverat 2009, klädkammare, kök med matplats. Belägen på våning 2 (en trappa upp) och hiss finns i huset. Välkommen på visning!

Planlösning

Antal rum: 2 varav 1 sovrum
Boarea: 62.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Ja

HALL med plastmatta, rymlig klädkammare och två linneskåp.

SOVRUM med plastmatta och utgång till balkong i söderläge mot gården.

KÖK med plastmatta och matplats. Kyl, frys, spis, spisfläkt, diskmaskin. Vita släta luckor.

VARDAGSRUM med parkettgolv.

Helkaklat BADRUM renoverat 2009. WC, tvättställ, handdukstork, duschplats.

Byggnad

Boarea: 62.5 kvm
Byggnadsår: 1985
Fönster: Treglasfönster
Uppvärmning: Ingår i månadsavgiften
Övrigt om byggnaden: Tvättstuga finns på entréplan i samma byggnad. Övriga gemensamma utrymmen såsom barnvagns och cykelförråd.

Ett lägenhetsförråd följer lägenheten och finns på entréplanet.

Energideklaration

Utförd: Utförd
Energikonsumtion: 89 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 49 i RBF Vinrankan
Pris: 920 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3751 kr/mån

Andel i förening: 0.832%

Uteplats

Parkering: Garageplats i föreningens garage, går att hyra för cirka 350:-/mån, till dessa platser är det separat kö. Övriga parkeringsmöjligheter; Lancaster P-hus via City Park Deklalplatser mellan Folkets Hus & Netto.

Förening

Föreningsnamn: RBF Vinrankan
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 716408-7616
Kontaktperson: Hans-Erik Thorsson
Telefon Kontaktperson: 070-732 17 90
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Ridhuset 14 i Uddevalla kommun med därpå uppförd byggnad med 106 lägenheter, 6 lokaler och 8 förråd. I föreningen finns tvårum-, trerums-, fyrarums- och femrumslägenheter.

Fastighetens adresser är Södertullsgatan 2-6, Södra Drottninggatan 10-14 och Ryttargången 1-5
Föreningens ekonomi: Föreningens årsavgift ändrades senast 2017-01-01 då den sänktes med 15%. Styrelsen har sedan 2013 lagt stor vikt vid kostnadskontroll, vilket resulterat i sänkta kostnader och möjliggjort för extra amorteringar av föreningens lån.
Antal lägenheter: 106
Antal lokaler: 6
Renoveringar: Föreningen har under de senaste åren rustat upp sina tvättstugor, samtliga enheter är nu energieffektiva i tvättstugorna. Torkrummen har ommålats. Ombyggnad av cykelrum till soprum, ramp samt installation av dörrautomater har gjorts. Under 2018 byttes ventilationsaggregat, armaturer i trapphus och en lokal byggdes om till lägenhet.
Parkering: Garageplats i föreningens garage, går att hyra för cirka 350:-/mån, till dessa platser är det separat kö. Övriga parkeringsmöjligheter; Lancaster P-hus via City Park Deklalplatser mellan Folkets Hus & Netto.
Tv och bredband: Ansluten till kabelnät. Com Hems basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften till föreningen. Föreningen har dragit in Telia fiber i husen och varje medlem kan nu välja det som leverantör, denna uppkoppling ingår ej i månadsavgiften, utan bekostas av Dig själv. Kontakta Telia, telefon 90200, för aktuella priser och mer information.
Gårdsplats: Som kvarteret är uppbyggt, bildas en skyddande och trevlig innergård. De är lummiga och välskötta.

Övrigt

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Com Hem´s basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften till föreningen. Föreningen har dragit in Telia fiber i husen och varje medlem kan nu välja det som leverantör, denna uppkoppling ingår ej i månadsavgiften, utan bekostas av Dig själv. Kontakta Telia, telefon 90200, för aktuella priser och mer information.

Bilder

Södra Drottninggatan

Karta