Kantatvägen 5

Uddevalla 625 000 kr eller högstbjudande

Ljus gavellägenhet, bekvämt belägen i entréplanet! Det blir då inga trappor , utan bara rakt in till sin entrédörr.
Rymlig 2:a om 70,5 kvm. Stort kök med matplats, stamrenoverat badrum och vardagsrum med utgång till en inglasad balkong i söderläge. I lägenheten finns gott om förvaringsutrymmen samt ett extra förråd som kan användas som mindre sovrum eller kontor. På Kantatvägen bor Ni i ett trevlig och välskött bostadsområde med närhet till natur, mataffär, vårdcentral och bibliotek.Välkommen på visning

Planlösning

Antal rum: 2 varav 1 sovrum
Boarea: 70.5 kvm.
Hiss: Nej

Våningsplan 1 av 3


Rymlig tvåa om 70,5 kvm med stort kök och ett extra rum att nyttja som förråd eller kontor/sovrum.

* HALL med klinkersgolv och avhängningsyta.

* KÖK med laminatgolv och matplats. Diskmaskin (2015), Kyl och frys (2016), spis och spisfläkt.

* BADRUM, renoverat i samband med stamrenoveringen -06/07. Kakel, klinkers med värmeslingor,duschplats, handfat och wc. Tvättmaskin från 2017.

* SOVRUM med plastmatta och rejäl klädkammare/förråd.

* FÖRRÅD som idag är inrett till gästrum.

* VARDAGSRUM med parkettgolv. Utgång till en inglasad balkong med söderläge.

Byggnad

Boarea: 70.5 kvm
Byggnadsår: 1968-71
Övriga byggnader: Ett förråd finns i lägenheten (går att nyttja detta förråd som exempelvis kontor, eller mindre sovrum om man önskar).
Renoveringar: 2006-2007 genomförde bostadsrättsföreningen stam- och badrumsrenovering.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Utförd
Datum: 2019-01-07
Primärenergital: 127

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 46 i RB BRF Kören i Uddevalla
Pris: 625 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4601 kr/mån

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2019-09-19 .

Andel i förening: 0.324%

Uteplats

Inglasad balkong med söderläge.


Tapetserarbord och borrmaskin kan lånas av fastighetsskötarna, om Ni vill hänga upp något mysigt på balkongen.
Balkonglådor:
Om man vill ha balkonglådor får de placeras på insidan av balkongräcket.
Paraboler:
Uppsättning av parabolantenner får inte ske i fastighetens konstruktion. Paraboler som sätts upp på annat sätt får inte sticka över balkongräcket med mer än hälften av parabolens yta.
Grillplatser:
Inom området finns ett antal bersåer där du har möjlighet att använda grillarna som finns där.

Parkering: På den allmänna parkeringen i området parkerar man kostnadsfritt i mån av plats. Parkeringsplats; med eluttag, går att hyra för 110 kr/mån. Garageplats i delen; kallgarage, går att hyra för 200 kr/mån. Garageplats i delen; varmgarage , går att hyra för 300 kr/mån. Moped/MCplats går att hyra, för 100:-/mån, Separat kö. Till samtliga varianterna är det separat kö.

Förening

Föreningsnamn: RB BRF Kören i Uddevalla
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-2343
Hemsida: www.uddevallahus11.n.nu
Kontaktperson: Roy Rindestrand
Telefon Kontaktperson: 0722353519
Allmänt om föreningen: Föreningen innehar tomträtt till fastigheterna Uddevalla Kören 1, 2 och 3 med adresser Motettvägen och Kantatvägen. I föreningen finns 267 lägenheter, 68 förråd och lokaler. Byggnaderna är uppförda 1968-1971.
Antal lägenheter: 267
Renoveringar: Stamrenovering utfördes 2006/2007 med nya ledningar till badrum och kök. I samband med detta renoverades samtliga badrum med nya ytskikt. Elen omdragen, med snabbsäkringsskåp samt jordade uttag. Byte till nya ytterdörrar, s.k säkerhetsdörrar Ränndalar och elslingor renoverades/byttes ut 2010/2011. Fönsterbyte genomfördes under 2018 Under hösten kommer lås till huvudentréerna att installeras.
Parkering: På den allmänna parkeringen i området parkerar man kostnadsfritt i mån av plats. Parkeringsplats; med eluttag, går att hyra för 110 kr/mån. Garageplats i delen; kallgarage, går att hyra för 200 kr/mån. Garageplats i delen; varmgarage , går att hyra för 300 kr/mån. Moped/MCplats går att hyra, för 100:-/mån, Separat kö. Till samtliga varianterna är det separat kö.
Tv och bredband: Föreningen har tecknat ett gruppavtal för varje lägenhet som ingår i månadsavgiften i detta ingår bredband 100Mb, Iptelefoni och digitaltv. Ska du köpa ny platt-TV med inbyggd digitalbox är det viktigt att se till att den passar med Comhems nät. Du kan också abonnera på Telia Digital-TV via Telias fibernät. Kontakta Telia, telefon 90200, för aktuella priser och mer information.
Pantsättningsavgift: 465
Gårdsplats: Gröna, välskötta innergårdar med fina planteringar, gemensamma grillplatser och lekplatser. Boule är en populär fritidssysselsättning. På den västra delen av Motettvägen finns en boulebana där ett antal boende, på den varma årstiden varje onsdag, ställer upp för en stunds spel. Trivselkommitten, anordnar olika aktiviteter under året som anslås i trappuppgångarna. Lämna gärna in olika förslag på aktiviteter till områdesexpeditionens postlåda.
Gemensamma utrymmen: Brf Kören är en trevlig bostadsrättsförening där många gemensamma utrymmen finns till låns/uthyrning. Här har ni exempelvis:
- Hobbyrum utrustat med hyvelbänk i källaren Motettvägen 26 - 28. Där finns även ett litet hemmagym.
- Föreningslokal att hyra (delvis kostnadsfritt) för föreningens medlemmar finns i källaren Motettvägen 26.
- På Motettvägen 6 finns en gästlägenhet att hyra för 350 kr/natt. Det finns även en festlokal att hyra.
- Mopedplats går att hyra i mopedrummet i garagelängan vid Kantatvägen.
- Boulebana finns i området.
- Bordtennisrum finns på Motettvägen 9-11 och Motettvägen 14-16.
- Släpkärra med kåpa går att hyra för 100 kr/dag.

Det finns flera tvättstugor med torkrum i området. Vid inflyttningen blir du anvisad vilken tvättstuga du får använda av fastighetsskötarna eller av någon ur styrelsen

Två återvinningshus finns i området, ett på Motettvägen och det andra på Kantatvägen.
Övrigt: Felanmälan dagtid: Felanmälan i Uddevallahus nr 11, sker mellan kl 09.30-10.00 expedition på Motettvägen 1, telefon 0522-753 11, eller på mobiltelefon 070-632 84 82 eller 070-544 54 68 under arbetstid . Felanmälan icke arbetstid: Felanmälan efter arbetstid. Riksbyggen Dag & Natt tel 0771-86 08 60. Det är nära till stadsdelens centrum med affär, apotek, bibliotek, skolor, förskolor, vårdcentral, tandläkare och annan service. Kommunikationerna med centrum, Torp och övriga delar av staden fungerar klanderfritt och buss går ofta varje kvart från någon av områdets två busshållplatser. Gårdarna är utrustade med lekplats, grillplatser och stora gräsmattor.Vi har tecknat ett gruppavtal med Com Hem där det ingår bredband 100Mb, ip telefoni och digitaltv i varje lägenhet. Området har två stora parkeringsplatser samt ett kall och varm garage men är givetvis bilfritt i övrigt. Mer information om bostadsrättsföreningen finns på www.uddevallahus11.n.nu

Övrigt

TV: Föreningen har tecknat ett gruppavtal för varje lägenhet som ingår i månadsavgiften i detta ingår bredband 100Mb, Iptelefoni och digitaltv. Ska du köpa ny platt-TV med inbyggd digitalbox är det viktigt att se till att den passar med Comhems nät. Du kan också abonnera på Telia Digital-TV via Telias fibernät. Kontakta Telia, telefon 90200, för aktuella priser och mer information.

Bilder

Karta