Motettvägen 28

Uddevalla 685 000 kr eller högstbjudande

Motettvägen 28

Välkomna till Motettvägen och en välplanerad, rymlig genomgångslägenhet. En så kallad 3/4:a som i dagsläget är en trerumslägenhet med möjlighet att dela av ett större rum till två mindre sovrum. Hela 84 kvm fördelat på kök i vinkel med rymlig matplats, stort helkaklat badrum med tvättmaskin, ett sovrum, allrum och vardagsrum med utgång till balkong med eftermiddags-/kvällssol. Lägenheten är belägen på våning 3, högst upp i huset och det tillhörande förrådet finns lättillgängligt på samma våningsplan.

På Motettvägen bor Ni naturskönt i norra Uddevalla. I en omtyckt bostadsrättsföreningen med fördelaktiga månadsavgifter där det mest ingår i såsom värme, vatten, hushållsel, tv-utbud, bredband och sopsortering. Dessutom är det fri parkering på två stora parkeringsplatser i område om inte garageplats önskas, som finns för uthyrning (kö kan förekomma). Gårdarna är utrustade med lekplats, grillplatser och stora gräsmattor. Från området är nära till stadsdelens centrum med affär, apotek, bibliotek, skolor, förskolor, vårdcentral, tandläkare och annan service. Kommunikationerna med centrum, Torp och övriga delar av staden fungerar klanderfritt och buss går ofta varje kvart från någon av områdets två busshållplatser.

Planlösning

Antal rum: 3 varav 2 sovrum
Boarea: 84 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Nej

Våning 3 av 3

HALL med förvaring i två garderober
- parkettgolv

ALLRUM som med fördel kan delas av till två mindre sovrum
- parkettgolv

BADRUM med kaklade väggar och klinkergolv. Ytskikt från föreningens stamrenovering, 2006-2007. Snyggt i neutrala färger!
- toalett
- handfat i kommodmöbel
- duschkabin
- handdukstork
- golvvärme

KÖK i vinkel med plats för stort matbord
- massiva ekluckor, laminerad bänkskiva och kakel över bänkskåpen
- spis
- fläkt
- kyl/frys
- diskmaskin
- plastmatta på golvet

SOVRUM med förvaring i skjutdörrsgarderob
- laminatgolv

VARDAGSRUM med utgång till balkong med soligt västerläge
- parkettgolv

Byggnad

Boarea: 84 kvm
Byggnadsår: 1968-71
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden: Till lägenheten hör ett rymligt förråd, detta finns lättillgängligt på samma våningsplan, precis utanför lägenheten.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Utförd
Datum: 2019-01-08
Primärenergital: 129

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 182 i RB BRF Kören i Uddevalla
Pris: 685 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 5891 kr/mån
Driftkostnad: 90 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 90 kr

I månadsavgiften ingår det mesta såsom värme, vatten, bredband 100 Mbit, TV-utbud, telefoni, hushållsel (elen mot årlig avstämning) samt sophämtning. Parkeringsplats inom det omärkta området i mån av plats.

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2019-10-11 .

Andel i förening: 0.42371%

Uteplats

Balkong i skönt västerläge med eftermiddag- och kvällssol. Markis finns och ingår i köpet.

Inom området finns ett antal bersåer där du har möjlighet att använda grillarna som finns där.

Förening

Föreningsnamn: RB BRF Kören i Uddevalla
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-2343
Hemsida: www.uddevallahus11.n.nu
Kontaktperson: Roy Rindestrand
Telefon Kontaktperson: 0722353519
Allmänt om föreningen: Föreningen innehar tomträtt till fastigheterna Uddevalla Kören 1, 2 och 3 med adresser Motettvägen och Kantatvägen. I föreningen finns 267 lägenheter, 68 förråd och lokaler. Byggnaderna är uppförda 1968-1971.
Antal lägenheter: 267
Renoveringar: Stamrenovering utfördes 2006/2007 med nya ledningar till badrum och kök. I samband med detta renoverades samtliga badrum med nya ytskikt. Elen omdragen, med snabbsäkringsskåp samt jordade uttag. Byte till nya ytterdörrar, s.k säkerhetsdörrar Ränndalar och elslingor renoverades/byttes ut 2010/2011. Fönsterbyte genomfördes under 2018 Under hösten kommer lås till huvudentréerna att installeras.
Parkering: På den allmänna parkeringen i området parkerar man kostnadsfritt i mån av plats. Parkeringsplats; med eluttag, går att hyra för 110 kr/mån. Garageplats i delen; kallgarage, går att hyra för 200 kr/mån. Garageplats i delen; varmgarage , går att hyra för 300 kr/mån. Moped/MCplats går att hyra, för 100:-/mån, Separat kö. Till samtliga varianterna är det separat kö.
Tv och bredband: Föreningen har tecknat ett gruppavtal för varje lägenhet som ingår i månadsavgiften i detta ingår bredband 100Mb, Iptelefoni och digitaltv. Ska du köpa ny platt-TV med inbyggd digitalbox är det viktigt att se till att den passar med Comhems nät. Du kan också abonnera på Telia Digital-TV via Telias fibernät. Kontakta Telia, telefon 90200, för aktuella priser och mer information.
Pantsättningsavgift: 465
Gårdsplats: Gröna, välskötta innergårdar med fina planteringar, gemensamma grillplatser och lekplatser. Boule är en populär fritidssysselsättning. På den västra delen av Motettvägen finns en boulebana där ett antal boende, på den varma årstiden varje onsdag, ställer upp för en stunds spel. Trivselkommitten, anordnar olika aktiviteter under året som anslås i trappuppgångarna. Lämna gärna in olika förslag på aktiviteter till områdesexpeditionens postlåda.
Gemensamma utrymmen: Brf Kören är en trevlig bostadsrättsförening där många gemensamma utrymmen finns till låns/uthyrning. Här har ni exempelvis:
- Hobbyrum utrustat med hyvelbänk i källaren Motettvägen 26 - 28. Där finns även ett litet hemmagym.
- Föreningslokal att hyra (delvis kostnadsfritt) för föreningens medlemmar finns i källaren Motettvägen 26.
- På Motettvägen 6 finns en gästlägenhet att hyra för 350 kr/natt. Det finns även en festlokal att hyra.
- Mopedplats går att hyra i mopedrummet i garagelängan vid Kantatvägen.
- Boulebana finns i området.
- Bordtennisrum finns på Motettvägen 9-11 och Motettvägen 14-16.
- Släpkärra med kåpa går att hyra för 100 kr/dag.

Det finns flera tvättstugor med torkrum i området. Vid inflyttningen blir du anvisad vilken tvättstuga du får använda av fastighetsskötarna eller av någon ur styrelsen

Två återvinningshus finns i området, ett på Motettvägen och det andra på Kantatvägen.
Övrigt: Felanmälan dagtid: Felanmälan i Uddevallahus nr 11, sker mellan kl 09.30-10.00 expedition på Motettvägen 1, telefon 0522-753 11, eller på mobiltelefon 070-632 84 82 eller 070-544 54 68 under arbetstid . Felanmälan icke arbetstid: Felanmälan efter arbetstid. Riksbyggen Dag & Natt tel 0771-86 08 60. Felanmälan kabel-TV, comhem internet och comhem ip-telefoni Ring 0771-550 000 Felanmälan Telia internet, telefoni, WLAN gårdarna Ring 90200 Boule är en populär fritidssysselsättning. På den västra delen av Motettvägen finns en boulebana där ett antal boende, på den varma årstiden varje onsdag, ställer upp för en stunds spel. Lånelägenhet att hyra! Föreningen erbjuder sina medlemmar att boka lägenheten för sina gäster. Lägenheten finns i bottenvåningen på Motettvägen 6. Den är på ett rum och kök och har fyra bäddar. Det finns gott om utrymme att ställa in extrasäng. Bokning av lägenheten sker via Expeditionen på Motettvägen1, tel 0522-753 11. Lägenheten kostar 350 kr per dygn och får bokas i max 14 dagar i sträck. Den är fullt utrustad med porslin och husgeråd, däremot finns inte linnen och handdukar. Det åligger den som hyr lägenheten att se till att den blir städad Brf Kören - en kort presentation: Området ligger naturskönt i norra Uddevalla. Det är nära till stadsdelens centrum med affär, apotek, bibliotek, skolor, förskolor, vårdcentral, tandläkare och annan service. Kommunikationerna med centrum, Torp och övriga delar av staden fungerar klanderfritt och buss går ofta varje kvart från någon av områdets två busshållplatser. Gårdarna är utrustade med lekplats, grillplatser och stora gräsmattor.Vi har tecknat ett gruppavtal med Com Hem där det ingår bredband 100Mb, ip telefoni och digitaltv i varje lägenhet. Området har två stora parkeringsplatser samt ett kall och varm garage men är givetvis bilfritt i övrigt. Mer information om bostadsrättsföreningen finns på www.uddevallahus11.n.nu

Bilder

Karta