Motettvägen 2

Uddevalla 700 000 kr eller högstbjudande

Motettvägen 2

Välkomna till Motettvägen 2 och en välplanerad, rymlig genomgångslägenhet med gavelläge. En så kallad 3/4:a som i dagsläget är en fyrarumslägenhet. Hela 84 kvm fördelat på kök i vinkel med rymlig matplats, stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, tre sovrum och vardagsrum med utgång till balkong i soligt söderläge. Lägenheten är belägen på våning 3, högst upp i huset och det tillhörande förrådet finns lättillgängligt på samma våningsplan.

På Motettvägen bor Ni naturskönt i norra Uddevalla. I en omtyckt bostadsrättsföreningen med fördelaktiga månadsavgifter där det mest ingår i såsom värme, vatten, hushållsel, tv-utbud, bredband och sopsortering. Dessutom är det fri parkering på två stora parkeringsplatser i område om inte garageplats önskas, som finns för uthyrning (kö kan förekomma). För de boende finns även en rad gemensamma utrymmen att använda/hyra såsom fullutrustad gästlägenhet, hobbyrum och samlingslokal. Gårdarna är utrustade med lekplats, grillplatser och stora gräsmattor. Från området är nära till stadsdelens centrum med affär, apotek, bibliotek, skolor, förskolor, vårdcentral, tandläkare och annan service. Kommunikationerna med centrum, Torp och övriga delar av staden fungerar klanderfritt och buss går ofta varje kvart från någon av områdets två busshållplatser.

Tillträde möjligt i mitten av april.

Planlösning

Antal rum: 4 varav 3 sovrum
Boarea: 84 kvm.
Hiss: Nej

Våning 3 av 3

HALL med plats för klädavhängning.
- laminatgolv
- tapetserade väggar
- spotlights i taket

SOVRUM med laminatgolv
- tapetserade väggar

SOVRUM med laminatgolv
- tapetserade väggar

BADRUM med kaklade väggar och klinkergolv. Ytskikt från föreningens stamrenovering, 2006-2007. Snyggt i neutrala färger!
- toalett
- handfat i kommodmöbel
- badkar
- tvättmaskin, nyare - ålder okänd
- torktumlare, nyare - ålder okänd
- handdukstork
- golvvärme
- spotlights i taket

KÖK i vinkel med plats för stort matbord
- spis, nyare - ålder okänd
- fläkt, nyare - ålder okänd. (OVK besiktning sker i föreningen 2020, risk finns att denna fläkt inte godkänns vid kontroll)
- kyl/frys med vatten, nyare - ålder okänd.
- litet extra frysskåp, äldre
- diskmaskin, nyare - ålder okänd.
- laminatgolv
- målade väggar
- spotlights i taket

SOVRUM med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob
- laminatgolv
- målade väggar

VARDAGSRUM med utgång till inglasad balkong med soligt söderläge
- laminatgolv
- tapetserade väggar

Byggnad

Boarea: 84 kvm
Byggnadsår: 1968-71
Fönster: 3-glasfönster
Övrigt om byggnaden: Till lägenheten hör ett lägenhetsförråd. Detta finns bekvämt beläget på samma våningsplan, precis utanför lägenhetsdörren.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Utförd
Datum: 2019-01-08
Primärenergital: 129

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 152 i RB BRF Kören i Uddevalla
Pris: 700 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 6405 kr/mån
Driftkostnad: 116 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 116 kr

I månadsavgiften ingår det mesta såsom värme, vatten, bredband 100 Mbit, TV-utbud, telefoni samt hushållsel (elen mot årlig avstämning). Parkeringsplats inom det omärkta området i mån av plats.

Andel i förening: 0.42371%

Uteplats

Inglasad balkong med söderläge

Förening

Föreningsnamn: RB BRF Kören i Uddevalla
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-2343
Hemsida: www.uddevallahus11.n.nu
Kontaktperson: Roy Rindestrand
Telefon Kontaktperson: 0722353519
Allmänt om föreningen: Föreningen innehar tomträtt till fastigheterna Uddevalla Kören 1, 2 och 3 med adresser Motettvägen och Kantatvägen. I föreningen finns 267 lägenheter, 68 förråd och lokaler. Byggnaderna är uppförda 1968-1971.
Antal lägenheter: 267
Renoveringar: Stamrenovering utfördes 2006/2007 med nya ledningar till badrum och kök. I samband med detta renoverades samtliga badrum med nya ytskikt. Elen omdragen, med snabbsäkringsskåp samt jordade uttag. Byte till nya ytterdörrar, s.k säkerhetsdörrar Ränndalar och elslingor renoverades/byttes ut 2010/2011. Fönsterbyte genomfördes under 2018 Under våren 2020 kommer lås till huvudentréern, soprum samt tvättstuga att installeras.
Parkering: På den allmänna parkeringen i området parkerar man kostnadsfritt. Parkeringsplats; med eluttag, går att hyra för 110 kr/mån. Garageplats i delen; kallgarage, går att hyra för 200 kr/mån. Garageplats i delen; varmgarage , går att hyra för 300 kr/mån. Moped/MCplats går att hyra, för 100:-/mån, Separat kö. Till samtliga varianterna är det separat kö.
Tv och bredband: Föreningen har tecknat ett gruppavtal för varje lägenhet som ingår i månadsavgiften i detta ingår; bredband 250Mb, Iptelefoni och TV via Telia.
Pantsättningsavgift: 465
Gårdsplats: Gröna, välskötta innergårdar med fina planteringar, gemensamma grillplatser och lekplatser. Boule är en populär fritidssysselsättning. På den västra delen av Motettvägen finns en boulebana där ett antal boende, på den varma årstiden varje onsdag, ställer upp för en stunds spel. Trivselkommitten, anordnar olika aktiviteter under året som anslås i trappuppgångarna. Lämna gärna in olika förslag på aktiviteter till områdesexpeditionens postlåda.
Gemensamma utrymmen: Brf Kören är en trevlig bostadsrättsförening där många gemensamma utrymmen finns till låns/uthyrning. Här har ni exempelvis:
- Hobbyrum utrustat med hyvelbänk i källaren Motettvägen 26 - 28. Där finns även ett litet hemmagym.
- Föreningslokal att hyra (delvis kostnadsfritt) för föreningens medlemmar finns i källaren Motettvägen 26.
- På Motettvägen 6 finns en gästlägenhet att hyra för 350 kr/natt. Det finns även en festlokal att hyra.
- Mopedplats går att hyra i mopedrummet i garagelängan vid Kantatvägen.
- Boulebana finns i området.
- Bordtennisrum finns på Motettvägen 9-11 och Motettvägen 14-16.
- Släpkärra med kåpa går att hyra för 100 kr/dag.

Det finns flera tvättstugor med torkrum i området. Vid inflyttningen blir du anvisad vilken tvättstuga du får använda av fastighetsskötarna eller av någon ur styrelsen

Två återvinningshus finns i området, ett på Motettvägen och det andra på Kantatvägen.
Övrigt: Felanmälan dagtid: Felanmälan i Uddevallahus nr 11, sker mellan kl 09.30-10.00 expedition på Motettvägen 1, telefon 0522-753 11, eller på mobiltelefon 070-632 84 82 eller 070-544 54 68 under arbetstid . Felanmälan icke arbetstid: Felanmälan efter arbetstid. Riksbyggen Dag & Natt tel 0771-86 08 60. Det är nära till stadsdelens centrum med affär, apotek, bibliotek, skolor, förskolor, vårdcentral, tandläkare och annan service. Kommunikationerna med centrum, Torp och övriga delar av staden fungerar klanderfritt och buss går ofta varje kvart från någon av områdets två busshållplatser. Gårdarna är utrustade med lekplats, grillplatser och stora gräsmattor. Området har två stora parkeringsplatser samt ett kall och varm garage men är givetvis bilfritt i övrigt. Mer information om bostadsrättsföreningen finns på www.uddevallahus11.n.nu

Bilder

Motettvägen 2 Gästlägenhet

Karta