Måltemyrsvägen 3C

Uddevalla 1 495 000 kr

Äntligen en fyrarummare till salu på populära Äsperöd. Denna gavellägenhet är nästintill helrenoverad mellan 2016-2020 och ligger högst upp i huset. Här finns ett härligt kök med bistrokänsla och öppning mot vardagsrummet, inglasad balkong i syd/västläge med trall och soffa i kärnfuru, luftigt vardagsrum med platsbyggd bokhylla och vy mot väster, tre sovrum, hall i vinkel med skjutdörrsgarderob, badrum med dusch och tvättmaskin.

Vill du bo i stan, men ändå lantligt och nära naturen, i så fall kan stadsdelen Äsperöd vara det du söker. Här har ni skog och mark utanför knuten med trevliga promenadstråk. På bara någon minut är du vid busskuren med täta förbindelser till centrum. Några minuter bort finns också förskolor samt årskurs 1-6. Väljer du en promenad till stan så tar det cirka 20 minuter på bra gång- och cykelvägar.

Välkommen till ditt nya boende!


Planlösning

Antal rum: 4 varav 3 sovrum
Boarea: 85.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Nej

HALL i vinkel med klinkers och parkettgolv samt en praktisk skjutdörrsgarderob..
KÖK med golv i högtryckslaminat och en inbjudande öppning mot vardagsrum. Här får ni en bistro/restaurangkänsla med stor spishäll i köksön mot vardagsrummet, diskmaskin, ugn, kyl, frys och en kombinerad ugn/micro. Stora arbetsytor och mycket förvaring.
VARDAGSRUM med parkettgolv, platsbyggd bokhylla och utgång till balkong.
Inglasad BALKONG med trätrall och soffa i kärnfuru. Sittdelen är flyttbar och har förvaringsmöjligheter.
SOVRUM (barnrum) med vinylgolv.
SOVRUM med parkettgolv och stor skjutdörrsgarderob med smart förvaring och belysning.
SOVRUM (tv-rum) med parkettgolv.
BADRUM med plastmatta, kaklad vägg, dusch, wc, tvättställ, spegelskåp, tvättmaskin med bänkskiva och väggskåp.

Några årtal:

Kök helrenoverat under 2016 (förutom kyl och frys)
Kyl och frys 2009
Hall renoverad 2017
Balkong renoverad 2017
Sovrum 1 renoverat 2018
Sovrum2 /barnrum renoverat 2018
Badrummet matta, kakel och stamrenovering 2005-2006
Byte av wc-stol, installation av tvättmaskin och montering av väggskåp o bänkskiva 2018
Handfat, kommod, blandare, badrumsskåp och duschblandare 2020
Sovrum 3/tv-rum renoverat 2019
Vardagsrum renoverat 2019


Byggnad

Typ av byggnad: Trevåningshus
Boarea: 85.5 kvm
Byggnadsår: 1959-1963
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme, ingår i avgift
Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett källarförråd och ett sk matkällarförråd.

Energideklaration

Utförd: Utförd

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 77 i HSB brf Äsperöd
Pris: 1 495 000 kr
Avgift: 4161 kr/mån

Andel i förening: 0.48356%

Uteplats

Inglasad balkong med utgång från vardagsrummet. Syd/västläge med solgardiner.

Parkering: Föreningen har 205 parkeringsplatser och 67 garageplatser för uthyrning. Parkeringsplats går att hyra för cirka 100 kr/mån. Parkeringsplats med el, går att hyra för cirka 200 kr/mån och garageplats går att hyra för cirka 500 kr/mån. Till samtliga är det separat kö. Föreningen har även 24 avgiftsfria besöksparkeringar.

Förening

Föreningsnamn: HSB brf Äsperöd
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-0586
Kontaktperson: Lillemor Fridlund
Telefon Kontaktperson: 0768-669253
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheterna Uddevalla Stören 3,5-7. På fastigheten finns 14 bostadshus i 3 våningar som byggdes 1959-1963. Husen har tillsammans 33 trapphus med adresserna Måltemyrsvägen 1 -15 udda nummer samt Österled 1 - 17 udda nummer.

Vicevärdsexpedition finns på Måltemyrsvägen 5, på gaveln. Tel: 072-448 53 60
Föreningens ekonomi: Årsavgiften höjdes senast i juli 2019 med 3,5 %. Budgeten för 2019/2020 uppvisar inget höjningsbehov. Köpare betalar en medlemsavgift vid inträde och medlemsansökan till föreningen.
Antal lägenheter: 282
Renoveringar: De närmsta åren planerar styrelsen för följande större åtgärder: Byte av garageportar, fortsatt renovering av köksstammar i källarplan samt byte av fönsterbleck vid framkomna problem. I planen för 2022/2023 ligger takarbete och balkonger. Underhåll och renoveringar under 2018 och 2019: Filmning och statuskonstaterande av stammar vid samtliga fastigheter. Fortsatt spolning och byte av vissa stammar. Påbörjad plantering av rabatt, Österled 7. Dränering norra sidan, Måltemyrsvägen 3. Besiktning av garageportar och fönsterbleck. Underhåll och renoveringar from 2016 och 2017: Byte av dörrar i huvudentréerna samt uppfräschning av trapphus. Montering nytt passersystem. Genomspolning av värmesystem samt byte av samtliga termostater. Spolning och byte av vissa avloppsstammar. I iordningställande av övernattnings/uthyrningslägenhet. Målning av sopluckor. Ny uteplats och rabatt. Underhåll och renovering under 2014-2015: Asfaltsbeläggning på parkeringsplatser och allmänna ytor. Fortsatt upprustning och omplantering på rabatter och planteringar. Ny torkutrustning i fintvättstugor. Upprustning av lekplatser. Underhåll och målning på uteplatsen/grillplatsen. Dränering där det behövs. Utbyte av belysningsstolpar. Översyn av garageportar. Byte av sand i samtliga sandlådor Underhåll och renovering under 2012-2013: Gamla tvättmaskiner i de gemensamma tvättstugorna har bytts ut. Nya möbler samt målning i fritidslokalen. Brandvarnare har monterats i samtligal lägenheter. Rabatter och planteringar har setts över och förnyats. Ny dator till expeditionen har köpts. En del fönsterbleck i området har bytts ut. Fyra nya miljöskåp har införskaffats - för den nya sopsorteringens skull. En källardörr utbytt. Golven har målats i källargångarna. Grillplats är under upprustning. Underhåll och renovering under 2005-2006: Stamrenovering, renovering av badrum. Underhåll och renovering under 1993: Nytt tak, fönster samt balkonger.
Parkering: Föreningen har 205 parkeringsplatser och 67 garageplatser för uthyrning. Parkeringsplats går att hyra för cirka 100 kr/mån. Parkeringsplats med el, går att hyra för cirka 200 kr/mån och garageplats går att hyra för cirka 500 kr/mån. Till samtliga är det separat kö. Föreningen har även 24 avgiftsfria besöksparkeringar.
Tv och bredband: Ansluten till kabelnät från Com Hem. Basutbud för TV ingår i månadsavgiften. Föreningen har dragit in Telia fiber i husen och varje medlem kan nu välja det som leverantör, denna uppkoppling ingår ej i månadsavgiften, utan bekostas av de boende själv. Kontakt Telia för aktuellt utbud.
Pantsättningsavgift: 473
Gårdsplats: Grönskande, välskötta innergårdar med flera lekplatser.
Gemensamma utrymmen: I föreningen finns en trevlig kvarterslokal med bord, stolar samt köksdel med köksgeråd. Denna går att hyra för 200 kr/dygn för exempelvis barnkalas, mottagning efter dop, konfirmation och liknande. Uthyrningslägenhet på Måltemyrsvägen 1 B finns att hyra för 300 kr/dygn.

Övrigt

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbud ingår i avgiften.

Bilder

Karta