Onsdagsvägen 30

Uddevalla 1 875 000 kr eller högstbjudande

Ondagsvägen 30

Välkomna till Onsdagsvägen och ett radhus i två plan, ett bekvämt boende i bostadsrätt men med villakänsla. Här bor Ni i föreningens ytterkant gränsande mot grönområde och vackra Sanders Dalar runt knuten. Lägenhetens 109 kvm har en välplanerad och trivsam planlösning med samtliga fyra sovrum samlade på övre plan där även ett av lägenhetens två badrum finns. På entréplanet finns "umgåsytor" och utgång till en stor altan med både utomhuskök och eldplats för långa dagar utomhus. På entrésidan finns ytterligare en altan denna med skyddande tak och utsikt över gården.

Här bor Ni i en omtyckt bostadsrättsförening med fina skyddade och bilfria innergårdar med flera lekplatser. Skola och förskolor finns på nära avstånd och det är goda bussförbindelser till både centrum och Torp köpcentrum.

Planlösning

Antal rum: 5 varav 4 sovrum
Boarea: 109 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Nej

ENTRÉPLAN

HALL med förvaring i rymligt skjutdörrsgarderob
- klinkergolv i entrén som sedan övergår i laminatgolv

KÖK med matplats
- spis, ålder okänd
- fläkt, ålder okänd
- diskmaskin med wifianslutning, 2019
- kylskåp, ålder okänd
- frysskåp, ålder okänd
- laminatgolv

TVÄTTSTUGA med plastmatta på golvet
- tvättmaskin, 2017
- torktumlare, 2017
- förvaring
- grovtvättställ
- värmepump Nibe

VARDAGSRUM med utgång till stor altan
- parkettgolv

ÖVRE PLAN

HALL med förvaring i garderober
- plastmatta
- vindslucka

SOVRUM med plastmatta

SOVRUM med plastmatta

BADRUM som fräschats upp under 2019
- badkar med duschvägg i glas
- handfat i kommod
- spegelskåp
- toalett
- plastmatta

SOVRUM med plastmatta
- garderob

SOVRUM med plastmatta

Byggnad

Boarea: 109 kvm
Byggnadsår: 1991-1992
Uppvärmning: Vattenburen värme, värmepump
Övrigt om byggnaden: Ett utvändigt förråd hör till varje lägenhet. Detta finns bekvämt med ingång från altanen vid entrén. Praktiskt planerat med hyllsystem.

Cykelrum och soprum med sortering finns i området. Möjlighet finns att hyra parkeringsplats för exempelvis moped. Eventuell kö kan förekomma.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 42 i RBF Solkurvan
Pris: 1 875 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 5959 kr/mån
Driftkostnad: 960 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 100 kr
  • Hushållsström: 860 kr

El avser även uppvärmning. Nuvarande ägare, en familj om två vuxna och två barn har en årsförbrukning om ca 8 633 kWh. I månadsavgiften ingår vatten, kabel-tv, bredband och sophämtning.

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2019-10-15 .

Inre reparationsfond: 3 903 kr
Andel i förening: 1.19299%

Uteplats

Från vardagsrummet nås stor altan om cirka 75 kvm. En altan utöver det vanliga med utomhuskök med kolgrill, eldplats, mysig belysning, vattenfall och damm som förberetts med pump för fiskar. Här njuter ni under sommaren av både sol och skugga om så önskas.

Vid entrén finns ytterligare en altan, denna med delvis skyddande tak och spanläge över lekplatsen på innergården.

Förening

Föreningsnamn: RBF Solkurvan
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 716444-6895
Kontaktperson: Margareta Johansson
Telefon Kontaktperson: 073-633 83 14
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheterna Onsdagen 1, Helgdagen 1 och Fredagen 1 i Uddevalla kommun. På fastigheterna finns 27 byggnader med 101 lägenheter och i lokal (daghem) därutöver 14 st garagebyggnader med 78 garage och 1 st föreningslokal. Byggnaderna är uppförda 1991-1992. Föreningen har under 1998 även förvärvat fastigheten Kurveröd 5:1 som används till parkeringsyta och plats för lek.

Föreningens ekonomi: Inga avgiftshöjningar har skett mellan åren 2010-2018. Årets resultat är bättre än föregående år, främst beroende på minskade underhållskostnader. Efter att ha antagit budget för det kommande verksamhetsåret har styrelsen beslutat om oförändrad årsavgift.
Antal lägenheter: 101
Antal lokaler: 1
Renoveringar: Målning garage och garageportar 2017-2018 Målning och fasadarbeten utförda 2014-2017 Nyanläggning parkeringsplats 2013 Inklädning av fönsterbågar med aluminium slutfört under 2012 Samtliga värmepumpar i respektive lägenhet (101 st) har bytts
Parkering: Föreningen har 78 garageplats och 91 parkeringsplatser som går att hyra för 300 kr/månad respektive 150 kr/månad. Till både garageplatsen och parkeringsplats är det separata köer. Föreningen har även 18 besöksparkeringar, dessa används med p-skiva.
Tv och bredband: Ansluten till kabelnät via Com Hem. Basutbud för TV och bredband ingår i månadsavgiften.
Pantsättningsavgift: 473
Gårdsplats: Lugnt, skyddat område med flera gårdar med lekplatser. Varje gård (6 st) väljer inom sig ansvariga för gården. Varje gård innehar tillsammans ansvar för allmänna grönytor och soprumsrenhållning enligt stafettpinnemodell. En dag på våren och en dag på hösten har alla gårdar en gemensam städdag som brukar avslutas med korvgrillning och fika.

Bilder

Karta