Fyrmästaregatan 16 F

Uddevalla 1 450 000 kr eller högstbjudande

Vilket läge!

o Centralt och lugnt läge
o Genomgångslägenhet
o Första våningen
o Stor inglasad balkong med kvällssol
o Utsikt över stan

Ni hälsas välkomna till Fyrmästaregatan och denna tvårumslägenhet på första våningen med fönster åt två väderstreck och fantastisk vy över Uddevallas hustak.
Den inglasade balkongen som är stor som ett extra rum har sommarsol hela kvällen.
På Håljuteberget bor man centralt - men kommer bort från stadens buller. Området likt en oas på berget som ger lugn och fridfull miljö.

Planlösning

Antal rum: 2 varav 1 sovrum
Boarea: 59.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Nej

HALL
- klinker på golvet
- hatthylla och skoställ
- spegel

KLÄDKAMMARE

KÖK
- kyl/frys i rostfritt från Husqvarna
- ugn och micro från Husqvarna
- häll från Bosch
- diskmaskin från Husqvarna
- spisfläkt
- klinker på golvet
- laminatbänk
- vitt kakel ovan bänk
- spotlights ovan överskåp
- köksö med förvaring

MATRUM öppet mot köket
- laminatgolv
- fransk balkong med klinkers på golvet innanför

VARDAGSRUM med utgång till inglasad balkong
- fiskbensmönstrad parkett, slipades 2014

SOVRUM
- laminatgolv

BADRUM helkaklat
- klinkergolv med värme (el)
- duschplats med vikbara väggar
- handfat i kommod
- spegel med belysning
- toalett
- handdukstork (vattenburet)
- spotlight i tak

Byggnad

Boarea: 59.5 kvm
Byggnadsår: 1954
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden: Fönsterbyte på gång i föreningen
Övriga byggnader: I källarplan finns två tillhörande förråd, varav ett av dessa är ett s.k matkällarförråd. Det finns sammanlagt tre tvättstugor med vardera tillhörande två torkrum. Gym, cykelförråd samt pingisrum/snickarbod finner ni också i källaren.

En grönskande och trevlig innergård - lekplats finns i mitten. Grillning vid uteplats där det finns en uppställd gemensam grill.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd: Utförd
Datum: 2019-02-19
Primärenergital: 162

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 60 i HSB Brf Håljuteberget
Pris: 1 450 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3469 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten samt gruppavtal med ComHem för bredband, telefoni och basutbud för kabel-TV. Hushållsel tillkommer om ca 200:-/månad.

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2019-10-22 .

Andel i förening: 0.75986%

Uteplats

Inglasad balkong. Trätrall, infravärme och solgardiner ingår.

Parkering: I föreningen finns 119 parkeringsplatser och man kan omgående få tillgång till en plats om man önskar. Avgift 200 kr/mån. Separat kö till en andra parkeringsplats, samt till parkering med eluttag och garage (finns 14 st).

Förening

Föreningsnamn: HSB Brf Håljuteberget
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-0701
Hemsida: www.hsb.se/norrabohuslan
Allmänt om föreningen: Föreningens fastighet Uddevalla-Håljuteberget 1 färdigställdes 1954.
På fastigheten finns det 3 bostadshus i 3 våningar med tillsammans 15 trapphus med adresserna Fyrmästaregatan 16 A-J, 18 A-B och 20 A-C

Anteckningar:
Föreningens ekonomi: Årsavgiften höjdes senast 2016 med 3 %. Budgeten för 2018/2019 uppvisar inget höjningsbehov.
Antal lägenheter: 139
Antal lokaler: 1
Renoveringar: 1996, utfördes stamrenovering i föreningen, el i fastigheten samt lägenheterna omdragna. 2007 byggdes balkongerna till och glasades in. Under senare år har föreningen bla utfört: - Ny lekplats - Utökat antalet parkeringsplatser - Underhåll av fönsterbleck - Installation av nya tvättmaskiner i 16-huset - Installation av ny vattenpump - Nya sopkärl för hushållsavfall Under verksamhetsåret 2017-18 har följande större underhålls- och investeringsåtgärder utförts: - Stamspolning och filmning av avlopp - Sms-parkering - Laddningsmöjligheter för elskoter - Stadgeenlig fastighetsbesiktning har utförts av styrelsen Övrigt: - Gym i 16-huset färdigställt aug 2019. Kommande underhåll som planeras under 2019/2020: - Relining av avlopp pågår - Byte av fönster inkl balkar pågår - Fasadrenovering - Entrédörrar - Kodlås - Källardörrar - Garageportar Mer information finns i föreningens årsredovisningar.
Parkering: I föreningen finns 119 parkeringsplatser och man kan omgående få tillgång till en plats om man önskar. Avgift 200 kr/mån. Separat kö till en andra parkeringsplats, samt till parkering med eluttag och garage (finns 14 st).
Tv och bredband: Gruppavtal har tecknats med ComHem för bredband, telefoni och basutbud för kabelTV i angiven månadsavgift.
Pantsättningsavgift: 465
Gårdsplats: En grönskande och trevlig innergård med lekplats i mitten. Tillåtet att grilla är det vid den gemensamma uteplatsen där uppställd grill finns.
Gemensamma utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd och ett mindre matkällarförråd, dessa finns på källarplanet där även cykelförråd och tvättstuga med torkrum finns. Nytt soprum på gården.
Övrigt: Medlemsavgift tillkommer vid köp av bostadsrätten. Avgiften betalas per person och denna andel återbetalas vid utträde ur föreningen. Styrelsen arbetar aktivt på medlemmarnas uppdrag med att skapa en boendemiljö som präglas av trivsel och miljömedvetenhet. Styrelsen tittar på möjligheterna att bli mer energieffektiva för att på så sätt bidra till en bättre miljö och hitta åtgärder för att minska kostnaderna utan att det inverkar på boendemiljö och trivsel.

Övrigt

TV: I månadsavgiften ingår gruppavtal med ComHem för bredband, telefoni och basutbud för kabelTV.

Bilder

Karta