Motettvägen 20

Uddevalla 750 000 kr eller högstbjudande

Motettvägen 20

Välkomna till Motettvägen och en välplanerad, rymlig genomgångslägenhet. En så kallad 3/4:a som i dagsläget är en trerumslägenhet med möjlighet att dela av ett stort sovrum till två mindre. Hela 84 kvm fördelat på snyggt vitt kök med rymlig matplats, stort helkaklat badrum med uttag för installation av tvättmaskin/torktumlare, två sovrum och vardagsrum med utgång till balkong med eftermiddags-/kvällssol. Lägenheten är belägen på våning 2 och det tillhörande förrådet finns lättillgängligt på samma våningsplan.

På Motettvägen bor Ni i en omtyckt bostadsrättsföreningen med fördelaktig månadsavgift där det mest ingår, såsom värme, vatten, hushållsel, tv-utbud, bredband och sopsortering. Gårdarna är utrustade med lekplats, grillplatser och stora välskötta gräsytor. Från området är det nära till stadsdelens centrum med affär, apotek, bibliotek, skolor, förskolor, vårdcentral, tandläkare och annan service. Kommunikationerna med centrum, Torp och övriga delar av staden fungerar klanderfritt och buss går ofta varje kvart från någon av områdets två busshållplatser.

Planlösning

Antal rum: 3 varav 2 sovrum
Boarea: 84 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Nej

Våning 2 av 3

HALL med förvaring i två garderober
- laminatgolv

SOVRUM som kan delas av till två mindre sovrum
- parkettgolv

BADRUM med kaklade väggar och klinkergolv. Ytskikt från föreningens stamrenovering, 2006-07.
- toalett
- handfat i kommod
- handdukstork
- golvvärme

KÖK i vinkel med plats för stort matbord. Köket renoverades under 2011 med ljusa skåpsluckor och har på senare år fräschats upp med ny bänkskiva, nytt kakel och delvis nya vitvaror.
- induktionshäll, 2014
- ugn, 2011
- kylskåp, 2018
- frysskåp, 2018
- spisfläkt, 2014
- diskmaskin, 2011
- plastmatta

VARDAGSRUM med utgång till inglasad balkong med soligt västerläge
- parkettgolv

SOVRUM med förvaring i skjutdörrsgarderob
- parkettgolv

Byggnad

Boarea: 84 kvm
Byggnadsår: 1968-71
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden: Till lägenheten hör ett rymligt förråd, detta finns lättillgängligt på samma våningsplan, precis utanför lägenheten.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Utförd
Datum: 2019-01-08
Energikonsumtion: 109 kWh/m2 år.
Primärenergital: 133

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 105 i RB BRF Kören i Uddevalla
Pris: 750 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 5956 kr/mån

Andel i förening: 0.42371%

Uteplats

Från vardagsrummet nås inglasad balkong med trallgolv och skönt västerläge. Här njuter ni av solen under eftermiddag och kväll.

Inom området finns ett antal bersåer där du har möjlighet att använda grillarna som finns där.

Förening

Föreningsnamn: RB BRF Kören i Uddevalla
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-2343
Hemsida: www.uddevallahus11.n.nu
Kontaktperson: Roy Rindestrand
Telefon Kontaktperson: 0722353519
Allmänt om föreningen: Föreningen innehar tomträtt till fastigheterna Uddevalla Kören 1, 2 och 3 med adresser Motettvägen och Kantatvägen. I föreningen finns 267 lägenheter, 68 förråd och lokaler. Byggnaderna är uppförda 1968-1971.
Antal lägenheter: 267
Renoveringar: Stamrenovering utfördes 2006/2007 med nya ledningar till badrum och kök. I samband med detta renoverades samtliga badrum med nya ytskikt. Elen omdragen, med snabbsäkringsskåp samt jordade uttag. Byte till nya ytterdörrar, s.k säkerhetsdörrar Ränndalar och elslingor renoverades/byttes ut 2010/2011. Fönsterbyte genomfördes under 2018 Under våren 2020 kommer lås till huvudentréern, soprum samt tvättstuga att installeras.
Parkering: På den allmänna parkeringen i området parkerar man kostnadsfritt. Parkeringsplats; med eluttag, går att hyra för 110 kr/mån. Garageplats i delen; kallgarage, går att hyra för 200 kr/mån. Garageplats i delen; varmgarage , går att hyra för 300 kr/mån. Moped/MCplats går att hyra, för 100:-/mån, Separat kö. Till samtliga varianterna är det separat kö.
Tv och bredband: Föreningen har tecknat ett gruppavtal för varje lägenhet som ingår i månadsavgiften i detta ingår; bredband 250Mb, Iptelefoni och TV via Telia.
Pantsättningsavgift: 465
Gårdsplats: Gröna, välskötta innergårdar med fina planteringar, gemensamma grillplatser och lekplatser. Boule är en populär fritidssysselsättning. På den västra delen av Motettvägen finns en boulebana där ett antal boende, på den varma årstiden varje onsdag, ställer upp för en stunds spel. Trivselkommitten, anordnar olika aktiviteter under året som anslås i trappuppgångarna. Lämna gärna in olika förslag på aktiviteter till områdesexpeditionens postlåda.
Gemensamma utrymmen: Brf Kören är en trevlig bostadsrättsförening där många gemensamma utrymmen finns till låns/uthyrning. Här har ni exempelvis:
- Hobbyrum utrustat med hyvelbänk i källaren Motettvägen 26 - 28. Där finns även ett litet hemmagym.
- Föreningslokal att hyra (delvis kostnadsfritt) för föreningens medlemmar finns i källaren Motettvägen 26.
- På Motettvägen 6 finns en gästlägenhet att hyra för 350 kr/natt. Det finns även en festlokal att hyra.
- Mopedplats går att hyra i mopedrummet i garagelängan vid Kantatvägen.
- Boulebana finns i området.
- Bordtennisrum finns på Motettvägen 9-11 och Motettvägen 14-16.
- Släpkärra med kåpa går att hyra för 100 kr/dag.

Det finns flera tvättstugor med torkrum i området. Vid inflyttningen blir du anvisad vilken tvättstuga du får använda av fastighetsskötarna eller av någon ur styrelsen

Två återvinningshus finns i området, ett på Motettvägen och det andra på Kantatvägen.
Övrigt: Felanmälan dagtid: Felanmälan i Uddevallahus nr 11, sker mellan kl 09.30-10.00 expedition på Motettvägen 1, telefon 0522-753 11, eller på mobiltelefon 070-632 84 82 eller 070-544 54 68 under arbetstid . Felanmälan icke arbetstid: Felanmälan efter arbetstid. Riksbyggen Dag & Natt tel 0771-86 08 60. Det är nära till stadsdelens centrum med affär, apotek, bibliotek, skolor, förskolor, vårdcentral, tandläkare och annan service. Kommunikationerna med centrum, Torp och övriga delar av staden fungerar klanderfritt och buss går ofta varje kvart från någon av områdets två busshållplatser. Gårdarna är utrustade med lekplats, grillplatser och stora gräsmattor. Området har två stora parkeringsplatser samt ett kall och varm garage men är givetvis bilfritt i övrigt. Mer information om bostadsrättsföreningen finns på www.uddevallahus11.n.nu

Övrigt

Bredband: I månadsavgiften ingår bredband 250 Mbit, TV-utbud, telefoni

Bilder

Karta