Äsperödsvägen 10A

Uddevalla 1 185 000 kr eller högstbjudande

Söker du efter en ljus och stilfullt renoverad tvårumslägenhet i lugnt och naturnära bostadsområde?
Här har du den!

Välkomna till Äsperödsvägen 10 A, till våning 2 och en genomgångslägenhet med inglasad balkong. En toppenlägenhet som renoverats under 2019-2020. Här är det bara att flytta in! Vad sägs om genomgående mörka golv, ljusa väggar och snyggt kök med inbyggda och integrerade vitvaror. 56, välplanerade, kvadratmetrar med balkongen belägen i soligt söderläge med sol större delen av dagen. Badrummet, som kaklats i samband med föreningens stamrenovering, är naturligtvis även det uppfräschat med ny inredning och egen tvättmaskin från i år, skönt. I sovrummet finns en stor garderob med spegeldörrar och belysning. Dessutom är hallen tillräckligt stor för att rymma ytterligare garderober och mer förvaring finns i de två tillhörande förråden på husets entréplan.

På Äsperöd bor du i ett lugnt och naturnära område med skogen precis intill knuten. I området finns förutom grönska och fina promenadstråk också förskola, vårdcentral, skola samt täta bussförbindelser till centrum.

Planlösning

Antal rum: 2 varav 1 sovrum
Boarea: 56 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Nej

Våning 2 av 3.

Från våning 2 välkomnas ni in i en möblerbar HALL. Här, precis som i samtliga rum i lägenheten, är väggarna vitmålade och på golvet ligger ett genomgående mörkt laminatgolv.

SOVRUM med gott om förvaring i garderobsvägg med belysning och komplett inredning.

KÖK med matplats. Köket inklusive vitvaror är i sin helhet nytt från 2019. Ett snyggt kök med vita skåpluckor, mörk bänkskiva och vitt kakel över köksbänkarna. Stilrent och genomtänkt med push-to-open lösning och fjärrstyrd belysning.
- kyl/frysskåp, integrerat med skåpluckor
- varmluftsugn
- induktionshäll
- fläkt
- diskmaskin, integrerad med skåplucka

VARDAGSRUM med utgång till inglasad balkong

BADRUM med kaklade väggar och klinkergolv sedan föreningens stamrenovering
- kommod med handfat
- spegelskåp med belysning
- duschplats
- toalett
- tvättmaskin, 2020

Byggnad

Boarea: 56 kvm
Byggnadsår: 1957-1958
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden: Till lägenheten Hör ett lägenhetsförråd och ett mindre så kallat matkällarförråd. Dessa och postboxar finns på entréplan.Tvättstuga med torkrum finns i uppgång Äsperödsvägen 10C, som nås smidigt inifrån.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Utförd
Datum: 2018-09-24
Primärenergital: 135

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 69 i RBF Iden i Uddevalla
Pris: 1 185 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3224 kr/mån
Driftkostnad: 400 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 100 kr
  • Hushållsström: 300 kr

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2020-02-10 .

Andel i förening: 0.6243%

Uteplats

Från vardagsrummet nås en rymlig, inglasad balkong med klinkergolv och soligt söderläge. Här kan ni sitta ostört utan insyn och njuta av solen större del av dagen. Fin överblick över den gröna gården. Solgardiner ingår.

Förening

Föreningsnamn: RBF Iden i Uddevalla
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-1493
emailAddress: brfiden@telia.com
Kontaktperson: Lennart Ericsson
Telefon Kontaktperson: 0522-19354
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheterna Iden 1 och 2 i Uddevalla kommun med därpå uppförda 4 st byggnader med 135 lägenheter och 9 lokaler. Byggnaderna är uppförda 1957-1959. Adresserna är Österled 19, Äsperödsvägen 4-14, 451 34 Uddevalla.
Föreningens ekonomi: Antagen budget för kommande verksamhetsår är fastställd så att föreningens ekonomi är långsiktigt hållbar. Årsavgiften höjdes senast 2018-07-01 med 2 %. Efter att ha antagit budget för kommande verksamhetsår har styrelsen beslutat om oförändrad avgift för 2019/2020.
Antal lägenheter: 135
Antal lokaler: 9
Renoveringar: Utfört underhåll: - Ombyggnad samlingslokal, 2018 - Byte av dörrar i huvudentréerna samt uppfräschning av trapphus, 2016-17 - Montering nytt passersystem, 2016-17 - Renovering av trapphus, installation av säkerhetsdörrar samt fönster och dörrar, 2015 - Installation av postboxar har skett i entréplan. - OVK-besiktning har också utförts. - Utbyggnad och inglasning av alla balkonger, 2003 - Stam- och badrumsrenovering, 2002 Planerat underhåll: - Asfaltering år 2020
Parkering: Föreningen har 145 parkeringsplatser och 22 garageplatser för uthyrning. Parkeringsplatser finns både med och utan elstolpe. Plats med elstolpe kostar ca 110 kr/mån. Plats utan elstolpe kostar 70 kr/mån. Till båda parkeringsplats och garageplats är det separat kö. Besöksparkeringar finns i området.
Tv och bredband: Ansluten till kabelnät från Com Hem. Basutbud för TV ingår i månadsavgiften. Telia fiber finns. Utbudet ingår inte i månadsavgiften utan bekostas själv av de boende om de väljer tjänster
Pantsättningsavgift: 473
Gårdsplats: Grönskande ock skyddade innergårdar med fina planteringar, lekplatser och gemensamma grillplatser.
Gemensamma utrymmen: I föreningen finns en trevlig kvarterslokal. Denna går att boka för tex; barnkalas, mottagning efter dop, konfirmation och även till enklare övernattning
Övrigt: Föreningen väljer varje år miljöansvariga som skall värna om och begränsa uttag av våra gemensamma naturresurser och säkerställa att vår närmiljö är trygg för våra boende. Detta betyder bl a att styrelsen prioriterar energibesparande åtgärder och uppmanar även de boende till individuellt sparande på energi (el och värme samt varmvatten). Det är också viktigt att de boende källsorterar så mycket som möjligt innan soporna slängs. Föreningen har själv goda källsorteringsmöjligheter och i övrigt hänvisas till kommunens återvinnings- och miljöstationer.

Bilder

Karta