Kämpegatan 37

Uddevalla 775 000 kr eller högstbjudande

Sex skäl att välja Hönseberget - ett mycket omtyckt och efterfrågat område!

o Bekvämt stadsnära läge med tågstation i närområdet och promenadavstånd till Uddevalla centrum med mysiga kaféer, shopping, restauranger, bibliotek och mycket mer.
o En bostadsrättsförening som är välskött med trevliga grönområden, lekplats och gemensam grillplats samt en trevlig gästlägenhet att hyra.
o Hiss i alla husen.
o Stamrenovering gjord med helkaklade badrum.
o Balkonger som har blivit ett extra boutrymme. Stora, inglasade och i ett väderstreck som ger sol från lunchtid fram till kvällen.
o Fritt från insyn .
Nu kan vi erbjuda en rymlig 1:a på våning 4 med en stor inglasad balkong som blir ett mycket trevlig extra utrymme under stor del av året. Balkongen är belägen i sydvästläge vilket innebär att ni njuter av solen från lunch tills den går ner sent på kvällen. Stort kök med matplats. Helkaklat badrum med duschplats. Välkommen på visning!

Planlösning

Antal rum: 1
Boarea: 44 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Ja

HALL med plastmatta och två garderober samt ett linneskåp.
VARDAGSRUM med plastmatta och sovalkov med belysningsramp, klädkammare och utgång till den inglasade balkongen.
Inglasad BALKONG med balkongmatta, solgardiner och utsikt in mot staden, östra stationen, klocktornet mm.
KÖK med plastmatta och matplats. Spis, spisfläkt med kolfilter och nytt kyl/frys.
Helkaklat BADRUM med duschplats, wc, tvättställ och förberett för tvättmaskin med avlopp och el.

Byggnad

Boarea: 44 kvm
Byggnadsår: 1966-1968
Fönster: Treglasfönster
Uppvärmning: Ingår i avgift

Energideklaration

Utförd: Utförd

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 243 i HSB Brf Stickan
Pris: 775 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 2676 kr/mån

Andel i förening: 0.17366%

Uteplats

Inglasad balkong.

Parkering: 334 parkeringsplatser. Går att hyra för 240 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. I föreningens parkeringspolicy anges att varje lägenhet som disponerar bil, ska garanteras en plats inom området. Flera besöksparkeringar finns mot avgift i området.

Förening

Föreningsnamn: HSB Brf Stickan
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-0636
Hemsida: www.hsb.se/norrabohuslan/stickan
Kontaktperson: Suljo Kurtagic
Telefon Kontaktperson: 0522-790 82
Allmänt om föreningen: Föreningens fastigheter Uddevalla Hönseberget 1-3 färdigställdes 1966-1968

På fastigheterna finns tre bostadshus i nio våningar med tillsammans 16 trapphus med adresserna Samnerödsvägen 2 -10 jämna nummer och Kämpegatan 35 - 57 ojämna nummer. En fristående byggnad med förskoleverksamhet ingår också i föreningen bestånd.

Bekvämt gångavstånd till centrum med tåg- och bussanslutning i närområdet. Husen och trappuppgångarna är lättillgängliga och handikappanpassade med bland annat automatiska dörröppnare och rymliga hissar. Entréerna mot staden är antingen i markplan eller har ramp.
Anteckningar: Vicevärd: Rune Armsanius kan nås på telefon 0705-398 995
Föreningens ekonomi: Ingen avgiftshöjning för kommande verksamhetsår juli 2018 - juni 2019 senaste höjningen skedde 2016-07-01 med 0,95%
Antal lägenheter: 367
Renoveringar: Föreningen har under senare år genomfört fönsterbyte (2015/2016), stambyte och elbyte (2009-2011) samt utbyggnad och inglasning av balkongerna. Grönytor, lekplats, grillplatser m.m. har iordningställts. Trapphusen har renoverats och nya entrédörrar med porttelefon/passagesystem har installerats samtidigt installerades elektroniska infotavlor med tvättstugebokning, fibernätverk och vindarna tilläggsisolerade (2014). Vidare har föreningen utökat med nya parkeringsplatser. Parkeringarna har också breddats och det har förberetts för ett antal motorvärmare och elbilsladdare. I samband med detta har man även iordningställt ytterligare grönytor och byggt en pergola samt utfört underhållsarbeten på förskolan (2017/2018). Under 2018 har en tidigare lokal byggts om till nya uthyrningsförråd samt samlingslokal för de boende.
Parkering: 334 parkeringsplatser. Går att hyra för 240 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. I föreningens parkeringspolicy anges att varje lägenhet som disponerar bil, ska garanteras en plats inom området. Flera besöksparkeringar finns mot avgift i området.
Tv och bredband: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Com Hems basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften till föreningen. I samtliga lägenheter finns även fiber installerat: Från och med 1 februari 2020 är Bahnhof leverantör av bredband och ip-telefoni. 50 kr av månadsavgiften utgör under 2020 en sk överföringsavgift.
Pantsättningsavgift: 473
Gårdsplats: Trevliga gröna gårdar med fina planteringar och stora välskötta gräsmattor. Föreningen har lekplats och en gemensam grillplats.
Övrigt: I föreningen finns en trevlig gästlägenhet att hyra. I den finns trinettkök, sovrum och allrum med matplats, dusch och toalett. Den kostar 300 kronor/natt eller 1500 kronor för en vecka och bokas via de nyinstallerade elektroniska infotavlorna.

Övrigt

TV: Kabel-tv via Com Hem
Bredband: Fiber via Bahnhof (även IP-telefoni). Utgör under 2020 50 kr av månadsavgiften.

Bilder

Karta