Kämpegatan 49

Uddevalla 1 765 000 kr eller högstbjudande

Välkommen till en totalrenoverad genomgångslägenhet på Kämpegatan!

Hela lägenheten renoverades 2016 då man la in ett ljust golv i hela lägenheten vilket gör att rummen hänger ihop på ett naturligt sätt.
När man kommer in upplever man att det är en rymlig hall. Det finns plats för avhängning både i anslutning till ytterdörren och i tre garderober. Här känns inte trångt och behövs mer förvaring så finns det möjlighet och plats att skapa det.
Köket är ljust i modern stil med vita luckor och lådfronter, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Två rymliga sovrum med förvaring i garderober med skjutdörrar.

Vi måste ta en titt i badrummet också. Det renoverades under 2010 i samband med föreningens stamrenovering och är helkaklat i ljusgrått och vitt. Härligt med golvvärme för fötterna, stor duschplats bakom skjutbara dörrar samt fönster som både släpper in ljus och gör det möjligt att vädra. Till sist måste vi slå ett slag för den inglasade balkongen som är stor som ett rum med textilmatta och solskydd och på sommaren har man sol från förmiddag tills solen går ner.

Sammanfattningsvis kan man bara säga att här är det inflyttningsklart!

Området har ett bekvämt centralt läge nära tågkommunikation och Uddevalla centrum. Fritt från backar når man mataffär, bibliotek, bio och allt annat som centrum erbjuder.

Inflyttning kan ske from 1 juli.

Planlösning

Antal rum: 3 varav 2 sovrum
Boarea: 79 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Ja

Våningsplan 1 av 9. Hiss finns.


HALL
- laminatgolv
- hatthylla
- skohylla
- tre garderober

KÖK från IKEA totalrenoverat 2016
- vita luckor och lådfronter
- gråa bänkskivor i laminat
- glasskiva ovan bänk
- spishäll med induktion
- fläkt, kolfilter
- ugn
- mikrovågsugn
- diskmaskin
- kyl- och frysskåp från Beko
- persienn

VARDAGSRUM med utgång till stor inglasad balkong
- laminatgolv
- persienner

SOVRUM
- laminatgolv
- garderob med skjutdörrar
- persienn

SOVRUM
- laminatgolv
- garderob med spegelskjutdörrar
- persienn

BADRUM
- kakel
- klinkergolv med golvvärme
- dusch med skjutdörrar
- vägghängd torkställning
- toalett
- handfat
- spegelskåp med belysning
- väggspegel
- vägghängt högskåp
- fönster

Byggnad

Boarea: 79 kvm
Byggnadsår: 1966-68
Fönster: 2015-16 fönsterbyte
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övriga byggnader: Källarförråd följer lägenheten.
Renoveringar: 2015-16 totalrenoverades allt utom badrummet. Då fick lägenheten bland annat nya golv, tapeter, färg och nya innerdörrar. Köket totalrenoverades med nya stommar, luckor, vitvaror m.m.

Bostadsrättsföreningen stamrenoverade mellan 2009-2011. I samband med detta renoverades badrummet samt elen i lägenheten drogs om och automatsäkringar installerades.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Utförd
Datum: 2019-07-30
Primärenergital: 122

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 75 i HSB Brf Stickan
Pris: 1 765 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4547 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Driftskostnader som tillkommer: - hushållsel ca 250 kr/mån. Avser nuvarande ägares användning och kan komma att bli såväl högre som lägre för nästa ägare. - hemförsäkring exkl bostadsrättstillägg. Kollektivt bostadsrättstillägg är tecknat av föreningen och behövs ej för den enskilde bostadsrättslägenhetens hemförsäkring. Ta kontakt med ditt försäkringsbolag för offert.

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2020-03-11 .

Inre reparationsfond: 4 210 kr
Andel i förening: 0.2977%

Uteplats

Från vardagsrummet nås en rymligt inglasad balkong. Denna blir som ett extrarum en stor del av året och under sommaren har man sol från förmiddag till kvällen.
Solgardinerna och mattan ingår.

Parkering: 334 parkeringsplatser. Går att hyra för 240 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. I föreningens parkeringspolicy anges att varje lägenhet som disponerar bil, ska garanteras en plats inom området. Flera besöksparkeringar finns mot avgift i området.

Förening

Föreningsnamn: HSB Brf Stickan
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-0636
Hemsida: www.hsb.se/norrabohuslan/stickan
Kontaktperson: Suljo Kurtagic
Telefon Kontaktperson: 0522-790 82
Allmänt om föreningen: Föreningens fastigheter Uddevalla Hönseberget 1-3 färdigställdes 1966-1968

På fastigheterna finns tre bostadshus i nio våningar med tillsammans 16 trapphus med adresserna Samnerödsvägen 2 -10 jämna nummer och Kämpegatan 35 - 57 ojämna nummer. En fristående byggnad med förskoleverksamhet ingår också i föreningen bestånd.

Bekvämt gångavstånd till centrum med tåg- och bussanslutning i närområdet. Husen och trappuppgångarna är lättillgängliga och handikappanpassade med bland annat automatiska dörröppnare och rymliga hissar. Entréerna mot staden är antingen i markplan eller har ramp.
Anteckningar: Vicevärd: Rune Armsanius kan nås på telefon 0705-398 995
Föreningens ekonomi: Ingen avgiftshöjning för kommande verksamhetsår juli 2018 - juni 2019 senaste höjningen skedde 2016-07-01 med 0,95%
Antal lägenheter: 367
Renoveringar: Föreningen har under senare år genomfört fönsterbyte (2015/2016), stambyte och elbyte (2009-2011) samt utbyggnad och inglasning av balkongerna. Grönytor, lekplats, grillplatser m.m. har iordningställts. Trapphusen har renoverats och nya entrédörrar med porttelefon/passagesystem har installerats samtidigt installerades elektroniska infotavlor med tvättstugebokning, fibernätverk och vindarna tilläggsisolerade (2014). Vidare har föreningen utökat med nya parkeringsplatser. Parkeringarna har också breddats och det har förberetts för ett antal motorvärmare och elbilsladdare. I samband med detta har man även iordningställt ytterligare grönytor och byggt en pergola samt utfört underhållsarbeten på förskolan (2017/2018). Under 2018 har en tidigare lokal byggts om till nya uthyrningsförråd samt samlingslokal för de boende.
Parkering: 334 parkeringsplatser. Går att hyra för 240 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. I föreningens parkeringspolicy anges att varje lägenhet som disponerar bil, ska garanteras en plats inom området. Flera besöksparkeringar finns mot avgift i området.
Tv och bredband: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Com Hems basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften till föreningen. I samtliga lägenheter finns även fiber installerat: Från och med 1 februari 2020 är Bahnhof leverantör av bredband och ip-telefoni. 50 kr av månadsavgiften utgör under 2020 en sk överföringsavgift.
Pantsättningsavgift: 473
Gårdsplats: Trevliga gröna gårdar med fina planteringar och stora välskötta gräsmattor. Föreningen har lekplats och en gemensam grillplats.
Övrigt: I föreningen finns en trevlig gästlägenhet att hyra. I den finns trinettkök, sovrum och allrum med matplats, dusch och toalett. Den kostar 300 kronor/natt eller 1500 kronor för en vecka och bokas via de nyinstallerade elektroniska infotavlorna.

Övrigt

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Com Hems basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften till föreningen.
Bredband: Fiber finns anslutet genom Uddevalla Energi stadsnät. Stadsnätet är öppet och ger dig tillgång till ett brett utbud av marknadsledande tjänsteleverantörer.

Vägbeskrivning


Bilder

Karta