Östanvindsvägen 3 A

Uddevalla 1 000 000 kr eller högstbjudande

Härliga Unneröd!

Bo i en välskött förening som satsar stort på att renovera fasaderna, byta samtliga fönster och balkongdörrar samt renovera och bygga ut balkongerna. Stamrenovering avklarad sedan tidigare. Här är det smidigt att både värme, vatten, kabel-TV samt hushållsel är inkluderat i månadsavgiften.

Lägenheten är belägen på våning 1 av 3 och ligger en halvtrappa upp vilket gör att det inte är insyn utifrån. Belägen på gavel vilket skapar fördelar i form av fönster i badrummet och vägg mot granne endast i vardagsrummet. De två sovrummen är belägna i olika väderstreck så man kan välja om man vill att solen kikar in på morgonen eller värmer upp rummet inför kvällen. Köket är rymligt och i vardagsrummet finns plats att möblera både med soffa och matbord om så önskas.

Bonus här är ett extra WC, den inglasade balkongen och att fönsterbytet är klart!

I området finns lummig natur med promenadstigar och lekplatser. Här kan man leva ett bekvämt liv med gångavstånd till skolor, matbutik, pizzeria och vårdcentral. Närhet till busshållplats med goda bussförbindelser både till centrum och till Torp. Till centrum tar man sig också enkelt på fina gång- och cykelvägar.

Planlösning

Antal rum: 3 varav 2 sovrum
Boarea: 73.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Nej

Våning 1 av 3

HALL
- klinker vid entrén
- trägolv
- 3 garderober
- städskåp

INRE HALL
- klinker
- bröstpanel
- plats för avhängning

KÖK
- plastmatta
- målade luckor
- laminatbänk
- kakel
- kylskåp från Electrolux
- spis med häll från Electrolux
- persienner

VARDAGSRUM
- parkett
- persienner

BADRUM renoverat i samband med stamrenovering 2005/06
- klinker
- kakel
- duschhörna
- handfat
- spegelskåp med belysning
- toalett
- torkställning på vägg
- uttag för tvättmaskin
- fönster

WC renoverat i samband med stamrenovering 2005/06
- klinker
- kakel
- handfat
- spegelskåp
- toalett

SOVRUM 1
- linoleummatta
- 2 garderober
- persienner

SOVRUM 2
- textilmatta
- persienner
- utgång till balkong

Byggnad

Boarea: 73.5 kvm
Byggnadsår: 1964-67
Fönster: Nya tre-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övriga byggnader: Tillhörande förråd, ligger bekvämt i samma ingång.
Friliggande sopsorteringsbyggnad.
Föreningslokal finns att hyra på Ögårdsvägen 2.

Energideklaration

Utförd: Utförd
Datum: 2009-06-29
Energikonsumtion: 151 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 163 i RBF Uddevallahus 10
Pris: 1 000 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 5126 kr/mån

I månadsavgiften ingår; värme, vatten, kabel-TV samt hushållsel. Varje lägenhet har en egen el-undermätare som avläses årsvis samt vid lägenhetsbyte. Bostadsrättsinnehavare debiteras efter använd elförbrukning och denna räknas in i månadsavgiften, vilket gör att månadsavgiften kan variera beroende på enskild förbrukning. Höjning har skett from mars 2020 avseende fönster och balkongrenovering vilken är medräknad i redovisad månadsavgift. Kostnad för hemförsäkring tillkommer. Tag kontakt med ditt försäkringsbolag för offert.

Inre reparationsfond: 2 990 kr
Andel i förening: 0.3901%

Uteplats

Inglasad balkong

Parkering: P-plats finns att hyra för ca 130 kr/mån. Separat kö. Kallgarage finns att hyra för ca 235 kr/mån. Separat kö. Varmgarage finns att hyra för ca 400 kr/mån. Separat kö.

Närområde

Allmänt: På Skogslyckan/Unneröd finns ett stadsdelstorg med en livsmedelsbutik, servicebutik, frisör, pizzeria, vårdcentral och barnavårdscentral. Här finns även Skogslyckehemmet, ett av kommunens äldreboende och i närheten ligger förskola, grundskola och högstadieskolor.

Inom området finns också en stadsdelskyrka. Vill du till centrum finns det goda bussförbindelser som tar dig till stan på tio minuter.

Förening

Föreningsnamn: RBF Uddevallahus 10
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-1451
Kontaktperson: Expedition på Östanvindsvägen 6
Telefon Kontaktperson: 32959/073-0987612
Allmänt om föreningen: Föreningen innehar tomträtt till fastigheterna Gnejsen 1-2, Glimmern 1 samt Fältspaten 3. Bostadsområdet omfattar totalt 270 st lägenheter, 46 st lokaler, 86 st garage, 232 st p-platser samt 1 skola. Samtliga lägenheter och skolan har upplåtelseform bostadsrätt och lokaler samt garage har upplåtelseform hyresrätt.

Antal lägenheter: 270
Antal lokaler: 46
Renoveringar: Fönsterbyte samt tillbyggnad av balkonger pågår. Genomfört underhåll: 2004-06 Stam- och badrumsrenovering. 2014-15 Lekplatserna ändras till EU-standard 2014-15 Brandvarnare byts i samtliga lägenheter och gemensamma utrymmen 2014-15 Tilläggsisolering vind Ö-vägen 8 Pågående underhåll: 2018-21 Fönsterbyte 2018-21 Renovering balkonger och fasad. Planerat underhåll: 2018-20 Byte vattenrännor och stuprör på höghusen 2019-20 OVK, hög- och låghus samt skola 2025-26 Takrenovering låghus Det pratas även på byte av ytterdörr till lägenheter samt målning av trapphus efter fönsterbyten. För utförlig information se årsredovisning.
Parkering: P-plats finns att hyra för ca 130 kr/mån. Separat kö. Kallgarage finns att hyra för ca 235 kr/mån. Separat kö. Varmgarage finns att hyra för ca 400 kr/mån. Separat kö. Hyror efter höjning juli 2019
Tv och bredband: Ansluten till kabelnät genom Com Hem. Basutbud för TV-kanaler ingår i månadsavgiften. Möjlighet finns att teckna på även för telefoni och bredband. Ytterligare ett alternativ finns via Telia fiber, som också är indraget i husen och varje medlem kan nu välja det som leverantör, denna uppkoppling ingår ej i månadsavgiften, utan bekostas av dig själv. Kontakta Telia, telefon 90200, för aktuella priser och mer information.
Pantsättningsavgift: 465
Gemensamma utrymmen: Föreningen har 3 st hobbyrum till utlåning som finns på Östanvindsvägen 2 samt 9.
Övrigt: På balkongen är det tillåtet med el-grill (ej kol eller gasol).

Övrigt

TV: Ansluten till kabelnät genom Com Hem. Basutbud för TV-kanaler ingår i månadsavgiften. Möjlighet finns att teckna på även för telefoni och bredband. Ytterligare ett alternativ finns via Telia fiber, som också är indraget i husen och varje medlem kan nu välja det som leverantör, denna uppkoppling ingår ej i månadsavgiften, utan bekostas av dig själv. Kontakta Telia, telefon 90200, för aktuella priser och mer information.

Bilder

Karta