Packhusgatan 10 B

Uddevalla 925 000 kr eller högstbjudande

Välkomna till Packhusgatan och en trerumslägenhet i ett lugnt och centralt läge!

Här bor man praktiskt på första våningen och väljer trappa eller hiss. Vi möts av en välplanerad genomgångslägenhet med uthyrningsdel som har egen ingång och toalett. Här finns en stor inglasad balkong med eftermiddagssol, generös takhöjd och gott om förvaring i flera garderober. Till lägenheten följer även två förråd, ett större på vinden och ett mindre i källaren där det också finns gemensam tvättstuga med torkrum, hobbyrum och cykelförråd.

Här bor man i välmående förening med promenadavstånd till flera mataffärer, bibliotek, bio, vårdcentral, gym och hela centrums utbud av caféer och restauranger.

Planlösning

Antal rum: 3 varav 2 sovrum
Boarea: 70 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Ja

Våning 1 av 4

Här möts vi av en välplanerad lägenhet med en smakfull färgsättning i grått och vitt. Köket har släta vita luckor och gråa praktiska laminatbänkar med passande kakel. Den inglasade balkongen är stor som ett extra rum och bonus blir det för att här finns det en gästtoa vilket man inte hittar så ofta i lägenheter av den här storleken.

HALL med avhängningsplats
- plastmatta
- liten klädkammare med belysning

KÖK med matplats
- laminatgolv
- vita luckor, 2014
- kyl/frysskåp från Electro Helios, 2010
- spis från Bosch, 2010
- fläkt (dragkåpa)
- laminatbänkar med kakel

VARDAGSRUM med utgång till inglasad balkong
- parkettgolv
- persienner

BADRUM
- våtrumsmatta på golvet
- kaklade väggar
- duschplats med skjutbara väggar
- toalett
- handfat
- väggskåp med spegel
- väggskåp med helkroppsspegel
- spotlights i taket
- tvättmaskin från Cylinda, äldre

SOVRUM
- plastmatta
- 3 garderober

Uthyrningsdel:

WC
- våtrumsmatta på golv och väggar
- handfat
- spegel med belysning
- toalett
- väggskåp med spegel

SOVRUM
- laminatgolv
- 2 garderober
- persienn

Byggnad

Boarea: 70 kvm
Byggnadsår: 1949
Fönster: 3-glasfönster
Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd med två garderober och ett mindre källarförråd. Gemensam tvättstuga med torkrum, hobbyrum samt cykelförråd finns på källarplanet.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Utförd
Datum: 2018-06-22
Energikonsumtion: 136 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 41 i HSB Brf Piraten
Pris: 925 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 5667 kr/mån
Driftkostnad: 350 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 350 kr

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2020-05-08 .

Inre reparationsfond: 1 371 kr
Andel i förening: 1.59086%

Uteplats

Från vardagsrummet nås den stora inglasade balkongen med eftermiddagssol. Solgardiner och textilmatta ingår.

Föreningen har trevliga innergårdar med sittplatser.

Parkering: Föreningen har 34 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö. P-plats kostar ca 200:-/mån. Övriga parkeringsmöjligheter är exempelvis Lancaster P-hus via City Park samt dekalplatser mellan Folkets Hus och Netto.

Förening

Föreningsnamn: HSB Brf Piraten
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-0768
Kontaktperson: Gunilla Andersson
Telefon Kontaktperson: 076 243 55 65
Allmänt om föreningen: Föreningens fastighet Uddevalla Kaparen 8 färdigställdes 1949 och byggdes om 1989. På fastigheten finns två bostadshus i fyra våningar med tillsammans åtta trapphus. Adresserna är Packhusgatan 10 A-D, Tjärhovsgatan 7 A-B samt Kaparegatan 1 A-B. I föreningen finns det totalt 64 bostadsrätter, 7 lokaler samt 34 parkeringsplatser.
Föreningens ekonomi: Budgeten för 2019/2020 uppvisar inget behov av höjd månadsavgift. Senaste höjningen av månadsavgiften skedde 2011.
Antal lägenheter: 64
Antal lokaler: 7
Renoveringar: Utfört underhåll: Föreningen har under åren genomfört fönsterbyte, stambyte samt utbyggnad och inglasning av balkongerna. Under verksamhetsåret 2017/2018 har förening genomfört följande större underhålls- och investeringsåtgärder: * Renovering av hiss i uppgång Tjärhovsgatan 7B * Värmesystem omgjort * Spolning av avloppsstammar * Nya friskluftsfläktar på Tjärhovsgatan och Kaparegatan * Nya parkeringsplatser Under de senaste verksamhetsåren (2016 och framåt) har föreningen bland annat genomfört följande underhålls- och investeringsåtgärder: * Belysning på vind och källare har bytts ut till LED-lampor * Nya armaturer för ytterbelysning mellan husen * Två nya parkeringsplatser har iordningställts * Föreningen har anslutits till HSB-Portalen * Portkodssystem har installerats * Rensning av ventilationskanaler * Renovering av ABF-lokalen * Installation av telelarm från avloppspump * Expansionskärlen är bytta * Ny uteplats anlagd mellan husen * Reparerat källarvägg utvändigt på Kaparegatan * Påbörjat renovering av värmeanläggning i husen Se årsredovisningen för mer info. Planerat underhåll: * Renovering av husets hissar * Inköp av tvättmaskin på Packhusgatan * Sotning
Parkering: Föreningen har 34 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö. P-plats kostar ca 200:-/mån. Övriga parkeringsmöjligheter är exempelvis Lancaster P-hus via City Park samt dekalplatser mellan Folkets Hus och Netto.
Tv och bredband: Husen är anslutna till Com Hems kabelnät. Basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.
Pantsättningsavgift: 473
Övrigt: Inträdesavgift om ca 850:- till HSB, detta är en engångskostnad och återbetalas vid utträde.

Bilder

Karta