Exercisvägen 3

Uddevalla 2 095 000 kr eller högstbjudande

Dags att byta läge?

Äntligen tillfälle att förvärva en lägenhet i ett av Uddevallas äldre hus som tidigare har tillhört regementet och från början var officersbostäder. Ett sekel senare finns här lägenheter i bostadsrättsform och en av dem kan nu bli din!

2018 moderniserades husen och man har lyckats bevara tidstypiska detaljer i form av vackra trägolv och lister, speglade dörrar och en generös takhöjd i fin harmoni med moderna materialval i kök och badrum. Resultatet har blivit en dröm i form av en vacker trerummare med gavelläge på första våningen med grönska runt knuten. Planlösningen är väl avvägd med rymliga rum, fullutrustat kök, stilfullt badrum samt en välkomnande hall med möjlighet att möblera i den inre delen.
Förvaring finns i tre klädkammare i lägenheten samt såväl i ett källarförråd som i ett stort vindsförråd. Gemensam tvättstuga med torkrum finns i källaren, parkeringsplats följer lägenheten och parkering för gästerna finns också.

Gott strategiskt läge med promenadavstånd till centrum, goda pendlingsmöjligheter och bussförbindelser. Närhet till strövområden i Regementsparken och kringliggande naturområden.
Föreningen har härliga grönytor runt husen med bord och stolar att nyttja för de boende. Här finns gott om plats för utomhusaktiviteter eller varför inte bara njuta av solen i glada vänners lag med ett glas gott!

Visst låter det spännande?! Ta nu chansen att förvärva en av Uddevallas charmigaste bostadsrätter med en genuin historia i en härlig kombination av bevarad tidstypisk charm och moderna faciliteter.

Kom på visning, släng av dig skorna och känn in ditt nya hem!

Planlösning

Antal rum: 3 varav 2 sovrum
Boarea: 99.5 kvm.
Hiss: Nej

Våningsplan 1 av 3.

Hela lägenheten har genomgående slipade massiva trägolv som är behandlade med matt lack.

Rymlig HALL med plats att möblera vid hallfönstret.

KÖK med vitvaror i rostfritt och plats för matbord
- vita luckor
- grå laminatbänk
- vitt kakel över bänk
- induktionshäll, Cylinda
- kolfilterfläkt inbyggd i överskåp, Termex
- inbyggd varmluftsugn, Cylinda
- inbyggd micro, Cylinda
- integrerad diskmaskin, IKEA
- kyl/frys, Cylinda

Rymligt VARDAGSRUM med vacker kakelugn som vetter mot trädgården bakom huset.

SOVRUM med 2 klädkammare

SOVRUM med 1 klädkammare

Helkaklat BADRUM
- vitt kakel på vägg
- mörkgrå klinker på golv
- spotlights i tak
- handfatskommod
- toalett
- duschplats

Byggnad

Typ av byggnad: Lägenhetshus om 3 bostadsvåningar
Boarea: 99.5 kvm
Byggnadsår: 1919
Övriga byggnader: Tvättstuga och torkrum i källaren.
Renoveringar: Genomförda renoveringar:
1998-2001 fönsterbyte, omläggning av tak, byte av köksstammar i båda huset samt avloppstammar på Exercisvägen 3, ombyggnation av kontorslokaler till bostäder.
2018 fönsterrenovering, renovering av tvättstugorna och trapphus
2018 relining av badrumsstammar, (avloppstammarna i badrummen) Exercisvägen 1A och 1B
2018 nya elcentraler i lägenheterna
2018 har samtliga bostadslägenheter genomgått en omfattande renovering. Varje lägenhet har inbringats med nya helkaklade badrum, nytt kök, renoverade ytskikt och slipade trägolv.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Utförd
Datum: 2015-09-28
Energikonsumtion: 140 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 13 i BRF Honnör
Pris: 2 095 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 5520 kr/mån

Hushållsel samt hemförsäkring med bostadsrättstillägg tillkommer.

Andel i förening: 6.86%

Uteplats

Föreningen har stora grönytor runt husen som kan nyttjas av de boende.

Parkering: En parkeringsplats följer lägenheten och kostar 200 kr/månad, vilket är ett obligatoriskt tillägg. 4 gästparkeringar finns i området.

Förening

Föreningsnamn: BRF Honnör
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 769635-4021
Gatuadress: Exercisvägen 1 A-B, 3
Postnummer: 451 34
Ort: Uddevalla
Kontaktperson: Claes Lindberg
Telefon Kontaktperson: 0705 87 79 87
Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Honnör, fastigheten Uddevalla Halla-Stenbacken 1:101 i Uddevalla kommun med därpå byggnader som är uppförda 1913. Fastighetens adresser är Exercisvägen 1A - B och 3.

Nybildad bostadsrättsförening med ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter med nyttjanderätt och utan tidsbegränsning
Antal lägenheter: 18
Renoveringar: 1998-2001 utfördes renoveringar av husens plåttak samt fasad och dessutom byttes lägenhetsfönster. Våren 2018 har de utvändiga fönsterfodren målats och fönstrens ytterbågar har kittats om och målats. En noggrann översyn av taket och fasad har utförts och förbättringar har gjorts vid behov. Skorstenarna på taket har tidigare delvis använts för kakelugnarna i huset, de är dock inte i bruk idag. I skorstenarna går också ventilationssystemets frånluftskanaler. Genomgång av ventilationskanalerna har utförts så att inga kanaler ska vara tilltäppta eller igensatta. I samband med renoveringarna av lägenheterna 2017/2018 har nya vattenlås monterats i kök och badrum. Avloppsstammarna byttes 1998-2001, med undantag av 2 st. De två kvarvarande avloppsstammarna har under 2018 genomgått en relining. El: Vid renoveringen har lägenheterna försetts med nya elcentraler bestående av automatsäkringar och jordfelsbrytare. Samtliga lägenheter har jordade eluttag, Viss del ny el har dragits i samband med köks- och badrumsrenoveringarna.
Parkering: En parkeringsplats följer varje lägenhet till en kostnad av 200 kr/månad, vilket är obligatoriskt.
Tv och bredband: Tv: Ett grundutbud ingår i månadsavgiften och de kanalerna är: SVT1, SVT2, TV3, TV4, Kanal 5 och Kanal 6. Boxer går att beställa. Internet: Öppen fiber från Telia där valmöjlighet finns mellan flera leverantörer. Via Telias öppna fiber kan paketlösningar göras vilket inkluderar TV, bredband och IP-telefoni.
Pantsättningsavgift: 473
Gårdsplats: Här finner ni en trivsam innergård med utrymme för umgänge och grillplats. Fastigheten har grönområden belägna både vid husens entréer och mer insynskyddade uteplatser på husens baksidor.
Gemensamma utrymmen: Tillhörande stort vindsförråd följer varje bostadsrättslägenhet. Gemensam tvättstuga finns i husens källare, denna utrustad med nya tvättmaskiner och torktummlare. Tillhörande tvättstugan finns även ett torkrum med effektiva fläktar.
Övrigt: Portarna till uppgångarna öppnas med portkod eller nyckel.

Övrigt

TV: Grundutbud ingår i månadsavgiften. Svt 1, Svt 2, Tv3, Tv4, Kanal 5, Tv6. Möjlighet till att teckna sig för kanalpaket via Boxer eller Telia öppen Fiber.
Bredband: Telia öppen fiber finns indraget. Ta kontakt med Telia för mer information om abonnemang och priser.

Bilder

Karta