Äsperödsvägen 14C

Uddevalla 1 170 000 kr eller högstbjudande

Här är bara att flytta in i en fantastisk lägenhet endast en trappa upp! Lägenheten är i det närmaste smakfullt totalrenoverad under 2015 ! Snyggt, genomtänkt kök med maskinpark i rostfritt, genomgående parkett i hela lägenheten, helkaklat badrum med duschplats och kombinerad torktumlare/ tvättmaskin, inglasad balkong i soligt västerläge med klinkersgolv och solgardiner.
På Äsperöd bor Du naturnära med skog och mark utanför knuten. Täta förbindelser till centrum med närmsta busskur bara någon minut bort. Väljer du en promenad till stan så tar det cirka 15-20 minuter på bra gång- och cykelvägar.
I föreningen finns en trevlig kvarterslokal. Denna går att boka för tex; barnkalas, mottagning efter dop, konfirmation och även till enklare övernattning.

Missa inte denna lägenhet-boka dig på visning idag-Välkommen!

Planlösning

Antal rum: 2 varav 1 sovrum
Boarea: 53 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Nej

Våning 1 av 3

HALL med parkettgolv och fem garderober. Fin, bred öppning mot köket.
Luftigt KÖK med verkligt smart planering. Matplats. Maskinpark i rostfritt: Hög Kyl/frys, spishäll (induction), spisfläkt, varmluftsugn.
VARDAGSRUM med parkettgolv och utgång till inglasad balkong i västerläge där kvällssolens strålar kommer åt. Här är klinkersgolv och solgardiner och med en fin vy ut mot lugn innergård.
Helkaklat BADRUM med golvvärme, wc, tvättställ, duschplats, handdukstork samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
SOVRUM med parkettgolv och praktisk skjutdörrsgarderob.

Byggnad

Boarea: 53 kvm
Biarea: -2 kvm
Byggnadsår: 1957
Fönster: Treglasfönster
Uppvärmning: Ingår i avgiften
Övrigt om byggnaden: Trevliga, välskötta och användarvänliga innergårdar. Flera olika lekplatser och grillplatser finns att nyttja.
Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett lägenhetsförråd i källarplan samt ett sk matkällarförråd.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Utförd
Datum: 2018-09-24
Energikonsumtion: 135 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 14 i RBF Iden i Uddevalla
Pris: 1 170 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3038 kr/mån

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2020-07-29 .

Andel i förening: 0.5874%

Uteplats

Inglasad balkong i västerläge. Klinkersgolv och solgardiner.

Parkering: Föreningen har 145 parkeringsplatser och 22 garageplatser för uthyrning. Parkeringsplatser finns både med och utan elstolpe. Plats med elstolpe kostar ca 110 kr/mån. Plats utan elstolpe kostar 70 kr/mån. Till båda parkeringsplats och garageplats är det separat kö. Besöksparkeringar finns i området.

Förening

Föreningsnamn: RBF Iden i Uddevalla
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-1493
emailAddress: brfiden@telia.com
Kontaktperson: Lennart Ericsson
Telefon Kontaktperson: 0522-19354
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheterna Iden 1 och 2 i Uddevalla kommun med därpå uppförda 4 st byggnader med 135 lägenheter och 9 lokaler. Byggnaderna är uppförda 1957-1959. Adresserna är Österled 19, Äsperödsvägen 4-14, 451 34 Uddevalla.
Föreningens ekonomi: Antagen budget för kommande verksamhetsår är fastställd så att föreningens ekonomi är långsiktigt hållbar. Årsavgiften höjdes senast 2018-07-01 med 2 %. Efter att ha antagit budget för kommande verksamhetsår har styrelsen beslutat om oförändrad avgift för 2019/2020.
Antal lägenheter: 135
Antal lokaler: 9
Renoveringar: Utfört underhåll: - Ombyggnad samlingslokal, 2018 - Byte av dörrar i huvudentréerna samt uppfräschning av trapphus, 2016-17 - Montering nytt passersystem, 2016-17 - Renovering av trapphus, installation av säkerhetsdörrar samt fönster och dörrar, 2015 - Installation av postboxar har skett i entréplan. - OVK-besiktning har också utförts. - Utbyggnad och inglasning av alla balkonger, 2003 - Stam- och badrumsrenovering, 2002 Planerat underhåll: - Asfaltering år 2020
Parkering: Föreningen har 145 parkeringsplatser och 22 garageplatser för uthyrning. Parkeringsplatser finns både med och utan elstolpe. Plats med elstolpe kostar ca 110 kr/mån. Plats utan elstolpe kostar 70 kr/mån. Till båda parkeringsplats och garageplats är det separat kö. Besöksparkeringar finns i området.
Tv och bredband: Ansluten till kabelnät från Com Hem. Basutbud för TV ingår i månadsavgiften. Telia fiber finns. Utbudet ingår inte i månadsavgiften utan bekostas själv av de boende om de väljer tjänster
Pantsättningsavgift: 473
Gårdsplats: Grönskande ock skyddade innergårdar med fina planteringar, lekplatser och gemensamma grillplatser.
Gemensamma utrymmen: I föreningen finns en trevlig kvarterslokal. Denna går att boka för tex; barnkalas, mottagning efter dop, konfirmation och även till enklare övernattning
Övrigt: Föreningen väljer varje år miljöansvariga som skall värna om och begränsa uttag av våra gemensamma naturresurser och säkerställa att vår närmiljö är trygg för våra boende. Detta betyder bl a att styrelsen prioriterar energibesparande åtgärder och uppmanar även de boende till individuellt sparande på energi (el och värme samt varmvatten). Det är också viktigt att de boende källsorterar så mycket som möjligt innan soporna slängs. Föreningen har själv goda källsorteringsmöjligheter och i övrigt hänvisas till kommunens återvinnings- och miljöstationer.

Övrigt

TV: Ansluten till kabelnät via ComHem. Deras basutbud på TV-kanaler ingår i månadsavgiften
Bredband: Telia fiber finns. Utbudet ingår inte i månadsavgiften utan bekostas själv av de boende om de väljer tjänster

Bilder

Karta