Motettvägen 6

Uddevalla 795 000 kr

Se hit! Här har ni en nyrenoverad tvårumslägenhet med ett härligt ljusinsläpp och skyddat läge utan insyn. Lägenheten har renoverats under 2019 och är nu ljus, modern och mycket stilfull. Alla val är gjorda med omsorg och resultatet talar för sig självt. På balkongen i söderläge kan ni njuta av solens strålar under större delen av dagen. Men vill man ta sig en tur ut från lägenheten kan man förflytta sig till någon av föreningens trevliga innergårdar, som är utrustade med lekplats, grillplatser och stora gräsmattor.

På Motettvägen bor ni naturskönt med närhet till Bjursjöns badplats, utegym, motionsspår, ishall, tennishall och lekplatser. Bostadsrättsföreningen är omtyckt med fördelaktiga avgifter där det mesta ingår, såsom värme, vatten, hushållsel, tv och bredband. Dessutom är det fri parkering på två stora parkeringsplatser i området, och det finns även möjlighet att hyra garageplats. Från området är det nära till stadsdelens centrum med affär, apotek, bibliotek, skolor, förskolor, vårdcentral, tandläkare och annan service. Kommunikationerna med centrum, Torp och övriga delar av staden fungerar klanderfritt och buss går ofta varje kvart från någon av områdets två busshållplatser.

Planlösning

Antal rum: 2 varav 1 sovrum
Boarea: 70.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Nej

Belägen på våning 3 av 3.

HALL med laminatgolv och avhängningsyta.

Nyrenoverat KÖK från IKEA (2019), med mycket stilfull interiör.
- laminatgolv
- spishäll
- spisfläkt
- inbyggd ugn
- inbyggd micro
- kyl och frys
- diskmaskin

VARDAGSRUM med laminatgolv och utgång till balkong i söderläge med solchanser under hela dagen.

Stort SOVRUM med laminatgolv och två dubbelgarderober med skjutdörrar.

Helkaklat BADRUM från föreningens stamrenovering (2006/2007)
- wc
- tvättställ
- golvvärme
- dusch

FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE med goda förvaringsmöjligheter.

Byggnad

Boarea: 70.5 kvm
Byggnadsår: 1968-71
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden: Till lägenheten hör inget vanligt vindsförråd, utan förrådet inne i lägenheten räknas som denna lägenhets förråd.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Utförd
Datum: 2019-01-08
Primärenergital: 133

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 139 i RB BRF Kören i Uddevalla
Pris: 795 000 kr
Avgift: 4986 kr/mån

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2021-01-25 .

Andel i förening: 0.3272%

Uteplats

Balkong i söderläge med sol under större delen av dagen, underbart!

Parkering: På den allmänna parkeringen i området parkerar man kostnadsfritt. Parkeringsplats; med eluttag, går att hyra för 110 kr/mån. Garageplats i delen; kallgarage, går att hyra för 200 kr/mån. Garageplats i delen; varmgarage , går att hyra för 300 kr/mån. Moped/MCplats går att hyra, för 100:-/mån, Separat kö. Till samtliga varianterna är det separat kö.

Förening

Föreningsnamn: RB BRF Kören i Uddevalla
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-2343
Hemsida: www.uddevallahus11.n.nu
Kontaktperson: Roy Rindestrand
Telefon Kontaktperson: 0722353519
Allmänt om föreningen: Föreningen innehar tomträtt till fastigheterna Uddevalla Kören 1, 2 och 3 med adresser Motettvägen och Kantatvägen. I föreningen finns 267 lägenheter, 68 förråd och lokaler. Byggnaderna är uppförda 1968-1971.
Antal lägenheter: 267
Renoveringar: Stamrenovering utfördes 2006/2007 med nya ledningar till badrum och kök. I samband med detta renoverades samtliga badrum med nya ytskikt. Elen omdragen, med snabbsäkringsskåp samt jordade uttag. Byte till nya ytterdörrar, s.k säkerhetsdörrar Ränndalar och elslingor renoverades/byttes ut 2010/2011. Fönsterbyte genomfördes under 2018 Under våren 2020 installerades lås. Nu med tags till huvudentréern, soprum samt tvättstuga.
Parkering: På den allmänna parkeringen i området parkerar man kostnadsfritt. Parkeringsplats; med eluttag, går att hyra för 110 kr/mån. Garageplats i delen; kallgarage, går att hyra för 200 kr/mån. Garageplats i delen; varmgarage , går att hyra för 300 kr/mån. Moped/MCplats går att hyra, för 100:-/mån, Separat kö. Till samtliga varianterna är det separat kö.
Tv och bredband: Föreningen har tecknat ett gruppavtal för varje lägenhet som ingår i månadsavgiften i detta ingår; bredband 250Mb, Iptelefoni och TV via Telia.
Pantsättningsavgift: 465
Gårdsplats: Gröna, välskötta innergårdar med fina planteringar, gemensamma grillplatser och lekplatser. Boule är en populär fritidssysselsättning. På den västra delen av Motettvägen finns en boulebana där ett antal boende, på den varma årstiden varje onsdag, ställer upp för en stunds spel. Trivselkommitten, anordnar olika aktiviteter under året som anslås i trappuppgångarna. Lämna gärna in olika förslag på aktiviteter till områdesexpeditionens postlåda.
Gemensamma utrymmen: Brf Kören är en trevlig bostadsrättsförening där många gemensamma utrymmen finns till låns/uthyrning. Här har ni exempelvis:
- Hobbyrum utrustat med hyvelbänk i källaren Motettvägen 26 - 28. Där finns även ett litet hemmagym.
- Föreningslokal att hyra (delvis kostnadsfritt) för föreningens medlemmar finns i källaren Motettvägen 26.
- På Motettvägen 6 finns en gästlägenhet att hyra för 350 kr/natt. Det finns även en festlokal att hyra.
- Mopedplats går att hyra i mopedrummet i garagelängan vid Kantatvägen.
- Boulebana finns i området.
- Bordtennisrum finns på Motettvägen 9-11 och Motettvägen 14-16.
- Släpkärra med kåpa går att hyra för 100 kr/dag.

Det finns flera tvättstugor med torkrum i området. Vid inflyttningen blir du anvisad vilken tvättstuga du får använda av fastighetsskötarna eller av någon ur styrelsen

Två återvinningshus finns i området, ett på Motettvägen och det andra på Kantatvägen.
Övrigt: Felanmälan dagtid: Felanmälan i Uddevallahus nr 11, sker mellan kl 09.30-10.00 expedition på Motettvägen 1, telefon 0522-753 11, eller på mobiltelefon 070-632 84 82 eller 070-544 54 68 under arbetstid . Felanmälan icke arbetstid: Felanmälan efter arbetstid. Riksbyggen Dag & Natt tel 0771-86 08 60. Det är nära till stadsdelens centrum med affär, apotek, bibliotek, skolor, förskolor, vårdcentral, tandläkare och annan service. Kommunikationerna med centrum, Torp och övriga delar av staden fungerar klanderfritt och buss går ofta varje kvart från någon av områdets två busshållplatser. Gårdarna är utrustade med lekplats, grillplatser och stora gräsmattor. Området har två stora parkeringsplatser samt ett kall och varm garage men är givetvis bilfritt i övrigt. Mer information om bostadsrättsföreningen finns på www.uddevallahus11.n.nu

Övrigt

TV: Föreningen har tecknat ett gruppavtal för varje lägenhet som ingår i månadsavgiften i detta ingår bredband, Iptelefoni och digital-tv. Ska du köpa ny platt-TV med inbyggd digitalbox är det viktigt att se till att den passar med Comhems nät. Du kan också abonnera på Telia Digital-TV via Telias fibernät. Kontakta Telia, telefon 90200, för aktuella priser och mer information.

Bilder

Karta