Kämpegatan 49

Uddevalla 1 125 000 kr eller högstbjudande

Nu kan vi erbjuda 2:a i gavelläge med fönster åt tre håll! Belägen på våning 5 med utsikt över stan. En rymlig lägenhet om hela 62 kvm och dessutom en stor inglasad balkong som blir ett mycket trevlig extra utrymme under stor del av året. Balkongen är belägen i sydvästläge vilket innebär att ni njuter av solen från lunch tills den går ner sent på kvällen.

Sex skäl att välja Hönseberget - ett mycket omtyckt och efterfrågat område!

o Bekvämt stadsnära läge med tågstation i närområdet och promenadavstånd till Uddevalla centrum med mysiga kaféer, shopping, restauranger, bibliotek och mycket mer.
o En bostadsrättsförening som är välskött med trevliga grönområden, lekplats och gemensam grillplats samt en trevlig gästlägenhet att hyra.
o Hiss i alla husen.
o Stamrenovering gjord med helkaklade badrum.
o Balkonger som har blivit ett extra boutrymme. Stora, inglasade och i ett väderstreck som ger sol från lunchtid fram till kvällen.
o Fritt från insyn och utsikt över staden.

Välkommen på visning!

Planlösning

Antal rum: 2 varav 1 sovrum
Boarea: 62.5 kvm.
Hiss: Ja

Våning 5 av 9.

HALL med plastmatta och 3 garderober.
VARDAGSRUM med parkettgolv och utgång till inglasad balkong med utsikt mot centrum.
SOVRUM med plastmatta och 5 garderober.
KÖK med plastmatta och matplats. Kyl och frys med överskåp, spis med häll och städskåp. Samtliga vitvaror från Electrolux.
Helkaklat BADRUM med dusch bakom skjutbara väggar, toalett, tvättställ, skåp med spegel och belysning samt tvättmaskin från Electro Helios.

Byggnad

Boarea: 62.5 kvm
Byggnadsår: 1966-68
Fönster: Fönsterbyte 2015-16
Uppvärmning: Ingår i avgiften
Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett förråd och ett sk matkällarförråd

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Utförd
Datum: 2019-07-30
Primärenergital: 122

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 85 i HSB Brf Stickan
Pris: 1 125 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3762 kr/mån

Inre reparationsfond: 618 kr
Andel i förening: 0.2456%

Uteplats


Rymlig inglasad balkong i sydvästläge. Strålande solläge med sol från lunch till kväll. Textilmatta och rullgardiner ingår.

Parkering: 334 parkeringsplatser. Går att hyra för 240 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. I föreningens parkeringspolicy anges att varje lägenhet som disponerar bil, ska garanteras en plats inom området. Flera besöksparkeringar finns mot avgift i området.

Förening

Föreningsnamn: HSB Brf Stickan
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-0636
Hemsida: www.hsb.se/norrabohuslan/stickan
Kontaktperson: Suljo Kurtagic
Telefon Kontaktperson: 0522-790 82
Allmänt om föreningen: Föreningens fastigheter Uddevalla Hönseberget 1-3 färdigställdes 1966-1968

På fastigheterna finns tre bostadshus i nio våningar med tillsammans 16 trapphus med adresserna Samnerödsvägen 2 -10 jämna nummer och Kämpegatan 35 - 57 ojämna nummer. En fristående byggnad med förskoleverksamhet ingår också i föreningens bestånd.

Bekvämt gångavstånd till centrum med tåg- och bussanslutning i närområdet. Husen och trappuppgångarna är lättillgängliga och handikappanpassade med bland annat automatiska dörröppnare och rymliga hissar. Entréerna mot staden är antingen i markplan eller har ramp.
Anteckningar: Vicevärd: Rune Armsanius kan nås på telefon 0705-398 995
Föreningens ekonomi: Senaste höjningen skedde 2016-07-01 med 0,95% och budgeten för 2019/20 visar inget höjningsbehov.
Antal lägenheter: 367
Renoveringar: Föreningen har under senare år genomfört fönsterbyte (2015/2016), stambyte och elbyte (2009-2011) samt utbyggnad och inglasning av balkongerna. Grönytor, lekplats, grillplatser m.m. har iordningställts. Trapphusen har renoverats och nya entrédörrar med porttelefon/passagesystem har installerats samtidigt installerades elektroniska infotavlor med tvättstugebokning, fibernätverk och vindarna tilläggsisolerade (2014). Vidare har föreningen utökat med nya parkeringsplatser. Parkeringarna har också breddats och det har förberetts för ett antal motorvärmare och elbilsladdare. I samband med detta har man även iordningställt ytterligare grönytor och byggt en pergola samt utfört underhållsarbeten på förskolan (2017/2018). Under 2018 har en tidigare lokal byggts om till nya uthyrningsförråd samt samlingslokal för de boende. Byte av armaturer/belysningsstolpar till modernare LED-armaturer i hela området. Underhållsplan finns som årligen uppdateras. De närmaste 5 åren planeras bla följande större åtgärder: - översyn fasader - projektering för renovering av tvättstugorna - förstudier för att införa gemensam elmätning och för att installera solceller För utförligare information hänvisas till föreningens årsredovisning.
Parkering: 334 parkeringsplatser. Går att hyra för 240 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. I föreningens parkeringspolicy anges att varje lägenhet som disponerar bil, ska garanteras en plats inom området. Flera besöksparkeringar finns mot avgift i området.
Tv och bredband: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem Basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften till föreningen. I samtliga lägenheter finns även fiber installerat och lägenhetsinnehavaren får själv välja och bekosta uppkoppling.
Pantsättningsavgift: 473
Gårdsplats: Trevliga gröna gårdar med fina planteringar och stora välskötta gräsmattor. Föreningen har lekplats och en gemensam grillplats.
Övrigt: I föreningen finns en trevlig gästlägenhet att hyra. I den finns trinettkök, sovrum och allrum med matplats, dusch och toalett. Den kostar 300 kronor/natt eller 1500 kronor för en vecka och bokas via de nyinstallerade elektroniska infotavlorna.

Övrigt

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Com Hems basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften till föreningen
Bredband: Fiber via Bahnhof (även IP-telefoni). Utgör under 2020 50 kr av månadsavgiften.

Bilder

Karta