Kämpegatan 57

Uddevalla 720 000 kr

Välkomna till denna kvadratsmarta etta med mycket låg månadsavgift! Här bor ni med fantastiskt centralt läge, med närhet till butiker, caféer, restauranger och busstation. Tågstation har ni precis utanför huset, perfekt för den som pendlar! Lägenheten är modern och trivsam, och här finns allt man behöver på liten yta. Rymlig hall med plats för avhängning, helkaklat och fräscht badrum, kokvrå med plats för matbord samt vardagsrum med sovalkov. Från vardagsrummet nås också den stora inglasade balkongen, som blir som ett extra rum under stora delar av året. Månadsavgiften är endast 1 777 kr och då ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband. Välkomna på visning för att uppleva denna mysiga etta!

Planlösning

Antal rum: 1
Boarea: 27 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Ja

Belägen på våning 1 av 8.

HALL med laminatgolv, två garderober, linneskåp och hatthylla.

VARDAGSRUM med laminatgolv, sovalkov och köksdel i form av kokvrå.

KÖK/ KOKVRÅ
- laminatgolv
- plats för matbord
- spis
- kyl/ frys

INGLASAD BALKONG med trätrall och solgardiner.

Byggnad

Boarea: 27 kvm
Byggnadsår: 1966-68
Fönster: Nya fönster 2015-2016
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden: Till lägenheten hör ett matkällarförråd, beläget på källarplanet.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Utförd
Datum: 2019-07-30
Primärenergital: 122

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 178 i HSB Brf Stickan
Pris: 720 000 kr
Avgift: 1777 kr/mån

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2020-09-30 .

Andel i förening: 0.11412%

Uteplats

Rymlig inglasad balkong i västerläge. Strålande solläge med sol från lunch till kväll. Trätrall och rullgardiner ingår.

Parkering: 334 parkeringsplatser. Går att hyra för 240 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. I föreningens parkeringspolicy anges att varje lägenhet som disponerar bil, ska garanteras en plats inom området. Flera besöksparkeringar finns mot avgift i området.

Förening

Föreningsnamn: HSB Brf Stickan
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-0636
Hemsida: www.hsb.se/norrabohuslan/stickan
Kontaktperson: Suljo Kurtagic
Telefon Kontaktperson: 0522-790 82
Allmänt om föreningen: Föreningens fastigheter Uddevalla Hönseberget 1-3 färdigställdes 1966-1968

På fastigheterna finns tre bostadshus i nio våningar med tillsammans 16 trapphus med adresserna Samnerödsvägen 2 -10 jämna nummer och Kämpegatan 35 - 57 ojämna nummer. En fristående byggnad med förskoleverksamhet ingår också i föreningens bestånd.

Bekvämt gångavstånd till centrum med tåg- och bussanslutning i närområdet. Husen och trappuppgångarna är lättillgängliga och handikappanpassade med bland annat automatiska dörröppnare och rymliga hissar. Entréerna mot staden är antingen i markplan eller har ramp.
Anteckningar: Vicevärd: Rune Armsanius kan nås på telefon 0705-398 995
Föreningens ekonomi: Senaste höjningen skedde 2016-07-01 med 0,95% och budgeten för 2019/20 visar inget höjningsbehov.
Antal lägenheter: 367
Renoveringar: Föreningen har under senare år genomfört fönsterbyte (2015/2016), stambyte och elbyte (2009-2011) samt utbyggnad och inglasning av balkongerna. Grönytor, lekplats, grillplatser m.m. har iordningställts. Trapphusen har renoverats och nya entrédörrar med porttelefon/passagesystem har installerats samtidigt installerades elektroniska infotavlor med tvättstugebokning, fibernätverk och vindarna tilläggsisolerade (2014). Vidare har föreningen utökat med nya parkeringsplatser. Parkeringarna har också breddats och det har förberetts för ett antal motorvärmare och elbilsladdare. I samband med detta har man även iordningställt ytterligare grönytor och byggt en pergola samt utfört underhållsarbeten på förskolan (2017/2018). Under 2018 har en tidigare lokal byggts om till nya uthyrningsförråd samt samlingslokal för de boende. Byte av armaturer/belysningsstolpar till modernare LED-armaturer i hela området. Underhållsplan finns som årligen uppdateras. De närmaste 5 åren planeras bla följande större åtgärder: - översyn fasader - projektering för renovering av tvättstugorna - förstudier för att införa gemensam elmätning och för att installera solceller För utförligare information hänvisas till föreningens årsredovisning.
Parkering: 334 parkeringsplatser. Går att hyra för 240 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. I föreningens parkeringspolicy anges att varje lägenhet som disponerar bil, ska garanteras en plats inom området. Flera besöksparkeringar finns mot avgift i området.
Tv och bredband: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem Basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften till föreningen. I samtliga lägenheter finns även fiber installerat och lägenhetsinnehavaren får själv välja och bekosta uppkoppling.
Pantsättningsavgift: 473
Gårdsplats: Trevliga gröna gårdar med fina planteringar och stora välskötta gräsmattor. Föreningen har lekplats och en gemensam grillplats.
Övrigt: I föreningen finns en trevlig gästlägenhet att hyra. I den finns trinettkök, sovrum och allrum med matplats, dusch och toalett. Den kostar 300 kronor/natt eller 1500 kronor för en vecka och bokas via de nyinstallerade elektroniska infotavlorna.

Övrigt

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Com Hems basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften till föreningen
Bredband: Fiber finns anslutet genom Uddevalla Energi stadsnät, och föreningen har avtal tecknat med Bahnhof. Bredbandsuppkopplingen ingår i månadsavgiften.

Bilder

Karta