Strömstadsvägen 8 B

Uddevalla 1 500 000 kr eller högstbjudande

Nyrenoverad gavellägenhet med härlig rymd i ett bekvämt centrumläge!

Nu har vi nöjet att erbjuda en välplanerad trea på hörnet som har alla förutsättningar att bli ett trivsamt hem. När gammalt möter nytt, som här, då är det en svårslagen kombination. I grund och botten är detta en bostad med anor från fyrtiotalet som fått ett rejält ansiktslyft med ambition att bevara grundkänslan. Ursprungsdetaljerna finns kvar i form av generös takhöjd, vacker fiskbensparkett och fönsterbrädor i sten. Detta har kompletterats med varma, diskreta färger på golv och väggar och resultatet har blivit fantastiskt!

Vardagsmotion får man automatiskt eftersom huset inte har hiss och lägenheten ligger på vån 3. Men låt dig inte avskräckas för belöningen kommer direkt när man kliver in i den välkomnande hallen. Här slås man av takhöjden och ljuset som silar in från vardagsrummet. Härifrån når man lägenhetens samtliga rum och direkt till höger ligger det helrenoverade köket med nya snickerier, integrerade vitvaror, ugn i arbetsvänlig höjd och självklart finns det diskmaskin som sig bör i ett modernt kök.

Här finns två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng. Det ena har fyra garderober och ett trevligt fönster i burspråk som vetter åt samma håll som köket. Det andra sovrummet ligger åt motsatt håll och här ligger en textilmatta på golvet i härlig grå färg som matchar lägenhetens övriga färgsättning.

Vardagsrummet är av tilltalande storlek med fönster åt två håll och soffhörnan har sin givna plats framför den öppna spisen. Värme, vin och vänner kommer att få en helt ny innebörd efter den här hösten! Rummet har ett vackert burspråk där det finns plats för matbord eller annat möblemang om man så önskar. Härifrån nås den inglasade balkongen som har skjutpartier i glas som är lätta öppna upp när vädret tillåter. Under sommaren når solen hit från tidig eftermiddag till sen kväll och detta är den ultimata platsen att uppleva kvällssolen på. Elgrill är tillåtet så varför inte passa på att fixa lite gott att bjuda på?

Utöver en fantastisk bostad så får ni även ett tryggt boende i en bostadsrättsförening som är ekonomisk stabil och välskött. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband 100/100, TV-utbud samt bredbandstelefoni.

Läget är mycket centralt med gångavstånd till det mesta inklusive buss- och tågkommunikation och i närheten finns också en välsorterad och populär matvarubutik med bra öppettider. Möjlighet finns till parkeringsplats strax utanför huset eftersom föreningen är medlem i en parkeringssamfällighet med separat kö till parkering som går att hyra för 150 kr/mån.

Här är det bara att ställa möblerna på plats - är allt är klart för inflyttning?

PS Har du möjlighet, lägg din flytt på en tisdag eller onsdag. Då är flyttbilarna inte lika bokade som på helgerna och bilhyran kan vara lägre DS

Planlösning

Antal rum: 3 varav 2 sovrum
Boarea: 75 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Nej

Våning 3 av 4. Ingen hiss.

Stor välkomnande HALL med nytt trägolv
- plats för avhängning
- förvaring i två inbyggda garderober med överskåp

KÖK med nytt trägolv och nya kökssnickerier med nya vitvaror från IKEA
- spishäll
- fläkt
- inbyggnadsugn
- integrerat kyl- och frysskåp
- integrerad diskmaskin

VARDAGSRUM med bevarat parkettgolv (behandlat med hårdvaxolja av märket "Osmo")
- stort burspråk med fönsterbänk i sten
- utgång till rymlig inglasad balkong
- öppen spis (godkänd vid senast inspektion som var 2018-11-08)

Helkaklat BADRUM från stamrenoveringen -99
- toalett
- nytt handfat i kommod
- duschplats

SOVRUM 1 med textilmatta

SOVRUM 2 med nytt trägolv
- förvaring i 4 garderober
- trevligt burspråk med fönsterbänk i sten

Byggnad

Boarea: 75 kvm
Byggnadsår: 1946
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Ett rymligt vindsförråd samt ett sk matkällarförråd tillhör lägenheten.
Gemensam tvättstuga med torkrum samt cykelförråd finns i källaren.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Utförd
Datum: 2018-04-14
Primärenergital: 109

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 14 i HSB Brf Holm
Pris: 1 500 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4525 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 300 kr

Övrig driftkostnad är ca 300 kr/mån och avser hushållsström. Kostnaden är ungefärlig och avser nuvarande ägares användning och kan komma att bli såväl högre som lägre för nästa ägare. Kostnad för hemförsäkring tillkommer, kollektivt bostadsrättstillägg är tecknat av föreningen. Tag kontakt med ditt försäkringsbolag för offert.

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2020-10-26 .

Andel i förening: 2.41053%

Uteplats

Parkering: Föreningen är medlem i Solbackens parkeringssamfällighet. Parkeringsplats går att hyra för 150 kr/mån. Till parkeringsplats är det separat kö.

Förening

Föreningsnamn: HSB Brf Holm
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-0727
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Uddevalla Rydholm 7. På fastigheten finns två bostadshus i fyra våningar med tillsammans sex trapphus med adresserna Strömstadsvägen 8A-C och 10A-C.
Anteckningar: Ordförande: Björn Gunnarsson, 070-663 8022 Vice värd: Christer Hällgren, 070-761 6619
Föreningens ekonomi: Budgeten för 2019/2020 uppvisar inget höjningsbehov. Årsavgifterna höjdes senast 2016-07 med 2 %.
Antal lägenheter: 48
Antal lokaler: 8
Renoveringar: Under senaste året har föreningen bla genomfört följande: *Slutfört miljöhusbyggnation för återvinning *Färdigställt 6 egna p-platser förberedda för laddstolpar *Sotning enligt plan *Energideklaration *Installation av porttelefon i trapphusentréerna *Innergård-visst trädgårdsarbete utfört samt byte av belysning *Stadgeenlig fastighetsbesiktning utförd Följande större åtgärder är utföra i föreningen: 2017 – fiber installerat 2017 – elrenovering av källare, vind och trapphus 2004 – balkongerna glasades in 1999 - stamrenovering 1999 – elcentralerna i lägenheterna jordades 1994 – fönstren bytta 1994 – taken lades om Planerade åtgärder de närmaste 5 åren: *Installation av porttelefon i källarentréerna *Fönsterbyte i uthyrningslokalen *Tak över vissa entréer *Ommålning av trapphus och källare inkl tvätt- och torkrum Styrelsen uppdaterar årligen underhållsplanen. För mer information se årsredovisning.
Parkering: Föreningen är medlem i Solbackens parkeringssamfällighet. Parkeringsplats går att hyra för 150 kr/mån. Till parkeringsplats är det separat kö.
Tv och bredband: Föreningen har Telia Fiber. Bredband 100/100, kanalpaket Lagom och bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften.
Pantsättningsavgift: 473
Gemensamma utrymmen: Gemensam tvättstuga med torkrum samt cykelförråd finns på källarplanet i båda bostadshusen.

Övrigt

Bredband: I månadsavgiften ingår Telia Lagom vilket innehåller bredband 100/100, TV-utbud samt bredbandstelefoni.

Tillträde kan ske inom 1 månad

Bilder

Karta