Södergatan 7A

Uddevalla 2 300 000 kr

Välkomna till en stor, härlig trerumslägenhet med bästa läge i centrum!

En våning upp finns denna rymliga gavellägenhet med öppen planlösning och fint ljusinsläpp från tre väderstreck. Lägenheten har fin vy över badhusparken och de vita skärgårdsbåtarna vid Bäveån från kök, vardagsrum och den inglasade balkongen i västerläge. Lägenheten om 96 kvm kan enkelt göras om till en fyra genom att sätta upp en vägg i det rymliga vardagsrummet.

Föreningen är välskött med god ekonomi. Den skyddade, lummiga innergården fungerar som en oas mitt i staden för föreningens medlemmar. På Södergatan bor du på bästa centrumläge. På kort gångavstånd når du bland annat bio, busstation, restauranger och butiker. Du har även närhet till Hasselbacken, Bohusläns Museum, strandpromenaden och grönområden.
Välkommen på visning!

Planlösning

Antal rum: 3 varav 2 sovrum
Boarea: 96 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Ja

Belägen på våning 1 av 4 (en trappa upp).

Möblerbar och rymlig HALL med parkettgolv och ingång till klädkammare.

VARDAGSRUM med parkettgolv och utgång till inglasad balkong. Vardagsrummet har öppen planlösning mot köket och är mycket rymligt (lägenheten är från början byggd som en fyra, så man kan enkelt få tre sovrum om man delar av vardagsrummet).

KÖK med plats för matbord och öppen planlösning mot vardagsrummet
- spis (Bosch, 2001)
- spisfläkt (Futurum, 2001)
- kyl och frys (Bosch, 2001)

SOVRUM med plastmatta och två garderober.

SOVRUM med plastmatta och två garderober.

BADRUM med kaklade väggar och plastmatta
- wc
- tvättställ
- dusch
- handdukstork
- förberett för att installera tvättmaskin

Byggnad

Boarea: 96 kvm
Byggnadsår: 2001
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden: Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd.
Gemensam tvättstuga finns i markplan i huset bredvid.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Utförd
Datum: 2018-08-23
Primärenergital: 140

Ekonomi

Lägenhetsnummer: A11 i Brf Södra Hamnen
Pris: 2 300 000 kr
Avgift: 5311 kr/mån

Andel i förening: 3.397%

Uteplats

Inglasad balkong i västerlägen med utsikt över bland annat badhusparken. Balkongens gavelläge ger hela lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp och även chans till sol stora delar av dagen.

Balkongen samt alla fönster åt väster har markiser.

Parkering: Föreningen har 15 parkeringsplatser med motorvärmare, med separat kö. För närvarande är det ingen kö till parkeringsplatserna. Vid hyra tecknas separat sidoavtal med föreningen. Kostnad för närvarande är 240 kr/månad. Det finns 12 garageplatser som är "bostadsrätter". Dessa platser kan endast säljas till medlemmar i Brf Södra Hamnen.

Närområde

Allmänt: Här bor du på toppenläge!
Med gångavstånd till centrums alla bekvämligheter, kultur, bad och kommunikationer. Skolor och förskolor finns i närområdet.

Förening

Föreningsnamn: Brf Södra Hamnen
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 769605-5669
Gatuadress: Södergatan 7 A-D
Postnummer: 451 40
Ort: Uddevalla
emailAddress: sodrahamnen7@gmail.com
Hemsida: www.sodrahamnen.bostadsratterna.se
Kontaktperson: Gunilla Johansson
Telefon Kontaktperson: 070 528 42 76
Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Södra Hamnen registrerades hos Bolagsverket den 31 mars 2000. Föreningen äger fastigheten Uddevalla Dagson 8. På denna fastighet finns två byggnader uppförda 2001 med sammanlagt 32 bostadsrättslägenheter med en total yta om 2 722 kvm. I byggnaderna finns även gemensamhetsutrymmen, förråd, uthyrningsrum och 12 garageplatser. Utvändigt finns miljöhus, cykelrum, förråd och 15 parkeringsplatser. Fastigheten adress är Södergatan 7 A-D, Uddevalla.
Föreningens ekonomi: Årsavgiften sänktes med 4 % den 1 januari 2017 och lika stor sänkning skedde 2019. Från och med 1 januari 2021 har årsavgiften sänkts med ytterligare 2 %. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Lundin Ekonomikonsult AB
Antal lägenheter: 32
Renoveringar: Årligen görs tillsyn av fastighetens yttre och inre behov av omedelbart underhåll. Detta sköts av medlemmar. Underhållsplanen har uppdaterats till 2030. OVK besiktning har skett under året och vissa saker ska åtgärdas senast 2025.
Parkering: Föreningen har 15 parkeringsplatser med motorvärmare. Kösystem förekommer. Vid hyra tecknas separat sidoavtal med föreningen. Kostnad för närvarande är 240 kr/månad. Det finns 12 garageplatser som är "bostadsrätter". Dessa platser kan endast säljas till medlemmar i Brf Södra Hamnen.
Övrigt: Föreningen har under åren haft flera gemensamma aktiviteter såsom vårstädning, midsommarfirande, kräftskiva, oktoberfest och adventsfika. Två lägenhetsöverlåtelser har skett under 2020 och en under 2019. Föreningen har ett gästrum för uthyrning och en samlingslokal med pentry.

Övrigt

TV: Kabelnät via Com Hem. Grundutbud med TV-kanaler ingår i månadsavgiften.

Tillträdesdatum är flexibelt och kan anpassas efter köparens önskemål.

Bilder

Bild södergatan 7A bild södergatan

Karta