Samnerödsvägen 2

Uddevalla 2 200 000 kr

Välkomna till denna fina och välplanerade fyra på populära Hönseberget! Här bor ni bekvämt på första plan, men ändå en bit upp från marken vilket ger insynsskydd samt en fin vy ut mot stad och grönska. På den rymliga inglasade balkongen kan ni njuta av solens strålar under eftermiddagen och kvällen, och av den fina grönskan precis utanför. I lägenheten finner ni kök med plats för matbord, vardagsrum med utgång till balkong, tre sovrum (varav ett idag används som matsal) samt helkaklat badrum. Läget är strålande, skyddat uppe på berget, men ändå med bara några minuters promenad till centrum med caféer, restauranger, butiker, mataffärer mm. Tågstation finner ni två minuter från lägenheten, med bra pendlingsmöjligheter både norr- och söderut. I månadsavgiften ingår både värme, vatten, kabel-TV och bredband. Välkomna på visning!

Planlösning

Antal rum: 4 varav 2-3 sovrum
Boarea: 84 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Ja

Belägen på våning 1 av 8.

HALL med laminatgolv, och gott om förvaringsmöjlighet i sex garderober.

VARDAGSRUM med parkettgolv och utgång till inglasad balkong.

KÖK med laminatgolv
- kyl och frys i fullhöjd
- spishäll
- spisfläkt
- inbyggd micro

MATSAL/ SOVRUM med laminatgolv och en garderob.

SOVRUM med laminatgolv, fem garderober samt utgång till inglasad balkong.

SOVRUM med laminatgolv.

Helkaklat BADRUM renoverat i samband med föreningens stambyte 2010.
- wc
- tvättställ
- dusch
- tvättmaskin

INGLASAD BALKONG i västerläge med sol under eftermiddagen och kvällen.

Byggnad

Boarea: 84 kvm
Byggnadsår: 1966-68
Fönster: Nya treglasfönster 2015-2016.
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden: Till lägenheten hör ett rymligt förråd på entréplanet samt ett matkällarförråd på källarplanet.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Utförd
Datum: 2019-07-30
Primärenergital: 122

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1 i HSB Brf Stickan
Pris: 2 200 000 kr
Avgift: 4975 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 300 kr

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2021-02-17 .

Andel i förening: 0.32251%

Uteplats

Rymlig inglasad balkong i västerläge, med vackert trägolv. Här har ni också bra solläge med solchanser från lunch till solnedgång.

Parkering: 334 parkeringsplatser. Går att hyra för 240 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. I föreningens parkeringspolicy anges att varje lägenhet som disponerar bil, ska garanteras en plats inom området. Flera besöksparkeringar finns mot avgift i området.

Förening

Föreningsnamn: HSB Brf Stickan
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-0636
Hemsida: www.hsb.se/norrabohuslan/stickan
Kontaktperson: Suljo Kurtagic
Telefon Kontaktperson: 0522-790 82
Allmänt om föreningen: Föreningens fastigheter Uddevalla Hönseberget 1-3 färdigställdes 1966-1968

På fastigheterna finns tre bostadshus i nio våningar med tillsammans 16 trapphus med adresserna Samnerödsvägen 2 -10 jämna nummer och Kämpegatan 35 - 57 ojämna nummer. En fristående byggnad med förskoleverksamhet ingår också i föreningens bestånd.

Bekvämt gångavstånd till centrum med tåg- och bussanslutning i närområdet. Husen och trappuppgångarna är lättillgängliga och handikappanpassade med bland annat automatiska dörröppnare och rymliga hissar. Entréerna mot staden är antingen i markplan eller har ramp.
Anteckningar: Vicevärd: Rune Armsanius kan nås på telefon 0705-398 995
Föreningens ekonomi: Senaste höjningen skedde 2016-07-01 med 0,95% och budgeten för 2019/20 visar inget höjningsbehov.
Antal lägenheter: 367
Renoveringar: Föreningen har under senare år genomfört fönsterbyte (2015/2016), stambyte och elbyte (2009-2011) samt utbyggnad och inglasning av balkongerna. Grönytor, lekplats, grillplatser m.m. har iordningställts. Trapphusen har renoverats och nya entrédörrar med porttelefon/passagesystem har installerats samtidigt installerades elektroniska infotavlor med tvättstugebokning, fibernätverk och vindarna tilläggsisolerade (2014). Vidare har föreningen utökat med nya parkeringsplatser. Parkeringarna har också breddats och det har förberetts för ett antal motorvärmare och elbilsladdare. I samband med detta har man även iordningställt ytterligare grönytor och byggt en pergola samt utfört underhållsarbeten på förskolan (2017/2018). Under 2018 har en tidigare lokal byggts om till nya uthyrningsförråd samt samlingslokal för de boende. Byte av armaturer/belysningsstolpar till modernare LED-armaturer i hela området. Underhållsplan finns som årligen uppdateras. De närmaste 5 åren planeras bla följande större åtgärder: - översyn fasader - projektering för renovering av tvättstugorna - förstudier för att införa gemensam elmätning och för att installera solceller För utförligare information hänvisas till föreningens årsredovisning.
Parkering: 334 parkeringsplatser. Går att hyra för 240 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. I föreningens parkeringspolicy anges att varje lägenhet som disponerar bil, ska garanteras en plats inom området. Flera besöksparkeringar finns mot avgift i området.
Tv och bredband: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem Basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften till föreningen. I samtliga lägenheter finns även fiber installerat och lägenhetsinnehavaren får själv välja och bekosta uppkoppling.
Pantsättningsavgift: 473
Gårdsplats: Trevliga gröna gårdar med fina planteringar och stora välskötta gräsmattor. Föreningen har lekplats och en gemensam grillplats.
Övrigt: I föreningen finns en trevlig gästlägenhet att hyra. I den finns trinettkök, sovrum och allrum med matplats, dusch och toalett. Den kostar 300 kronor/natt eller 1500 kronor för en vecka och bokas via de nyinstallerade elektroniska infotavlorna.

Övrigt

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Com Hems basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften till föreningen
Bredband: Fiber finns anslutet genom Uddevalla Energi stadsnät, och föreningen har avtal tecknat med Bahnhof. Bredbandsuppkopplingen ingår i månadsavgiften.

Bilder

Karta