Fritjof Nansens Väg 4

Uddevalla 650 000 kr

Välkomna till denna stilrena och totalrenoverade enrumslägenhet på populära Fritjof Nansens väg! Här har ni en rymlig enrummare om 38,5 kvadrat, med vardagsrum med sovalkov, renoverat kök med plats för matbord, helkaklat badrum med duschplats och tvättmaskin, samt klädkammare för bästa förvaringsmöjlighet.

Här bor ni också i en trevlig bostadsrättsförening där kabel-TV, bredband och parkeringsplats ingår i månadsavgiften och där stambytet är redan utfört! Förråd, matkällare och tvättstuga med torkrum finns bekvämt beläget i samma hus. Både havet och staden finns på bekvämt avstånd och stadsbussen som passerar området stannar precis utanför huset. Dessutom har ni den vackra strandpromenaden med flertalet badplatser, Emaus, Skeppsviken och Café Snäckan inom promenadavstånd. På en kvarts promenad nås också centrum med dess utbud av affärer, bibliotek, caféer, frisörsalonger, matbutiker, restauranger och kommunikationer. Ett läge du inte bör missa - välkommen på visning!

Planlösning

Antal rum: 1
Boarea: 38.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Nej

Belägen på våning 3 av 3.

HALL med klinkergolv, en garderob samt ingång till klädkammare.

KLÄDKAMMARE med goda förvaringsmöjligheter.

VARDAGSRUM med parkettgolv och sovalkov.

KÖK med parkettgolv och plats för matbord
- kyl och frys (HotPoint)
- spis (Electrolux)
- spisfläkt
- diskmaskin (Electrolux)

Helkaklat BADRUM renoverat i samband med föreningens stambyte 2011
- wc
- tvättställ
- dusch
- tvättmaskin (HotPoint)

Byggnad

Boarea: 38.5 kvm
Byggnadsår: 1966
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden: Stambyte som gjordes 2010-2011. I samband med stambytet, drogs även elen om i samtliga lägenheter och med montering av automatsäkringar samt jordfelsbrytare.
Fönsterbyte har utförts under 2017.
Övriga byggnader: På källarplanet finns ett tillhörande lägenhetsförråd samt ett mindre så kallat matkällarförråd.
På källarplanet finns även tvättavdelning med tvättstuga och torkrum.
I en av föreningens byggnader finns också ett gym som nyttjas fritt av föreningen medlemmar.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Utförd
Datum: 2019-06-27
Primärenergital: 145

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 96 i RBF Uddevallahus nr 8
Pris: 650 000 kr
Avgift: 2987 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och parkering. Föreningen har infört varmvattendebitering med ny avräkningsmetod i månadsavgiften, vilket betyder att du som boende kan påverka din avgift beroende på hur mycket varmvatten som förbrukas av dig. Även hushållselen avräknas mot den faktiska förbrukningen och kan således göra så din månadsavgift varierar. För nuvarande ägare har kostnad för el + varmvatten uppgått till ca 110 kr/månad.

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2021-04-06 .

Andel i förening: 0.33994%

Uteplats

Parkering: Föreningen har flera parkeringsområden. Fri parkering med parkeringskort på samtliga parkeringar. Det finns även 9 garageplatser för bil för uthyrning. Kösystem förekommer på dessa. I föreningen finns även mc-platser både inomhus samt i garage att hyra.

Förening

Föreningsnamn: RBF Uddevallahus nr 8
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 758500-1469
emailAddress: brfua8@telia.com
Kontaktperson: Per-Olof Andréasson
Telefon Kontaktperson: 0522-17605
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheterna Uddevalla Grönland 1, Bornholm 1 och Färöarna 1 i Uddevalla kommun med därpå uppförda byggnader som är uppförda 1961 - 1966. Fastighetens adress är Fritjof Nansens väg. Totalt 200 st lägenheter och 9 lokaler.

Föreningens ekonomi: Föreningen höjde avgiften senast 2020-10-01.
Renoveringar: Föreningen har en underhållsplan som uppdaterades mars 2020. Se årsredovisning för mer information. Årets utförda underhåll: Installationer, armaturer trapphus samt markytor och p-platser. Tidigare utfört underhåll: Fönster samt entrédörrar har bytts ut under 2016-2017. Under 2010-2011 genomförde föreningen stamrenovering. I samband med detta renoverades lägenheternas badrum samt elen drogs om automatsäkringar och jordfelsbrytare monterades i lägenheterna. Ventilationen kontrollerades. Tidigare har föreningen även renoverat taken på låghusen samt iordningställt parkeringsrutor samt grönytor i området.
Parkering: Föreningen har flera parkeringsområden. Fri parkering med parkeringskort på samtliga parkeringar. Det finns även 9 garageplatser för bil för uthyrning. Kösystem förekommer på dessa. I föreningen finns även mc-platser både inomhus samt i garage att hyra.
Tv och bredband: Föreningen har gruppavtal med Com Hem. I månadsavgift ingår ingår Tv-kanaler (TV bas HD samt playtjänster) digital tv-mottagare samt bredband om 250 Mbit/s. I föreningen finns även Telia fiber, så varje medlem kan nu välja det som leverantör, denna uppkoppling ingår ej i månadsavgiften, utan bekostas av de boende själva. Kontakta Telia, telefon 90200, för aktuella priser och mer information.
Pantsättningsavgift: 465
Gårdsplats: Trevliga grönskande gårdar med fina planteringar, gemensamma grillplatser samt lekplatser.
Gemensamma utrymmen: Snickarboa - Möjlighet att utföra snickeri och målningsarbeten, denna ligger på Fritjof Nansens Väg 2 - använd lägenhetsnyckeln.

Fritidsrum - Med fri tillgång till aktiviteter, bl a bordtennis, finns på Fritjof Nansens Väg 2 och 28. Lägenhetsnyckeln passar till dessa.
På nr 28 finns en lokal med gymredskap.

Styrelserum finns på nr 4. Kan även lånas ut till privata arrangemang. Kontakta styrelsen.
Övrigt: Mer praktiskt information om föreningen finns i informationsfolder som följer lägenheten.

Övrigt

TV: Föreningen har gruppavtal med ComHem, så i månadsavgiften ingår kabel-TVoch bredband. Finns även möjlighet att välja till telefoni. Kontrollera med ComHem om tex router, tillkommande månadsavgift etc Kanaler som ingår i basutbudet är svt1, svt2, svt24, barnkanalen, kunskapskanalen, tv3, tv4, kanal 5, tv6, tv7, tv8, kanal 9, kanal 10, kanal 11, kanal 12, TLC och FOX.
Bredband: Föreningen har dragit in Telia fiber i husen och varje medlem kan nu välja det som leverantör, denna uppkoppling ingår ej i månadsavgiften, utan bekostas av ägaren själv. Kontakta Telia, telefon 90200, för aktuella priser och mer information.

Tillträde under juli månad, eller enligt överenskommelse.

Bilder

Karta