Furuhallsvägen 5

Uddevalla 4 150 000 kr eller högstbjudande

Våga drömma!

Allting börjar med en dröm och nu är det dags att ta det första steget i din resa mot drömhuset! Drömmar kan ibland vara läskiga och det är med skräckblandad förtjusning vi slänger oss ut i det okända.
Det här kan bli ditt hem för livet så det är väl inte så konstigt om det känns lite pirrigt?

Kom och upplev denna nybyggda och smakfulla villa från Myresjöhus med härligt ljusinsläpp från söder, tre sovrum, allrum, vardagsrum och två badrum. Att allt ligger på samma plan gör det ju dessutom väldigt bekvämt. Nytt är lika med enkelt och energieffektivt.

Här bor man på höjden med vy mot Havstensfjorden och ständig närhet till omväxlande natur med både skog och hav! Nytt och modernt med strategiskt bra läge för att pendla till Uddevalla , Munkedal, Lysekil eller Orust. Rotviksbro Handel finns inom gångavstånd, likaså mysiga inredningsbutiken Två Fröknar som är direkt granne med restaurang Stallgården. I närområdet finns även skola och omsorg.

Möjligheterna finns bakom denna dörr så boka visning och känn dig som hemma!

Planlösning

Antal rum: 5 varav 3 sovrum
Boarea: 130 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationenHäng med upp för backen!

När man kör längs vägen och ser huset på berget slås man genast av de stora fönsterpartierna, den härliga solterrassen och den smakfulla byggnadsstilen. Detta hus har byggts för att vara ett enkelt och lättskött hem och här känns resultatet helt i linje med förväntningarna på ett boende som har det mesta man kan längta efter.

Välkommen in i den luftiga hallen med en stor platsbyggd garderob med spegelskjutdörrar. Redan när man öppnar ytterdörren slås man av den härliga takhöjden och ljuset som flödar in. På golvet ligger klinkerplattor som sedan övergår i parkett och dessa golv återfinns i alla rum för en enhetlig känsla. Golvvärme gör gott för fötterna.

Framför oss har vi umgängesytorna och intrycket domineras totalt av de hela fönsterväggarna med utsikt över området med naturen runtomkring. Mellan träden skymtar havet i sydost. Här i den sociala delen av huset kombineras det stora fönsterpartiet med hög takhöjd vilket skapar rymd och ljus.

Köket är det nya vardagsrummet. Från att tidigare varit en plats fokuserad på matlagning har våra kök blivit en flexibel yta för umgänge och aktivitet. Kombinationen av arbetsyta och sällskapsrum ställer krav på funktionalitet och här har man lyckats knyta samman kök och matplats med en praktisk köksö som ger både extra sittplatser, förvaring och arbetsyta. Köksdelen har ljusa luckor, vitvaror i rostfritt och bänkskivor i grått. Här finns energieffektiva maskiner som tex diskmaskin, induktionshäll samt ugn och mikro i bekväm arbetshöjd. Strax intill finns plats för stor matgrupp där man kan ha härligt stora middagsbjudningar och som i vardagen naturligt blir en samlingspunkt för hela familjen. Om det är äta-ute-väder så dukar man enkelt på solterassen som ligger precis utanför.

I anslutning till matrummet finns vardagsrummet med braskamin som bidrar till både uppvärmning och mysfaktor. Detta blir också en självklar plats att umgås på!

I denna delen av huset finns det största sovrummet som ligger i direkt anslutning till en klädkammare och till ett av husets badrum. Det är ett stort och luftigt badrum med kakel och klinker i snygga färger, handfat i kommod samt både duschplats och badkar.

I andra delen av huset ligger ett allrum i centrum som tex kan användas som tvrum. Härifrån nås husets två mindre sovrum, ytterligare ett generöst badrum samt separat tvättstuga med utgång till trädgården.

Välkommen in!


HALL
- klinkers med elvärme
- garderob med spegelskjutdörrar

KÖK med köksö
- parkett
- vita luckor
- grå laminatbänk
- kakel på vägg
- spishäll från Siemens
- fläkt från Thermex
- ugn från Siemens
- mikro från Siemens
- diskmaskin från Siemens
- kylskåp från Siemens
- frysskåp från Siemens

VARDAGSRUM
- parkett
- braskamin från Contura
- utgång till solterass

SOVRUM 1
- parkett

BADRUM 1
- klinker
- kakel
- badkar
- dusch med invikbara väggar
- toalett
- handfat i kommod
- spegel med belysning
- två fönster

KLÄDKAMMARE med skjutdörrar
- hyllor och klädstänger
- lucka till vind

TV/ALLRUM
- parkett

SOVRUM 2
- parkett
- 2 garderober

SOVRUM 3
- parkett
- 2 garderober

BADRUM 2
- klinker
- kakel
- dusch med invikbara väggar
- toalett
- handfat i kommod
- spegel med belysning
- fönster

TVÄTTSTUGA med groventré
- klinker
- tvättho
- arbetsbänk i laminat
- tvättmaskin från Siemens
- torktumlare från Siemens
- städskåp
- Nibe panna
- två fönster

Byggnad

Typ av byggnad: 1 plan
Boarea: 130 kvm
Byggnadsår: 2018
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glasfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Betrongpannor
Grundläggning: Platta på mark
Uppvärmning: Vattenburen golvvärme via frånluftspump
Ventilation: Mekanisk ventilation

Energideklaration

Utförd: Ej utförd

Ekonomi

Pris: 4 150 000 kr eller högstbjudande
Taxeringsvärde: 3 069 000 kr (fastställt avseende år 2019)
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde: 2 244 000 kr
Värdeår: 2018
Driftkostnad: 26 900 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 12 000 kr
  • Vatten/avlopp: 7 500 kr
  • Renhållning: 1 900 kr
  • Hushållsström: 5 000 kr
  • Sotning: 500 kr

Tomt

Tomtarea: 924 kvm
Övrigt: Här finns möjlighet att skapa en utemiljö som passar till livet och allt vi vill ha plats med. Grill, studsmatta och kanske pool? Ofta vill vi ha samma komfort och flexibilitet som vi har inomhus så vänta inte utan börja planera ditt nya uteliv!
Uteplats: Vi tillbringar allt mer tid utomhus och de flesta älskar att koppla av, äta utomhus och kanske pyssla med växter och och här finns alla möjligheter att skapa olika rum för olika aktiviteter. På husets entrésida finns ett stort härligt trädäck med frukosthörna där man kan möta dagens första strålar med en kopp kaffe. Hit når också den sista kvällssolen sommartid. På husets motsatta sida finns solterassen som nås från matrummet och hit når solen större delen av dagen.
Parkering: Här finns plats att skapa en rejäl parkeringsyta med plats för flera bilar eller kanske bygga garage eller carport.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser: Ändring Av Detaljplan

Bilder

Fastighetskarta

Karta