Varmt välkomna till oss!

Vi lovar att ni möts av omtanke, kunskap och stort engagemang.
F
ör vi ger lite mer – av allt! 

Som några av Uddevallas och Ljungskiles mest anlitade och erfarna mäklare så vet vi att varje affär är unik och att varje kund är lika betydelsefull. Vi gör ingen skillnad på om det är en ”liten eller stor” försäljning – varje bostadsaffär får samma engagemang!  

Vårt genuina engagemang har gjort att efterfrågan på våra mäklartjänster har utökats. Vår kundkrets inkluderar nu också kunder som vill hitta sitt drömläge i Sotenäs. 

Genom alla år har vi lärt oss att mäklarjobbet handlar om så mycket mer än just affärer. Det handlar om känslor och om människor – alla med unika behov och drömmar. Vi har också lärt oss att det inte finns några genvägar till framgång – endast hårt och målinriktat arbete ger resultat. Bostadsbutiken ägs inte av någon bank eller försäkringsbolag så våra tips och råd är alltid helt oberoende, och för ditt bästa.  

Nöjda kunder har vi gott om – utan nöjda kunder hade vi aldrig tillsammans blivit 78 år i Uddevalla.  

Vi som jobbar på Bostadsbutiken

Karina Marciniak

Intressen:
Resor, vänner och familj.
Bästa med jobbet:
Den varierande vardagen och mötet med intressanta människor i olika stadier i livet!
Bästa med Uddevalla:
Närheten till naturen och allt den har att erbjuda.
Otippad talang:
Har gröna fingrar och duktig på multitasking.

Jag är målinriktad, noggrann och siktar på att bygga långsiktiga relationer med mina kunder. Mitt mål som fastighetsmäklare är att på ett engagerat och tryggt sätt driva den skräddarsydda affären från start till slut, för att möta det mål vi gemensamt sätter upp. Med en öppen dialog och engagemang som en röd tråd genom hela processen, vill jag erbjuda er en mäklartjänst med nöjda kunder som känner förtroende för mig som mäklare.

Varmt välkomna att höra av er till mig!”

Mäklare i Uddevalla, Ljungskile, Sotenäs - Bostadsbutiken
Mäklare i Uddevalla, Ljungskile, Sotenäs - Bostadsbutiken

Anna Bjurström

Intressen:
Musik, resa, umgås med familj och vänner
Bästa med jobbet:
Att inget möte eller försäljningsuppdrag är det andra likt
Bästa med Sotenäs:
Jag bor på Smögen året om och förutom de många fantastiska miljöer som denna kustkommun har att erbjuda så älskar jag omväxlingen av säsongerna. Från det populära sommarresemålet med ett myller av glada semesterfirare till det lugna, rofyllda samhället där man kommer varandra närmare. Oavsett årstid är Sotenäs otroligt vackert!
Otippad talang:
Sångerska och har sjungit i coverband

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 13 år på Sveriges största byråer. De senaste 10 åren har jag varit verksam i min hemmakommun Sotenäs, men började min karriär i Uddevalla. Att få en möjlighet att starta ett eget kontor i Sotenäs med gänget på Bostadsbutiken var ett enkelt beslut. Här finns en lång erfarenhet, driv och alltid en önskan om att utvecklas och göra saker lite annorlunda, alltid med varje enskild kund i fokus vilket är egenskaper som jag själv alltid eftersträvar.

Som mäklare är jag engagerad, driven och positiv. Det är av största vikt att såväl köpare som säljare känner sig trygga genom hela affären. Ingen försäljning är den andra lik och därför anpassar jag varje affär tillsammans med de bästa tänkbara verktygen för att nå absolut bästa resultat.

Jag vill ge er nycklarna till den mest lyckade och trevligaste bostadsaffären, ni finner mig i Uddevalla och Sotenäs och är varmt välkomna att höra av er.

Mäklare i Uddevalla, Ljungskile, Sotenäs - Bostadsbutiken

Jan Lundblom

Intressen:
Musik (trummis), resor, vänner och familj.
Bästa med jobbet:
Alla människor jag får träffa i olika situationer. Det händer ständigt någonting och ingen dag är den andra lik.
Bästa med Uddevalla:
Närheten till allt och jag tycker verkligen att Uddevalla börjat samla sina krafter för att göra staden så gemytlig som möjligt.
Otippad talang:
Har en arsenal av olika partytricks.

Jag har arbetat som mäklare nästan hela mitt yrkesverksamma liv. Efter många år i Göteborg tog kärleken mig till Uddevalla och här har jag verkat sedan 1999. Mina kunder uppfattar mig som korrekt men samtidigt väldigt lättsam, vilket gör att jag har lätt att skapa långsiktiga kundrelationer som bygger på trygghet och kompetens.

Att här slå upp portarna för Bostadsbutiken kändes självklart. Vi anser att varje möte ska genomsyras av engagemang, mod och känslan av service ska naturligt finnas där. Vi bygger ett dreamteam genom att handplocka medarbetare med samma värderingar som oss. Bostadsbutiken vågar gå sin egna väg i en snarlik och traditionell bransch, detta för att ge Er, Uddevallaborna ett självklart val av samarbetspartner, i allt som rör bostadsbytet.

Mäklare i Uddevalla, Ljungskile, Sotenäs - Bostadsbutiken
Mäklare i Uddevalla, Ljungskile, Sotenäs - Bostadsbutiken
Mäklare i Uddevalla, Ljungskile, Sotenäs - Bostadsbutiken

Julia Lund – Just nu föräldraledig

Intressen:
Böcker, inredning och familjen.
Bästa med jobbet:
Mötet med nya människor, arbetskamraterna och omväxlingen.
Bästa med Uddevalla:
Närheten till havet, strandpromenaden och hur staden lever upp på sommaren.
Otippad talang:
Bra på att skriva rim.

Jag är en engagerad, noggrann och pålitlig mäklare, som värdesätter varje affär. Det viktigaste för mig är att både köpare och säljare känner sig trygga genom hela affären och det uppnår jag genom att alltid lyssna på mina kunder och individanpassa varje försäljning.
Jag är också mycket välorganiserad, och grundläggande för mig är att hela tiden ha kontroll och struktur över affären.

Med rötter i både Uddevalla och Sotenäs kommun samt uppväxt i Vänersborg, har jag god känndom om de flesta städerna i närområdet och jag tar mig med glädje an uppdrag i olika delar av länet.
Jag vill ge dig en modern och hängiven mäklartjänst, välkommen att kontakta mig!

Tävling

Tävling

Tävla och vinn ett gratis mäklararvode när du säljer med oss!


Klicka här för att komma till tävlingen